Sari la conținut

Cel mai bun epilator în 2023 – sfaturi și recomandări

  Pentru a evita o perioadă cât mai îndelungată părul nedorit, o femeie are nevoie de cel mai bun epilator. Nu vrem doar să-ți oferim câteva variante de epilatoare bune de pe piață, ci să te punem la curent cu informații despre cele mai ieftine dintre ele.

  VIZITEAZA

  Descriere

  Braun SE9700

  epilator ipl

  Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ este primul epilator inteligent din lume

  Philips Lumea IPL

  cel mai bun epilator

  Epilator IPL Philips Lumea Advanced , Senzor nuanta piele, 250.000 impusuri, accesoriu corp, utilizare fir, Alb/Roz

  Alegerea noastră

  Remington i-Light Prestige IPL6750

  cel mai bun epilator ipl

  Bucura-te de o piele neteda in fiecare zi cu ajutorul acestei inovatii in tehnologia IPL, ideala pentru utilizarea acasa.

  Atunci când să cumpărăm un epilator, nu trebuie să luăm în considerare doar calitatea lui, ci și prețul! Am făcut noi toată treaba în locul tău și am căutat cele mai bune și accesibile modele de epilatoare.

  Le-am și găsit! Dar, mai întâi, trebuie să îți comunicăm tot ceea ce ar trebui să știi înainte de a achiziționa un epilator.

  Ce trebuie să iei în considerare când vrei să achiziționezi un epilator de calitate?

  Numărul de prinderi

  În afară de metode de îndepărtare a părului, contează și numărul de prinderi ale unui epilator, trebuie să reții un lucru extrem de important. Cu cât numărul de pensete sau discuri este mai mare, cu atât smulgerea firului de păr este mai eficientă.

  Numărul de prinderi s-a dovedit a fi o caracteristică tehnică foarte importantă, caracteristică după care trebuie să te ghidezi și tu de acum încolo!

  Cu cât numărul de discuri este mai mare, cu atât epilatorul pe care l-ai achiziționat este mai bun!

  Numărul de viteze

  Contează numărul de viteze când vrem să achiziționăm un epilator bun? Cu siguranță!

  Epilatoarele bune pot fi recunoscute pentru numărul de viteze. Astfel, un epilator demn de luat în considerare este acel epilator care are cel puțin două viteze. Rolul fiecăreia dintre acestea ți-l spunem chiar acum:

  • Prima viteză – ajută la îndepărtarea firelor de păr mai groase;
  • A doua viteză – ajută la îndepărtarea firelor de păr fine;

  Dacă ești grăbită sau pur și simplu nu-ți dorești să pierzi foarte mult timp epilându-te, atunci poți realiza tot procesul cu a doua sau chiar a treia viteză, în funcție de câte viteze are epilatorul tău. Creșterea calității epilării va fi, de altfel, mereu direct proporțională cu numărul de viteze.

  Când vine vorba despre zona inghinală sau axilă, dacă epilatorul are mai multe viteze, vei putea adapta vitezele în funcție de sensibilitatea zonei de unde alegi să îndepărtezi părul nedorit!

   Accesoriile unui epilator bun

  Toate epilatoarele bune trebuie să aibă câteva accesorii pe care să le poți folosi. Dintre acestea, cele mai importante sunt:

  • Capacul de epilat;
  • Capacul de tuns;
  • Capacul de ras;
  • Accesoriul pentru masaj;
  • Peria de curățare;
  • Peria pentru exfoliere;
  • Husa;
  • Capul special pentru zonele sensibile;
  • Reglajul specific vitezei de epilare;
  • Capul detașabil;
  • Pieptenii distanțieri;

  Chiar dacă nu le vei regăsi pe toate, nu este problemă! Important este ca epilatorul pe care te decizi să-l comanzi să aibă cel puțin un kit de curățare și un pieptene distanțier.

  Funcțiile sau opțiunile suplimentare pe care epilatorul le are

  Una dintre cele mai importante funcții când vine vorba despre un epilator bun este funcția Wet and Dry. Ghidează-te după aceasta, în special dacă ai piele sensibilă, care se irită ușor.

  Principalul avantaj al funcției Wet and Dry este că vă permite să îl utilizați chiar și în duș. Epilarea sub duș are și ea o mulțime de avantaje, iar principalul dintre acestea este că în timpul dușului, porii se deschid, iar îndepărtarea părului nedorit din anumite zone devine mult mai ușoară. Și, bineînțeles, mai puțin dureroasă!

  Dacă apelezi la această variantă de epilare, eviți considerabil iritațiile!

  Dacă epilatorul are sau nu cablu

  Cât de important este să știi dacă epilatorul are sau nu cablu? Este foarte important să știi ce fel de epilare îți dorești, pentru a te ghida după acele modele de epilatoare potrivite pentru tine.

  În cazul în care pielea ta este sensibilă și dorești să te epilezi sub duș, atunci asigură-te că achiziționezi un epilator fără cablu.

  Optează pentru modelul de epilator cu cablu doar dacă ești adepta epilării uscate! Iar dacă apelezi la acesta, eviți orice risc cu privire la oprirea epilatorului în timpul procesului de epilare. Asta comparativ cu epilatorul fără cablu, care funcționează pe bază de baterii! Asigură-te în acest caz că ai mereu la îndemână un set nou de baterii, pentru orice eventualitate!

  Brandul epilatorului

  Recomandarea noastră este să te orientezi înspre acele branduri renumite în materie de epilatoare. De ce? Pentru că în acest fel, în funcție de renume, dar și de review-urile clienților, vei face o decizie înțeleaptă.

  Asta am făcut și noi! Am selectat pentru tine cele mai bune epilatoare, de la cele mai bune branduri de pe piață! Dacă mai ai puțină răbdare, le vei regăsi puțin mai jos. Până atunci, însă, trebuie să mai clarificăm un aspect extrem de important.

  Despre ce este vorba? Ei bine, permite-ne să-ți vorbim despre două mari categorii de epilatoare.

  De câte tipuri pot fi epilatoarele?

  Dacă te întrebi de câte tipuri pot fi epilatoarele, ei bine o să-ți spunem că distingem două mari categorii de epilatoare: epilatoarele clasice, respectiv epilatoarele cu IPL.

  Epilatoarele clasice

  Epilatoarele clasice funcționează pe bază de pensete sau discuri, caracteristică care are asociată la bază durerea din momentul epilării. Avantajul acestora este că pot îndepărta nu doar firele de păr nedorite în special cele groase, ci și firele subțiri, extrem de greu de observat!

  Acestea sunt unele dintre epilatoarele de top și mai populare, întrucât prețul lor nu ajunge să depășească o sumă exorbitantă de bani! Comparativ cu alte metode de epilare, metoda epilării cu ajutorul epilatorului clasic este o metodă care merită în timp toată investiția.

  Iar pentru a-ți face căutarea mai ușoară, ne-am gândit să venim și cu câteva recomandări, recomandări pe baza celor mai bune epilatoare de pe piață la momentul actual!

  Top 5 epilatoare clasice în 2023 – recomandări

  Cel mai bun Epilator Braun SE9700

  cel mai bun epilator
  Zona corporala Corp
  Maini Picioare ,Axila,Inghinal
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata, Piele umeda
  Epilator Braun

  Braun SE9700 este recunoscut ca fiind primul epilator inteligent de pe piață! Acest fapt se datorează, în esență, tehnologiei SensoSmart, tehnologie care funcționează pe baza unui senzor care indică nivelul presiunii aplicate pentru a îndepărta cât mai mult păr cu putință!

  Este un produs inovativ, întrucât face parte din categoria de epilatoare Braun Silk-épil, care îndepărtează cu o putere de până la 4x mai mare firele de păr scurte, comparativ cu ceara, cu lama de ras sau alte metode clasice de epilare.

  Pe lângă aceste avantaje, epilatorul Braun SE9700 este recunoscut și pentru:

  • Tehnologia Wet and Dry – tehnologie care îți permite să îndepărtezi părul nedorit chiar și în duș;
  • Pensetele MicroGrip – cu ajutorul acestora, chiar și firele de păr de mărime 0.05 mm pot fi îndepărtate;
  • Capul pivotant – datorită capului pivotant, care se adaptează oricărui contur, vei putea îndepărta părul nedorit chiar și din zone precum axila sau zona inghinală;
  • Luminii Smart ( Smartlight) –  cu ajutorul acesteia poți vedea chiar și cele mai mici fire de păr;

  Cel mai bun Epilator Braun SE9-961V Wet and Dry SkinSpa

  cel mai bun epilator
  Zona corporala Corp, Picioare
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata, Piele umeda
  Destinat pentru Radere, Epilare, Exfoliere
  Epilator Braun SE9-961V Wet and Dry SkinSpa

  Comparativ cu alte epilatoare de pe piață, Braun SE9-961V Wet and Dry SkinSpa este unul dintre cele mai complexe epilatoare de la Braun. Cu ajutorul tehnologiei Wet and Dry, acesta are capacitatea de a îndepărta mai multe fire de păr chiar și dintr-o singură trecere peste zona de unde dorești să îndepărtezi părul nedorit.

  Iar pentru o mai mare flexibilitate în epilare, Braun SE9-961V Wet and Dry SkinSpa vine cu 12 accesorii care pot fi folosite atât pentru epilare, cât și pentru exfoliere sau masaj.

  Avantaje

  Cu alte cuvinte, iată prin ce anume iese acest epilator în evidență:

  Este cel mai rapid și mai precis de la Braun – comparativ cu alte epilatoare, este cu 40% mai lat, funcționând, totodată, pe baza tehnologiei revoluționare MicroGrip care îi permite să îndepărteze chiar și cele mai mici fire de păr;

  Oferă masaj corporal – epilatorul are un cap special conceput pentru a masa pielea și a stimula circulația sângelui;

  Oferă exfoliere delicată – epilatorul dispune de o perie pentru exfoliere corporală, eficientă pentru îndepărtarea pielii descuamate din zonele sensibile ale corpului;

  Oferă exfoliere profundă – în comparație cu metodele clasice de exfoliere, peria pentru exfoliere corporală de la Braun este mult mai eficientă;

  Dispune de opțiunea tuns/ras – un singur cap cu capac de ras pentru tuns, poate transforma epilatorul într-un real ajutor de îndepărtare superficială a părului nedorit;

  Este un epilator care dispune de funcția Wet and Dry – acest aspect îl face să poată fi utilizat nu doar pe pielea uscată, ci și pe pielea udă, în duș;

  Funcționează pe bază de vibrație pulsatorie – în timpul epilării, vibrațiile active reduc disconfortul;

  Dispune de un cap pivotant – datorită acestuia, poți folosi epilatorul pe orice zonă a corpului dorești;

  Are la bază Smartlight – lumina smart este eficientă cu atât mai mult cu cât îți dorești să îndepărtezi chiar și cele mai puțin vizibile fire de păr;

  Cel mai bun Epilator Philips Satinelle Advanced Wet and Dry BRE650/00

  epilator care sa nu doara
  Zona corporala Corp, Maini, Picioare, Axila
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata, Piele umeda
  Destinat pentru Radere, Epilare
  Epilator Philips Satinelle Advanced Wet and Dry

  Epilatorul Philips Satinelle Advanced Wet and Dry BRE650/00 este recunoscut pentru funcțiile pe care le are, dar și pentru punctele de prindere. Este cel mai bun epilator inovativ și de altfel, primul epilator inovativ cu mâner în formă de S.

  Pentru a te convinge că acest epilator se numără printre cele mai bune epilatoare de pe piață, vrem să-ți oferim câteva detalii cu privire la acesta.

  Avantaje

  Epilatorul Philips Satinelle Advanced Wet and Dry BRE650/00, așadar, se remarcă prin:

  Capul de epilare din material ceramic unic – acesta oferă un control mai bun asupra aparatului, iar firele de păr nu au nicio șansă în fața unui astfel de epilator;

  Cel mai scurt cap de epilare – datorită acestui cap scurt vei obține nu doar rezultatele dorite, ci și un rezultat de lungă durată;

  Sistemul de epilare patentat – prin prisma acestui sistem de patentare, lamele epilatorului ridică și adună firele de păr orizontale, ghidându-le către punctul de tragere;

  Multipla utilizare atât pe suprafețe uscate, cât și pe suprafețele umede ale corpului – funcția Wet and Dry îți permite să folosești epilatorul (fără cablu), chiar și în duș;

  Lumina smart – cu ajutorul acesteia nu vei rata niciun fir de păr;

  Accesoriul de masaj pentru corp – dacă îți dorești puțină relaxare în timpul epilării, atunci epilatorul Philips Satinelle Advanced Wet and Dry BRE650/00 este pentru tine;

  Peria de exfoliere pentru corp – spune adio celulelor moarte de pe corp! Philips Satinelle Advanced Wet and Dry BRE650/00 dispune de 48.200 de fire fine hipoalergenice, cu rol de a îndepărta cât mai delicat celulele de piele moartă de pe corp, stimulând regenerarea barierei protectoare;

  Capul de ras și pieptenele pentru tuns – acestea două au fost incluse, tocmai pentru a te ajuta să beneficiezi de o radere cât mai eficientă;

  Accesoriile pentru față și zonele delicate – special concepute pentru a îndepărta cât mai ușor și mai puțin dureros părul de pe față sau părul din zona axilei/zona inghinală;

  Dispozitivul de întindere a pielii – acesta are rolul de a întinde pielea în timpul epilării;

  Cel mai bun Epilator Philips Satinelle BRE285/00

  recenzie epilator philips satinelle bre285
  Zona corporala Corp, Picioare, Axila, Inghinal
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata
  Destinat pentru Radere, Epilare
  epilator philips satinelle bre285

  Epilatorul Philips Satinelle BRE285/00 oferă un sistem eficient de epilare, prin smulgerea firelor de păr de la rădăcină. Este un epilator clasic care se poate găsi la un preț accesibil, mai ales dacă este să ne referi și la funcțiile pe care le are.

  Aflându-se printre cele mai eficiente și cele mai bune epilatoare de pe piață, confort rating-urilor clienților, Philips Satinelle BRE285/00 este un epilator cu lumină integrată, care te va ajuta să vezi mult mai bine firele de păr care nu au fost deja îndepărtate. Ba mai mult decât atât, dispune de două trepte de viteză, ceea ce îți va permite să setezi viteza și intensitatea în funcție de zona pe care o epilezi.

  De altfel, dispune de:

  • Mâner profilat, ergonomic – pentru o manevrare cât mai ușoară;
  • Cap de epilare lavabil – pe care îl poți detașa, pentru o curățare și spălare cât mai eficientă;
  • Cap de ras și pieptene – pentru acele momente în care îți dorești o radere cât mai delicată;
  • Cap de tuns și pieptene – special dedicate zonei inghinale;
  • Accesoriu pentru masaj – cu ajutorul acestuia senzația de durere de la nivelul pielii va fi redusă;
  • Mănușă pentru exfoliere – trebuie să fii conștientă de faptul că înainte de a apela la epilarea propriu-zisă, trebuie să exfoliezi pielea, pentru a elimina cât mai multe celule moarte;
  • Husă de călătorie – pentru călătoriile pe care le-ai planificat, dar și pentru un transport cât mai sigur;

  Cel mai bun Epilator Rowenta Skin Resprect EP8050F0 Wet and Dry

  epilator philips satinelle
  Zona corporala Corp
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata
  Destinat pentru Epilare
  imagine

  Rowenta Skin Resprect EP8050F0 Wet and Dry îl consider cel mai bun epilator, dar și unul dintre cele mai delicate epilatoare de la Rowenta. Astfel, prin prisma tehnologiei Skin Resprect te poți bucura nu doar de o îndepărtare eficientă a firului de păr, ci și de o piele fină și catifelată imediat după epilare.

  În altă ordine de idei, Rowenta Skin Resprect EP8050F0 Wet and Dry are la bază pensete de înaltă precizie, ceea ce îți va permite să îndepărtezi chiar și părul nedorit foarte scurt, fără a-l rupe!

  De ce să alegi Rowenta Skin Resprect?

  Alege o epilare cu rezultate de lungă durată, dar și un epilator cu senzor exclusiv care asigură o epilare eficientă, indiferent de unghi! Alege Rowenta Skin Resprect EP8050F0 Wet and Dry, deoarece este un epilator fără cablu, bazat pe tehnologia Wet and Dry, care se remarcă și prin:

  • Setările soft pentru zonele sensibile – pentru o epilare cât mai delicată în zonele sensibile, viteza de rotație scade;
  • Autonomia de lungă durată – timpul de încărcare necesar epilatorului este de 60 minute, după care se poate folosi pentru 40 minute;
  • Accesoriul special dedicat axilei – fiind o zonă sensibilă și curbată, axila are nevoie de o epilare delicată;
  • Accesoriul pentru exfoliere – pentru rezultate de lungă durată, așa cum ți-ai dorit, nu uita să pregătești în prealabil pielea cu ajutorul accesoriului pentru exfoliere;
  • Accesoriul pentru zona bikinilor – pentru o epilare delicată și precisă în zona liniei bikinilor;
  • Accesoriile detașabile – pentru ușurință în folosirea și curățarea epilatorului;

  Epilatoarele cu IPL

  Epilatoarele cu IPL sunt epilatoarele care nu distrug în totalitate părul, ci doar îl inhibă. Pentru rezultate eficiente, este nevoie să apelezi de mai multe ori la un epilator cu IPL, în funcție de rezultatele pe care le ai în timp, de tipul părului, culoarea acestuia, precum și a pielii!

  Ai foarte multe variante din care poți alege! Dorim, însă, să te punem la curent doar cu cele mai eficiente și cele mai bune modele de epilatoare cu IPL de pe piață!

  Top 5 cele mai bune epilatoare cu IPL în 2023 – recomandări

  Cel mai bun Epilator IPL SmoothSkin MUSE

  epilator Ipl pareri
  Zona corporala Fata, Corp, Maini, Picioare, Axila, Inghinal
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata
  Destinat pentru Epilare
  Fara fir
  imagine

  Reglând forța impulsurilor automat, SmoothSkin MUSE IPL este un epilator puternic (18J), cu 10 setări de intensitate a puterii, perfect pentru pielea sensibilă, cu atât mai mult cu cât folosește cea mai avansată tehnologie de pe piața epilatoarelor cu IPL.

  De altfel, este important să știi că epilatorul SmoothSkin MUSE IPL este prevăzut cu un senzor care identifică culoarea pielii. Ca urmare, poți folosi acest epilator, chiar și dacă pielea ta este mai bronzată decât de obicei!

  Epilatorul dispune de 3 moduri de funcționare! Care sunt acestea? Ei bine, este vorba despre:

  Modul Glide – dacă ții apăsat pe butonul de alimentare, aparatul va emite în mod continuu și secvențial, impulsuri de lumină pe piele pentru o eficiență cât mai mare în cazul unor părți ale corpului precum membrele sau la bărbați, spatele și pieptul;

  Modul Stamp – este modul care se recomandă a fi folosit pentru zonele sensibile și delicate, cum ar fi linia bikinilor sau mustața;

  Modul Gentle – este perfectă pentru persoanele care au sensibilitate ridicată la epilare;

  Cel mai bun Epilator IPL Philips Lumea SC1997/00

  cel mai bun epilator ipl pt acasa
  Zona corporala Fata, Corp, Maini, Picioare, Axila, Inghinal
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata
  Destinat pentru Epilare
  imagine

  IPL Philips Lumea SC1997/00 este un epilator de top deoarece acesta iese în evidență printr-o sumedenie de caracteristici care au determinat tot mai multe persoane să-l achiziționeze.

  Cu ajutorul acestuia, poți obține o piele catifelată de care să te bucuri în fiecare zi, fără a fi nevoie să repeți procesul de epilare la câteva zile distanță. Efortul pe care va trebui să-l depui nu este mare, iar pe lângă aceste aspecte pe care ți le-am comunicat deja, IPL Philips Lumea SC1997/00 se definește prin faptul că este un dispozitiv:

  • Adaptat pentru utilizare eficientă și sigură, chiar la tine acasă – deoarece utilizează o tehnologie avansată pe bază de IPL (lumină intens pulsată), epilatorul este asemănător celor de la saloanele profesionale de  înfrumusețare;
  • Adecvat pentru o varietate de culori ale pielii – poți folosi epilatorul cu IPL chiar și dacă pielea ta este mai închisă la culoare;
  • Sigur și eficient, chiar și în zonele extrem de sensibile – îl poți folosi pentru a elimina părul chiar și din zona liniei bikinilor sau axilei;
  • Care dispune de accesoriu special dedicat părților mari ale corpului – de exemplu, accesoriu de tratare mare pentru picioare;
  • Care dispune de modul Glisare și Flash – pentru o aplicare continuă cât mai comodă;

  Cel mai bun Epilator IPL Philips Lumea 250000 pulsații

  pareri philips lumea
  Zona corporala Fata, Corp, Maini, Picioare, Axila, Inghinal
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata
  Destinat pentru Epilare
  Lumina intens pulsata
  Senzor de nuanta a pielii
  Sistem de siguranta
  Filtru UV
  imagine

  Impulsurile emise de epilatorul Philips Lumea IPL 250000 pulsații sunt cele care te vor ajuta să-ți menții pielea catifelată și netedă ca mătasea. Dezvoltat fiind pe baza tehnologiei IPL, acest epilator, are aceleași caracteristici ca și în cazul epilatorului IPL Philips Lumea SC1997/00.

  Avantajul Philips Lumea IPL 250000 pulsații este că mai vine cu o informație care o să-ți fie, cu siguranță, de mare ajutor. Brandul a dezvoltat, astfel, aplicația gratuită Lumea care are rolul de a-ți oferi o experiență IPL unică și personalizată!

  Oferă aplicației, odată cu achiziționarea epilatorului Philips Lumea IPL 250000 pulsații, posibilitatea de a deveni consultantul tău personal, mereu disponibil!

  Cel mai bun Epilator IPL Remington i-Light Prestige 6750 pentru față și corp

  aparat de epilat remington pareri
  Zona corporala Fata, Corp
  Tip utilizare Uz casnic
  Utilizare Piele uscata
  Destinat pentru Epilare
  Lumina intens pulsata
  imagine

  Cât despre epilatorul Remington i-Light Prestige IPL6750 pentru față și corp, acesta a fost conceput pentru a îndeplini toate nevoile când vine vorba despre îndepărtarea cât mai eficientă a firelor de păr nedorite. Este, pe de altă parte, un epilator perfect nu doar pentru față, ci și pentru corp și zona inghinală.

  Remington i-Light Prestige IPL6750 este în evidență prin faptul că:

  • Este eficient, oferind rezultate vizibile chiar după primele 3 ședințe de tratament;
  • Este recomandat de dermatologi;
  • Este sigur, aprobat chiar de către FDA;
  • Dispune de modul Multi Flash, dar și de modul Single Flash;
  • Dispune de tehnologia avansată Propulse;

  Epilator IPL EvoSmart™ RX pentru epilare definitivă

  cel mai bun epilator ipl
  Zona corporala Fata, Corp, Maini, Picioare, Axila, Inghinal
  Tip utilizare Uz profesional
  Utilizare Piele uscata
  Destinat pentru Epilare
  Lumina intens pulsata
  Indicator LED
  Senzor pentru piele
  Design ergonomic
  Cap detasabil
  Filtru UV integrat
  5 setari de energie luminoasa
  Senzor Skin
  Auto-Flash
  imagine

  Epilatorul IPL EvoSmart™ RX este un epilator ce oferă până la 400.000 de pulsații, pentru o epilare a părului nedorit cât mai eficientă.

  Iată și câteva dintre motivele pentru care ar trebui să te bazezi pe IPL EvoSmart™ RX, cu atât mai mult cu cât îți dorești un epilator de calitate:

  • Oferă un efect de durată – pielea rămâne fină până la 6 luni;
  • Prezintă eficiență sporită – elimină până la 92% din părul nedorit, imediat după primele 3 ședințe;
  • Este un dispozitiv rapid – durata tratamentului nu depășește 9 minute;
  • Dispune de senzor SmartSkin – epilatorul îți recomandă poziția ideală, pentru o funcționare cât mai corectă;
  • Oferă siguranță – epilatorul IPL EvoSmart™ RX este dezvoltat în colaborare cu dermatologi și experți în domeniu;

  Cum să scapi de firele de păr nedorite

  Pe tine ce te atrage cel mai mult, un epilator clasic sau un epilator cu IPL? Ți-am oferit soluții eficiente care înglobează cele mai bune idei și cele mai eficiente epilatoare de pe piață în 2023.

  Nu uita să iei în considerare fiecare sfat și aspect, pentru a alege aparatul de epilat cât mai bun în ceea ce te privește!