Sari la conținut

Despre noi

logo

OpiniiFulger.ro este o platforma de descoperire si recenzii, care va pune in legatura cu cele mai noi tehnologii, stil, gadgeturi inteligente si produse de baza pentru sanatate si ingrijire pe care nu le puteti gasi in alta parte. Va aducem cele mai bine cotate produse din Romania.

Suntem pasionati de produse si exigenti cand vine vorba de recomandarile noastre. Stim ca munciti din greu pentru banii dvs. si vrem sa va ajutam sa ii cheltuiti cu intelepciune.

Echipa noastra, formata din colaboratori experti din intreaga lume, conduce eforturile noastre de descoperire. Analizam tendintele si ne mandrim cu faptul ca suntem creatori de gust. Editorii nostri participa la targuri comerciale pentru a raporta cele mai noi lansari.

recenzii

Cautam in mod constant pe internet pentru a gasi cele mai recente lansari de produse si impartasim stirile imediat ce se ridica embargourile, astfel incat sa le aflati aici primii.

Cel mai important, nu recomandam niciodata un produs sau un serviciu pe care nu suntem dispusi sa il cumparam noi insine.

INTREBARI FRECVENTE:

Cum selectam produsele pe care le prezentam?

Editorii nostri si colaboratorii independenti petrec ore intregi cercetand produse. Nu exista niciun robot sau algoritm care sa decida ce produse sa prezinte, ci doar oameni!

Analizam recenziile si citim ce spun consumatorii despre produsele pe care le-au cumparat. De asemenea, intervievam experti care sa se pronunte pe anumite subiecte, astfel incat sa fim siguri ca scriem continut informat si precis. De asemenea, testam produsele in casa atunci cand este posibil pentru a ne oferi propriul feedback la prima persoana.

Cel mai important: Nu recomandam niciodata un produs sau un serviciu pe care nu l-am cumpara noi insine.

Faceti bani din venituri din afiliere?

Da, obtinem comisioane de afiliere de la anumite produse si comercianti cu amanuntul. Totusi, in primul rand, editorii nostri fac recomandari pe baza calitatii produselor si nu sunt influentati de structura comisioanelor.

Daca un produs merita sa fie promovat si retailerul nu ofera comisioane de afiliere, il vom promova in continuare, indiferent de situatie, astfel incat sa putem oferi cititorilor nostri cel mai inalt nivel de servicii si pentru a ne asigura increderea dumneavoastra.

Pot companiile sa plateasca pentru a fi prezentate pe site-ul dumneavoastra?

Produsele prezentate pe OpiniiFulger.ro sunt 100% alese editorial si nu puteti plati pentru a obtine un plasament preferential. Cu toate acestea, oferim oportunitati de sponsorizare, care sunt create de editorii nostri, dar etichetate clar ca fiind „sponsorizate” pentru a le diferentia de acoperirea noastra editoriala standard.

Cat de des va actualizati continutul?

Cream in mod constant continut nou, dar ne intoarcem mereu la continutul nostru mai vechi pentru a ne asigura ca produsele sunt inca in stoc. Dorim sa cream cele mai bune servicii pentru cititorii nostri, asa ca la fiecare 2-3 luni, vom acorda prioritate actualizarii continutului in functie de actualitate, sezonalitate, disponibilitatea produselor si pentru a reflecta noile produse care ajung pe piata.

Cum pot ajunge la echipa dumneavoastra?

Nu ezitati sa ne contactati la contact@opiniifulger.ro cu intrebari legate de vanzari, feedback din partea cititorilor, propuneri si multe altele. Vom face tot posibilul sa va raspundem in timp util, insa, in cazul in care propunerile nu sunt potrivite pentru publicul nostru Opinii Fulger, este posibil sa nu putem raspunde din cauza numarului mare de e-mailuri primite.