Sari la conținut

Cel mai bun mouse de gaming pe care il poți cumpăra azi

0
(0)

Cel mai bun mouse de gaming are o rată de interogare ridicată pentru mișcări fluide ale cursorului pentru a vă urmări mișcările rapide. Mouse-urile de gaming au evoluat foarte mult în ultimii ani și am ajuns la un punct în care mouse-urile wireless au aceeași latență sau chiar mai mică decât cele cu fir.

VIZITEAZA

Descriere

cel mai bun mouse de gaming

Logitech G502 HERO SE

Greutate: 121 grame
Senzor: Hero
Butoane: 11

Alegerea Noastră
mouse de gaming

Logitech G203

Greutate: 85 grame
Senzor: Optic
Butoane: 6

recomandare mouse asus

Asus ROG Spatha

Greutate: 178 grame
Senzor: Pixart ADNS 9800
Butoane: 12

Unii oameni ar putea prefera în continuare fiabilitatea unei conexiuni cu fir, dar diferența va fi neglijabilă pentru majoritatea. Când căutați un mouse de gaming, trebuie să vă uitați la formă și la cât de confortabilă este aderența.

Este important de reținut că mouse-urile nu sunt de aceeași mărime pentru toți și veți dori să alegeți cel mai bun mouse de gaming pentru nevoile dumneavoastră, indiferent dacă doriți un design simplu pentru jocurile FPS sau un mouse cu multe butoane laterale pentru a juca MMO-uri.

Nu ar avea sens să folosiți un mouse de gaming sau o tastatură de 10 ron cu un desktop sau laptop de 8.000 ron, nu?

Datorită acestui fapt, mulți producători precum Asus, Logitech, Razer, Corsair și alte câteva companii au început a-și intensifica jocul și să scoată unele dintre cele mai bune periferice pentru jocuri de pe piață, de altfel si cel mai bun mouse de gaming dedicat fanilor.

Având în vedere cum astăzi, vom discuta despre cel mai bun mouse de gaming 2022, ar trebui să știți că, în timp ce „jocul” și mouse-ul dvs. standard funcționează într-un mod și un mecanism similar, mouse-urile de gaming sunt mai bune, deoarece vă oferă posibilitatea să comutați între DPI diferite și butoane programabile suplimentare.

Imaginați-vă jucând un joc de roleplaying având toate setările atribuite butoanelor de pe mouse, împreună cu atacurile primare.

Pare grozav, nu-i așa? Ei bine, s-a întâmplat.

Acum să aruncăm o privire asupra subiectului de discuție pe care îl avem în mâinile noastre, astăzi, vom face un top 10 cu cele mai bune mouse-uri pentru gaming.

În cazul în care vă întrebați de ce este făcută această listă, asta se datorează faptului că piața este saturată chiar acum, iar orice altă companie lansează un periferic, inclusiv căști wireless și cu fir, mouse-uri și tastaturi pentru cel mai bun laptop de gaming sau desktop-uri.

Deși poate părea o plimbare în parc pentru consumatorii de hardcore, pentru persoanele care nu au foarte multe cunoștințe despre aceste periferice pentru jocuri, lucrurile pot fi oarecum dificile.

cel mai bun mouse de gaming

Pentru a ne asigura că acest lucru nu se va întâmpla, am venit cu o listă care cuprinde și cel mai bun mouse de gaming pe care îl puteți cumpăra de pe piață. Iar pentru a menține lucrurile corecte și stabile, am inclus atât cel mai bun mouse wireless, cât și cel mai bun mouse de gaming cu fir pentru a ne asigura că toți cititorii sunt mulțumiți.

Deci, fără alte detalii, aruncăm o privire asupra celor mai bune mouse-uri.

Ce mai bun mouse de gaming care vibrează: Steel Series Rival 700

cel mai bun mouse de gaming steel series rival 710

Primul mouse pentru gaming de pe lista noastră este Steel Series Rival 700, iar pentru cei care nu știu, seria Rival a companiei este poate una dintre cele mai populare serii care se află în prezent în seria Steel, ca și în cazul Steel Series, compania este favorita printre aproape fiecare jucător profesionist de e-sport și și-a câștigat foarte multă reputație în rândul celor mai pasionați jucători de acolo.

Înainte de a începe să analizăm cât de bun este Steel Series Rival 700, trebuie să știți câteva lucruri evidente despre acest mouse; Rival 700 este unic în sensul că poartă un display OLED care poate afișa o varietate de lucruri diferite, inclusiv setări, precum și unele GIF-uri care sunt făcute special pentru acest afișaj și pot fi descărcate din mai multe serii.

Vorbind despre detaliile tehnice, Rival 700 este un mouse modular care oferă funcții precum un design modular, iluminare RGB, afișaj OLED, setări DPI reglabile cu DPI cu o valoare maximă de 16.000 pe senzorul optic și 8.000 pe senzorul laser, și da, puteți schimba senzorul cumpărând unul separat.

Din păcate, însă, atât cât ne-am fi dorit, mouse-ul nu vine cu un design ambidextru și ar putea fi o problemă pentru persoanele care nu sunt dreptace.

Totuși, asta nu înseamnă că Rival 700 nu este un mouse bun, în spatele prețului scump se află un mouse cu adevărat bun, care se potrivește jucătorilor de tot felul, nu contează dacă joci un FPS, un RPG, un MMO, mouse-ul este acolo pentru a vă servi așa cum trebuie.

Singura noastră problemă cu Rival 700 este că ar fi trebuit să fie disponibil pentru utilizatorii stângaci și că modulele care sunt vândute separat ar fi trebuit să aibă un preț mai accesibil. Acestea fiind spuse, vom arunca o privire atât asupra argumentelor pro și contra modelului Steel Series Rival 700.

Pro

Iluminat RGB standard
Design modular inovator
Un ecran OLED gimmicky care este încă o schimbare de design binevenită
Alerte tactile programabile care notifică jucătorii despre evenimentele din joc
Puteți personaliza mouse-ul după nevoile voastre

Contra

Nu este disponibilă opțiunea stângă sau ambidextră
Prețul ar putea fi cam mare pentru multi dintre noi
Deși sunt utile, modulele sunt cam scumpe

Cel mai bun Mouse de Gaming pentru MMO: Asus ROG Spatha

mouse de gaming asus rog spatha

Asus i-a luat pe toți prin surprindere când și-au anunțat mouse-ul pilot de gaming cunoscut sub numele de Spatha, dacă credeți că numele sună agresiv, aruncați o privire la mouse-ul în sine.

Spatha, desigur, aparține topului Asus din linia Republic of Gamers, așa că ar trebui să știți că veți primi un mouse de joc masiv, care ar fi completat cu funcții de tot felul, butoane suplimentare, efecte RGB care chiar sincronizați cu alte produse marca ROG, cum ar fi plăci de bază, plăci grafice și chiar tastatura de la Asus.

Acum, înainte de a începe să discutăm detaliile aprofundate, trebuie să știți că Spatha este mai mult decât un simplu mouse pentru jocuri, din punct de vedere al construcției, este de fapt o minune, iar în timp ce Asus a făcut alegerea de a folosi aliaj de magneziu în locul materialelor tradiționale care sunt utilizate la mouse-ul de joc.

Acesta poate fi considerat destul de greu, în comparație cu concurența pe care o are, iar prețul este ceva exclusiv pentru jucătorii hardcore.

Cu toate acestea, dacă vă întrebați despre detaliile tehnice, ar trebui să știți că ROG Spatha vine cu o mulțime de butoane programabile, iar asta nu este totul, veți primi și o baterie încărcată care este extrem de elegantă.

În acest moment, poate ați ghicit că este wireless, ei bine, iată o specificație, îl puteți folosi fără fir fără niciun decalaj de intrare și îl puteți folosi și cu fir. Obțineți lumini RGB și aproape toate celelalte funcții pe care le așteptați de la acest mouse-pilot.

Mouse-ul este dotat cu 12 butoane programabile care pot fi programate în funcție de nevoile dvs., folosind software-ul Asus Armory, veți obține, de asemenea, 8.200 DPI maxime, o ergonomie uimitoare și confort pentru sesiuni de joc lungi, butoanele principale folosesc comutatoare Omron, care sunt apreciate pentru un nivel foarte ridicat faceți clic pe ciclu și chiar dacă se uzează, le puteți înlocui întotdeauna.

Nu vom spune că ROG Spatha este mouse-ul de gaming perfect, are unele defecte, cum ar fi butoanele din lateral, care se simt un pic prea fragede, dar asta nu înseamnă că este mai puțin capabil.

Așadar, fără alte detalii, haideți să mergem mai departe și să citim câteva dintre avantajele și contra ale acestui mouse.

Pro

Design frumos, solid, potrivit pentru jucători.
Multă personalizare și ușurință în utilizare.
Unul dintre cele mai confortabile mouse-uri de folosit.

Contra

Unul dintre mouse-urile de jocuri cu cel mai mare preț de pe piață.

Cel mai bun mouse de gaming: Razer Ouroboros – Ambidextrous

mouse de gaming razer

Următorul de pe lista noastră este Razer Ouroboros și, în cazul în care nu știi, Razer este poate una dintre cele mai bune companii periferice de pe piață, ceea ce nu ar trebui să vină ca o surpriză pentru nimeni, deoarece este pur și simplu prea bună.

Poate fi numit concurentul direct al lui Asus Spatha. Este din nou, o combinație fără fir / cablu și spre deosebire de Spatha, oferă un design ambidextru, ceea ce îl face să fie un alegere de top pentru mulți utilizatori.

Trebuie să țineți cont de faptul că Ouroboros este conceput strict pentru entuziaști și că nu oferă funcții precum iluminatul RGB, deși având în vedere că este un mouse destul de vechi, Razer poate lansa o versiune actualizată cu iluminarea Chroma în viitorul apropiat.

Poate fi numit concurentul direct al „Asus Spatha”, dar este de ceva vreme.

Cu acest lucru, în caz că vă întrebați despre lucrurile bune pe care le are acest mouse, ei bine, există destul de multe. Razer a conceput acest mouse și a ținut cont de modificări, majoritatea părților de pe mouse pot fi îndepărtate și schimbate și, da, obțineți reglarea greutății, ceea ce iubesc majoritatea oamenilor.

Unele dintre ajustări includ capacitatea de a ajusta greutatea, precum și repausul cu palmele pentru a obține experiența optimă de prindere. De asemenea, mouse-ul este dotat cu 11 butoane programabile, precum și senzori duali extrem de exacți pentru a menține totul în ordine.

Nu există nicio modalitate ca acest mouse să fie perfect, deoarece există unele defecte evidente, pentru început, mouse-ul este scump, având în vedere cum, până la urmă, este un mouse pentru jocuri.

Pe lângă preț, pentru persoanele care caută o experiență simplă, poate fi un pic prea confuz. Cu toate acestea, nu vă lăsați împiedicați să cumpărați acest mouse pentru gaming altfel uimitor.

Așadar, să nu mai pierdem timpul și să trecem la aspectele pro și contra.

Pro

Poate fi utilizat wireless și cu cablu; folosirea acestuia cu firul furnizat va menține mouse-ul la încărcat
Designul ambidestru este perfect atât pentru utilizatorii stângaci, cât și pentru cei dreptaci
Senzorii duali vă oferă o precizie supremă în cele mai intense sesiuni de joc
Arată super conceptual și, cu siguranță, reușește să iasă în evidență
Durata de viață lungă a bateriei asigură o experiență de joc neîntreruptă
Razer Synapse 2.0 oferă o experiență software plăcută

Contra

Costă destul de mult pentru un mouse de gaming
Poate fi un pic complicat de învățat.

Cel mai bun mouse de gaming wireless: Logitech G900 Chaos Spectrum

mouse de gaming logitech chaos spectrum

Nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni, dar nu există o listă periferică care să fie completă fără includerea unui periferic din Logitech.

Indiferent dacă vorbim despre tastaturi, difuzoare, căști sau chiar un simplu mouse pad, Logitech trebuie să fie pe listă doar pentru că sunt atât de bune și nu, nu vorbim doar despre perifericele pentru jocuri de la Logitech. Vorbim despre aproape toate tipurile de periferice pe care compania le-a lansat de-a lungul timpului în această industrie.

În mod similar, o listă de mouse-uri de gaming ar fi fost incompletă fără includerea Logitech G900 Chaos Spectrum; acum înainte de a începe, ar trebui să țineți cont de faptul că acest mouse poate fi considerat de fapt un rival direct al lui Asus Spatha mult venerat și al Razer Ouroboros, în principal datorită prețului, precum și a numărului de funcții pe care le are și nu este un lucru rău.

Deci, ce putem spune despre Chaos Spectrum? Ei bine, există o mulțime de lucruri, pentru început, puteți schimba de la 200 la 12.000 de DPI în timpul jocului și asta este într-adevăr impresionant, rețineți că aceasta nu este doar o creștere a software-ului, iar DPI-ul este schimbat în mod efectiv în bord, primești iluminatul Spectrum, ceva care este versiunea proprie a lui Logitech de iluminare RGB și primești legendarul pachet de software pentru care Logitech este cunoscut și iubit.

Chaos Spectrum poate fi utilizat wireless și cu cablu, la fel ca și Ouroborus, vine cu un design ambidextru.

Rețineți că acesta este un mouse-pilot de la Logitech, așa că, dacă vă preocupă să plătiți un preț ridicat, primiți și unele dintre cele mai bune caracteristici, indiferent dacă aveți nevoie sau nu de ele.

Cu acest lucru, dacă vă întrebați despre întâmpinarea unor situații de dezavantaj, nu există niciun întrerupător de oferte aici. Sigur, mouse-ul are un preț ridicat, iar estetica generală a designului ambidextru ar putea să renunțe la unii oameni conștienți de design, dar în interior, Chaos Spectrum se întâmplă să fie unul dintre cele mai puternice și peste mouse-urile pentru jocuri mai strălucitori pe care i-am folosit.

Așadar, prin această cale, să vedem părerile pro și contra.

Pro

Spectrum frumos iluminat RGB.
Suita uimitoare Logitech Gaming care este elegantă și ușor de utilizat.
Butoane personalizabile și complet programabile.
Cea mai bună performanță din această clasă, datorită întrerupătorilor și senzorului strălucitor.
Un design ambidextru uimitor pentru fiecare stil

Contra

Oarecum scump pentru utilizatorii cu buget redus.
Este posibil ca designul să nu fie pe placul tuturor.
Nu este livrat cu o stație de încărcare.

Cel mai bun pentru jocuri FPS (12000 Max DPI): Corsair M65 Pro RGB

mouse de gaming corsair m65 pro rgb

Echipa Corsair în industria periferică a jocurilor au reușit să transforme o mulțime de capete; mai ales că toată lumea s-a entuziasmat de faptul căci carcasa lor preferată, memoria RAM și producătorul de surse de alimentare aduc în cele din urmă ceva diferit pe masă și credem sau nu, incursiunea a fost un succes.

Corsair nu a lansat doar o gamă de produse potrivită pentru fiecare buget orientat, dar și jucători de înaltă calitate, dar s-au asigurat că toate produsele nu împărtășesc o diferență drastică între prețul pe care îl au și caracteristicile oferite.

Asta înseamnă că, indiferent dacă cumpărați gama lor medie K70 sau gama de vârf K95, nu veți face multe sacrificii pentru funcții. Este ceva foarte bun și multe alte companii nu le urmează.

Acestea fiind spuse, aruncăm o privire asupra Corsair M65 Pro RGB, unul dintre cele mai bune mouse-uride gaming disponibile pe piață și cu siguranță făcute pentru utilizatorii care sunt mai înclinați să economisească bani și totuși obțin mult în schimb.

Mouse-ul, după cum sugerează și numele, vine cu iluminare RGB care poate fi controlată în mod convenabil prin intermediul software-ului de personalizare Corsair. Software-ul în sine este ușor de utilizat, deși poate necesita o curbă de învățare, dar este în regulă.

Evident, are butoane pentru a ajusta DPI după bunul plac, câteva butoane personalizabile, precum și un sistem de ajustare a greutății foarte util, care vă permite să îndepărtați o parte din greutăți și să le puneți la distanță pentru a face mouse-ul mai ușor.

Acum, în cazul în care vă întrebați, un mouse mai ușor înseamnă că mâna dvs. va avea un timp mai ușor de alunecat, lucru pe care îl caută o mulțime de jucători FPS.

În esență, M65 Pro este cu siguranță conceput pentru jucătorii FPS, cu toate acestea, lucrul bun este că este potrivit pentru toți jucătorii, indiferent de genul pe care îl joacă. Deci, cu siguranță un punct în plus chiar acolo. Cu acestea spuse, să privim ce este bine și ce nu despre Corsair M65.

Pro

Calitate excelentă.
Raport calitate / preț uimitor.
Sistemul de ajustare a greutății este un plus binevenit.
Software-ul CUE al Corsair este flexibil și o modalitate excelentă de a personaliza mouse-ul.

Contra

Este posibil ca designul să nu fie pe placul tuturor.

Cel mai bun mouse de gaming DPI: Logitech G502

mouse de gaming logitech g502

Avem un alt mouse pentru gaming de la Logitech, iar de data aceasta, acesta este Logitech G502 Proteus Spectrum.

Dacă vă întrebați, Proteus Spectrum este doar o versiune actualizată a celor mai vândute Logitech Proteus Core, singura diferență este includerea iluminatului Spectrum; Versiunea Logitech de iluminat RGB.

În cazul în care G900 Chaos Spectrum este construit pentru pasionații cărora le place să tragă pe toate cele patru sfere, Proteus Spectrum se adresează utilizatorilor care nu doresc să cheltuiască foarte mulți bani, dar totuși obțin cele mai bune din ambele lumi.

Proteus Spectrum vine la un preț modest, dar pentru acest preț, obțineți o mulțime de caracteristici, inclusiv până la 12.000 DPI

Vorbind despre lucrurile tehnice, Logitech nu a schimbat cu adevărat nimic din Proteus Spectrum original, în afară de faptul că au adăugat sistemul de iluminare RGB, care a devenit practic standardul industriei și toată lumea îl folosește în perifericele lor, fie că este un mouse , o tastatură, o cameră web sau o casca.

Dacă ar fi să vă spunem cât de bun este Proteus Spectrum, ar fi multe de spus; pentru început, acesta costă jumătate din prețul mouse-urilor pilot, în afară de asta, acesta are o valoare excelentă pentru bani, 11 butoane care pot fi programate așa cum doriți, un design confortabil și un timp de răspuns excelent. Deci, fără alte detalii, aruncăm o privire asupra caracteristicilor pro și contra.

Pro

Opțiuni DPI variind între 200 și 12.000 DPI
11 butoane programabile care vă oferă libertatea de personalizare
Design cu aspect superb
Preț excelent în raport cu performanța acestuia

Contra

Mouse-ul nu este construit pentru a putea fi folosit și cu mâna stânga

Cel mai bun mouse de gaming la pret acceptabil: Razer DeathAdder

mouse gaming

În momentul în care Razer a lansat inițial DeathAdder, mouse-ul a pătruns în industria jocurilor ca o furtună, devenind astfel foarte rapid unul dintre cele mai bune mouse-uri de gaming de pe piață, de fapt nu a costat mult și a fost tot ceea ce și-a dorit un jucător.

Ulterior, compania a lansat și câteva mouse-uri diferite, totuși, fanii încă simțeau lipsa lui DeathAdder, astfel, Razer a decis în sfârșit să asculte fanii și a venit cu Razer DeathAdder.

În cazul în care nu știți, având în vedere modul în care iluminatul RGB a devenit un standard al industriei, Razer a mers mai departe și a inventat sistemul de iluminare Chroma care poate fi controlat cu ajutorul strălucitorului Razer Synapse 2.0; acum sistemul Chroma este poate una dintre cele mai bune implementări RGB pe care le-am văzut într-o lungă perioadă de timp.

Acestea fiind spuse, totul în legătură cu Razer DeathAdder Chroma este nou și îmbunătățit, făcându-l unul dintre cele mai impresionante mouse-uri de gaming care să pășească în industria jocurilor;

În cazul în care vă întrebați ce puteți obține pentru prețul acestuia, obțineți practic mouse optic uimitor, care este capabil să ofere o ieșire de 10.000 DPI și, da, puteți controla DPI după bunul plac, deci chiar dacă doriți să coborâți mai jos, puteți face acest lucru cu ușurință.

De asemenea, veți primi Synapse 2.0 Razer, una dintre cele mai bune suite de personalizare pe care le puteți găsi atunci când vine vorba de software. Lucrul bun despre Razer DeathAdder Chroma este că compania a urmat lozinca „dacă nu se rupe, nu o remediați” foarte grațios și nu a adus nici o schimbare revoluționară în afară de unele mici modificări hardware, iar în opinia noastră, aceasta este cel mai bun mod de a o face.

Mai simplu spus, persoanele care consideră că Logitech G502 Proteus Spectrum este prea interesant, optând pentru un Razer DeathAdder este cea mai bună alegere. Să aruncăm o privire la câteva argumente pro și contra, pentru a vă oferi o vizualizare mai bună.

Pro

O frumoasă iluminare Chroma și efecte
Razer Synapse 2.0 este încă unul dintre cele mai bune suite software.
Construcție de calitate.
Butoane personalizabile.

Contra

Puțină inovație în ceea ce privește designul.

Corsair Scimitar RGB - Mouse de gaming cu cele mai multe butoane programabile

mouse de gaming wireless

Corsair a decis să sară pe piața jocurilor și, în timp ce unii au crezut că este doar un moft, planurile reale erau puțin diferite. Compania a lansat unele dintre cele mai bune periferice pentru jocuri și a reușit să ne impresioneze cu ceea ce au în arsenalul lor.

Cu acest lucru, în timp ce M65 Pro s-a concentrat în mare măsură pe jucătorii FPS, Corsair Scimitar este încercarea companiei de a face un mouse excelent pentru comunitatea MOBA / MMO. Cu această ieșire, mouse-ul vine cu un total de 17 butoane programabile, dintre care 12 sunt convenabil așezate pe un glisor din partea stângă a mouse-ului și sunt mecanice.

Când spunem glisor, Corsair include o șurubelniță hexagonală cu mouse-ul care vă permite să reglați glisorul în funcție de prinderea dvs. și de acoperirea degetului mare.

Este plăcut să-l vezi pe Corsair acordând atenție detaliilor. Mouse-ul vine cu unul dintre cei mai buni senzori de pe piață, folosește un impresionant senzor Pixart ADNS 3988. Senzorul acceptă un DPI maxim de 12.000, cu toate acestea, DPI poate fi ajustat în funcție de nevoile dvs.

Este creat în principiu pentru utilizatorii cu mâini mari și toate butoanele sunt așezate în mod convenabil, sunt sensibile și nu se simt deloc. Cea mai mare parte a construcției este realizată folosind plastic mat / lucios, totuși, mijlocul mouse-ului este din aluminiu, oferind mouse-ului o greutate bună.

Mouse-ul are iluminat RGB în 4 zone care poate fi controlat folosind Corsair Utility Engine, același software funcționează și pentru personalizarea mouse-ului precum programarea tastelor, atribuirea macros-urilor și controlul iluminării.

În ceea ce privește performanța, Corsair Scimitar este capabil să concureze cu Logitech G502 Proteus Spectrum, ambele mouse-uri de gaming oferă ceva unic și se adresează diferitelor tipuri de jucători, dar în esență, acestea au performanță aproape identică în ceea ce privește senzorul.

Dacă sunteți un jucător care nu necesită o mulțime de taste macro, atunci Logitech G502 Proteus Spectrum este alegerea evidentă, însă, dacă sunteți cineva cu o mână mai mare și cineva care are nevoie de o mulțime de taste macro, atunci Corsair Scimitar este câștigătorul.

Cu atât de multe caracteristici, nu se poate nega că sunt excepționale.

Pro

17 butoane complet programabile care sunt o plăcere pentru jucătorii MMO / MOBA.
Iluminarea RGB cu 4 zone poate fi legată de alte periferice Corsair.
Calitate superioară

Contra

Mouse-ul poate fi greu pentru unii utilizatori.

Cel mai bun mouse de gaming MOBA: Razer Naga

mouse de gaming razer naga

Următorul din lista noastră este Razer Naga, iar înainte de a începe, ar trebui să știți că acesta este poate unul dintre mouse-urile pentru gaming mai pretențioși pentru jocurile MOBA din cauza numărului de butoane pe care le are și pe care le puteți personaliza așa cum doriți.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți că acesta este conceput special pentru jucătorii MOBA și ar trebui să știți că nu există nicio modalitate de utilizare în alte jocuri, cu toate acestea, acesta este utilizat pentru jocuri în care aveți posibilitatea să adăugați o mulțime de comenzi rapide de la tastatură, puteți să le mapați în mod convenabil pe mouse și să le utilizați.

Razer l-au adăugat în palmares și au declarat că Naga are comutatoare mecanice, în spațiul pentru degetul mare, pentru a se asigura că jucătorii au cea mai bună experiență posibilă, iar comutatoarele nu se vor mai uza. Testarea noastră a scos la iveală un simț tactil în zona butoanelor pentru degetul mare și a fost cu siguranță un plus binevenit.

Acest mouse vine cu caracteristicile tradiționale la care vă puteți aștepta de la un mouse gaming de top Razer; obțineți un senzor optic excelent capabil să furnizeze 16.000 DPI.

De asemenea, beneficiați de multul venerat iluminat Chroma RGB care poate fi controlat și reglat prin excelentul Razer Synapse 2.0. Oh, da, există mai multe, puteți chiar să reglați toate butoanele fizice prezente pe mouse și să le adaptați în funcție de nevoile dvs., ținând cont că toate butoanele pot fi programate complet. Cu siguranță este un mare avantaj pentru utilizatorii care doresc să se asigure că vor beneficia la maxim de acest mouse.

Acestea fiind spuse, vom arunca o privire asupra câtorva beneficii ale Razer Naga Hex V2, și de ce este bun pentru jucătorii MOBA.

Pe scurt, există o mulțime de lucruri bune despre Razer Naga, dar totuși există și câteva lucruri rele, dar, având în vedere standardele industriei, este ceva normal. Cu acest lucru, să aruncăm o privire asupra opiniilor pro și contra.

Pro

Senzor optic de înaltă sensibilitate care furnizează un impresionant 16.000 DPI
Butoane complet personalizabile
Iluminatul Razer Chroma
Material solid și de calitate
Suita de software excelentă Razer Synapse 2.0

Contra

Designul poate părea o alegere ciudată pentru unii utilizatori

Cel mai bun mouse de gaming FPS ieftin: Corsair Saber RGB

cel mai bun mouse

Ultimul produs de pe lista noastră vine din nou de la Corsair, iar de data aceasta, este Corsair Saber RGB.

Înainte de a începe, ar trebui să știți că poate fi considerat un frate mai mic al Corsair M65 Pro RGB.

Cu toate că s-ar putea ca mulți oameni să fie înștiințați despre downgrade, nu ar trebui să îi acordați atenție.

Motivul este simplu, în timp ce Saber RGB este cu siguranță opțiunea mai ieftină, iar un design diferit îi conferă o identitate proprie, iar acest lucru este cu siguranță un lucru bun, deoarece, la acest preț, achiziționați un mouse care este capabil să aibă un impresionant 10.000 DPI, un design bun care va atrage majoritatea jucătorilor, și nu mai vorbim de iluminarea RGB.

Deci, în cuvinte simple, jucătorii plătesc mai puțin și primesc mai mult atunci când vine vorba de Corsair Saber RGB.

În același timp Saber RGB nu va câștiga niciun punct pentru design din cauză căci este foarte simplistic în comparație cu alțe mouse-uri pe care le-am menționat în lista noastră, dar este cu siguranță un lucru bun, deoarece mouse-ul a fost proiectat in așa fel încât să fie pe placul tuturor pasionaților de jocuri.

Saber RGB se poate așeza pur și simplu pe birou și nu vei fi deranjat absolut deloc de acest lucru. Nu, nu spunem că design-ul este rău, ci doar "furios" și asta este ceea ce preferă majoritatea jucătorilor.

Trebuie să rețineți că nu veți primi niciun sistem de ajustare a greutății, dar păstrarea prețului, precum și greutatea mouse-ului, evidențiază clar că nu aveți nevoie de reglarea greutății. Are un senzor excelent de 10.000 DPI și iluminare RGB, iar acest lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient.

Sigur, la fel ca în cazul multor alțe mouseu-ri de gaming și periferice, există caracteristici bune și de asemenea rele; același lucru este în cazul Corsair Saber RGB, urmând să enumerăm argumentele pro și contra mai jos.

Pro

Butoanele programabile vă permit să personalizați mouse-ul în funcție de preferințele dvs., utilizând CUE.
Iluminat RGB care poate fi reglat și prin intermediul CUE (software-ul Corsair)
Prețurile competitive vă oferă Saber RGB un raport preț/calitate excelent.

Contra

Designul poate fi incomod pentru anumiți utilizatori.

Ei bine, lista noastră de top 10 se bazează pe ceea ce ne place. S-ar putea ca acest lucru să nu vi se potrivească, așa că preferăm să aruncați o privire la toate detaliile de mai jos. Acest lucru vă va ajuta în alegerea unuia.

Sper că vrei să știi ce mouse de joc utilizează alți jucători faimoși?

Mouse de gaming diferit pentru anumite tipuri de jocuri

Există diverse branduri mari care aduc noi concepte de mouse pentru gaming în fiecare zi.

Marile nume includ Logitech, Razer, Mad Catz, CM și multe altele. Produsele de la astfel de mărci alcătuiesc lista cu cel mai bun mouse pentru jucătorii 2022. Când vrei să alegi unul vei confrunta multe probleme până vei decide ce model să achiziționezi.

Este frumos, căci ai o varietate mare de produse din care să alegi, dar este și mai complicat. Gamerii au ales un mouse de gaming care să se ridice la nevoile lor din timpul jocului favorit. Practic, jocurile sunt clasificate în trei genuri:

 • Real Time Strategy (RTS)
 • Massively Multiplayer Online (MMO)
 • First Person Shooter (FPS)

Majoritatea jucătorilor preferă unul sau două dintre aceste trei genuri de jocuri. Unii ar putea dori să joace fiecare gen și să dețină fiecare joc care apare pe piață.

Logitech G502 Proteus Spectrum ar face față tuturor tipurilor de jocuri. Din contră Logitech G502 merge extrem de bine pe jocurile MMO. De exemplu, este posibil să nu avansați destul de mult în jocuri precum League of Legends, atunci când nu aveți acest mouse.

Model în funcție de ergonomie

Poziția agresivă a aderenței duce la atacarea repertoriului în jocurile pe PC. Fiecare jucător este mai confortabil la un tip de prindere față de celălalt. În timp ce alegeți mouse-ul dvs. de joc, trebuie să alegeți ceva care să se potrivească cu prinderea preferată a mouse-ului.

Există trei tipuri de poziții de prindere, care sunt de obicei preferate de jucători:

 • Palm Grip: În această strângere, mâna se sprijină în totalitate de mouse. Când îți place să simți palmele odihnite, aceasta este probabil alegerea ta preferată.
 • Claw Grip: Este o copie Palm Grip de prindere cu câteva modificări. Degetul arătător și degetul mijlociu sunt arcuite înapoi pentru a face un unghi perpendicular pentru clic.
 • Fingertip Grip: doar două degete și degetul mare se întâmplă să atingă mouse-ul în această strângere. Mâna ta rămâne în aer în întregime.

Diferite concepte de care trebuie să fiți conștienți

Anticipare

 • Mouse-ul de gaming trebuie să fie inteligent pentru a satisface toate nevoile jucătorului. Mouse-urile moderne sunt capabile să evite înregistrarea mișcărilor neregulate ale mâinii. Corecția nu este întotdeauna utilă, deoarece precizia este în mare măsură compromisă în timpul jocului.

Sensibilitate

 • Sensibilitatea se măsoară în DPI (puncte pe inch) sau CPI (caractere pe inch). DPI poate fi oriunde de la câteva sute până la câteva mii. Cu cât DPI este mai mare, cu atât mouse-ul se poate mișca mai rapid pe un ecran. Sensibilitatea mouse-ului 2020 al oricăror celor mai buni jucători este destul de mare.

Senzor

 • Există două tipuri de senzori: optic și laser. Senzorul optic este potrivit chiar și pentru cele mai dure suprafețe. Senzorul laser are însă performanțe mai bune pe suprafețe reflectorizante. În astfel de setări senzorul laser, returnează DPI excelent.

Accelerare

 • Raportul dintre viteza indicelui și viteza mișcării mâinii definește accelerația la un mouse. Se măsoară în forța G, unde o G este egală cu 9,8 metri pe secundă. Jucătorii cu sensibilitate scăzută trebuie să ajungă la o accelerație mare, deoarece acestea necesită mai multe mișcări ale mâinii.

Rata de votare (polling rate)

 • Rata de votare se referă la rata de transfer și răspuns între mouse și computer. Se măsoară în hertz și practic variază între 250-1000Hz pe orice mouse de joc. Deoarece mouse-ul este periferic, datele trimise sunt procesate mai întâi înainte de acțiunea pe ecran.

Butoanele programabile

 • Butoanele programabile fac mouse-urile și tastatele de joc mai captivante. Are de obicei butoane care pot fi transformate în taste rapide pentru a executa acțiuni în joc mult mai rapid. De exemplu, puteți vedea butoanele lunetistului prezente pe un mouse specific FPS.

Profile

 • Cu butoanele programabile vine un set de setări de profil. Puteți chiar să specificați diferite acțiuni pentru butoane în timp ce schimbați personaje în orice joc. Cu același mouse, puteți schimba fără probleme între genuri și jocuri.

Distanța de ridicare

 • Distanța de ridicare este cât de mare poate fi ridicat mouse-ul de la suprafață înainte ca mișcările de mișcare să nu răspundă. Software-ul mouse-ului poate fi util pentru a ajusta distanțele de ridicare. În jocurile competitive, distanța de ridicare joacă un rol important.

Greutate

 • Nu în ultimul rând, greutatea contează și ea. Greutatea determină nivelul de simț în timpul jocului. Greutatea ajustabilă este un concept în tendință la mouse de gaming în aceste zile. Ajustarea fină ajută la predicția ușoară și crește ușurința utilizării.

Este necesar un mouse de gaming?

gaming mouse

Nu negăm că cumpărarea unuia a devenit un fel de necesitate pentru mulți oameni, unii o fac doar pentru a-și completa computerul sau laptopul pentru gaming, în timp ce alții o fac doar de plăcere.

Cu toate acestea, există un lucru important pe care mulți jucători nu îl știu. Cumpărarea unui mouse de gaming nu înseamnă neapărat că abilitățile dvs. se vor îmbunătăți printr-o măsură drastică.

Sigur, te poate ajuta în anumite feluri, dar dacă îl cumperi doar de dragul de a-ți îmbunătăți abilitățile, atunci greșești.

În cazul în care nu știți, cei mai profesioniști, jucătorii de e-sport câștigă de fapt toate competițiile fără utilizarea unui mouse pentru gaming și, da, vine ca un șoc, dar au ajuns de fapt la palmares și au afirmat că preferă mai bine un mouse standard, pur și simplu pentru că sunt obișnuiți cu el.

Sunt recomandate mouse-urile de gaming?

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că sunt doar produse înșelătoare pentru că nu sunt, datorită DPI-urilor lor ridicate, butoanelor programabile, macro-urilor personalizabile și multor alte funcții potrivite pentru jucători.

Acesta este motivul pentru care piața este atât de saturată de mouse-uri de gaming, există însă multe opțiuni din care poate alege jucătorul mediu și, deși este cu siguranță un lucru bun, face și un client cu adevărat confuz.

Din fericire, pentru a facilita lucrurile pentru consumatori, precum și pentru toți cei care citesc acest articol, alegerea unui mouse de gaming ar trebui să îi ajute să-l aleagă pe cel pe care îl doresc.

Acesta este motivul pentru care am mers mai departe și am folosit mouse-uri de la fiecare grup de prețuri, precum și mouse-uri de jocuri adaptate pentru anumite persoane sau gen de jocuri precum Razer Naga, care este construit special pentru jucătorii MOBA.

Sperăm că această listă ar trebui să vă rezolve nelămurirea, și veți putea cumpăra mouse-ul de gaming perfect, care va completa stilul dvs. de joc, precum și tipul de prindere pe care îl aveți.

Cât de util a fost acest articol?

Dați clic pe steluțe pentru a evalua articolul!

Calificativ mediu 0 / 5. Voturi 0

Nicio evaluare până acum! Fii primul care evaluează acest articol.