Sari la conținut

Cel mai bun Fitbit: Care tracker Fitbit este potrivit pentru tine?

  Cel mai bun Fitbit

  Ghidul nostru pentru cele mai bune Fitbit-uri, de la Inspire la Versa

  Să alegi care Fitbit este cel mai potrivit pentru tine poate fi o provocare. Caută Fitbit pe Emag și vei fi întâmpinat cu o mulțime uriașă de opțiuni: chiar dacă excluzi toate variantele de aspect și trackerele de la terți care folosesc numele brandului, sunt nu mai puțin de zece Fitbit-uri care încearcă să atragă atenția. Cum alegi între ele?

  Cel mai bun Fitbit

  Cu acest ghid, ne propunem să eliminăm orice confuzie pe care o ai și să te ajutăm să decizi care este cel mai bun Fitbit pentru tine. Pe lângă modelele enumerate mai jos, totuși, ar putea exista dispozitive Fitbit mai vechi încă pe piață în număr mic. Chiar dacă Fitbit le-a întrerupt oficial după lansarea celor mai noi trackere, unele încă pot fi o achiziție bună.

  Doar pentru că Fitbit Blaze nu apare în această listă, de exemplu, nu înseamnă că nu merită să-l iei în considerare pentru un preț potrivit. Este de înțeles, totuși, că dacă prețul depășește echivalentul mai modern de pe lista de mai jos, ar trebui să rămâi la trackerele Fitbit de mai jos.


  Cel mai bun Fitbit: Pe scurt


  Cum să alegi cel mai bun Fitbit pentru tine

  După cum am menționat, când vine vorba de Fitbit-uri, numărul imens de opțiuni poate fi copleșitor. Am enumerat aici câteva întrebări cheie pe care să ți le pui atunci când iei decizia, pentru a te ajuta să găsești Fitbit-ul potrivit pentru tine.

  Ce funcții ar trebui să caut?

  Pentru a nu te supraîncărca cu informații și pentru a nu te descuraja de la alegerea unui Fitbit, acest ghid nu este la fel de exhaustiv pe cât ar putea fi. În schimb, iată câteva dintre caracteristicile remarcabile pe care ar trebui să le iei în considerare înainte să cumperi un cea mai bună brățară fitness Fitbit:

  • GPS conectat sau integrat? În lumea brățărilor de fitness, GPS-ul este crucial. Totuși, este important să ții cont că nu toate Fitbit-urile au GPS integrat. Cele care nu au, vor oferi în schimb GPS conectat, ceea ce înseamnă că se bazează pe funcțiile GPS ale telefonului tău. Deci, dacă nu vrei să iei mereu telefonul cu tine la alergări, caută un Fitbit cu GPS integrat, cum ar fi Versa 3, Charge 4, Ionic sau Sense. Cu excepția Fitbit-ului Ace pentru copii, toate dispozitivele purtabile din lista noastră oferă cel puțin GPS conectat.
  • Funcții pentru fitness și bunăstare: Toate Fitbit-urile vor oferi caracteristici de urmărire a activității și somnului, cu toate că unele pot oferi mai multe moduri de exerciții decât altele, precum și alte caracteristici, cum ar fi gestionarea stresului și minutele Active Zone (măsurătoarea obiectivelor Fitbit bazate pe timpul petrecut în exerciții fizice). Pe lângă acestea, Fitbit Premium oferă caracteristici mai avansate, cum ar fi antrenamente ghidate, meditații și mai multe informații despre urmărirea fitnessului, dacă ești dispus să plătești o taxă de abonament (reține că Inspire 2 vine cu un an gratuit de Fitbit Premium). Merită să consulți recenziile noastre complete dacă dorești detalii complete despre ceea ce poți aștepta de la diferitele modele Fitbit, precum și specificațiile cheie.
  • Monitorizarea ritmului cardiac: Astăzi, majoritatea Fitbit-urilor vor putea să-ți monitorizeze ritmul cardiac. Într-adevăr, acesta este cazul pentru majoritatea opțiunilor din lista noastră. Cu toate acestea, unele modele de bază, cum ar fi Alta și Inspire originalul, nu oferă caracteristici de monitorizare a ritmului cardiac. De asemenea, merită menționat că unele Fitbit-uri, cum ar fi Versa 3 și Fitbit Sense, se laudă cu un senzor de ritm cardiac „multipath” îmbunătățit, pe care Fitbit susține că oferă citiri mai precise.
  • Smartwatch sau brățară de fitness? Te preocupă doar urmărirea fitnessului, sau vrei un Fitbit cu mai multe funcții inteligente? În timp ce brățările de fitness subțiri păstrează lucrurile simple, ceasurile inteligente Fitbit precum seria Versa, Sense și Ionic vor avea, în plus față de un ecran mai mare, funcții suplimentare precum capacitatea de a stoca muzică, de a răspunde la mesaje și de a prelua apeluri (Sense și Versa 3 au un difuzor și un microfon încorporate pentru a putea prelua apeluri de pe încheietura mâinii). Nu uita, totuși, că astfel de Fitbit-uri sofisticate vor fi inevitabil mai scumpe.

  Vreau măcar un Fitbit?

  Dacă ai citit până aici, s-ar putea să ignori această întrebare. Cu toate acestea, pe piața actuală, Fitbit nu deține monopolul asupra brățărilor de fitness. Ai multe opțiuni de la mărci precum Garmin, precum și Huawei și Xiaomi, de exemplu. Deci, dacă vrei să-ți faci cu adevărat cercetările și să obții toate detaliile, recomandăm să citești și câteva dintre celelalte noastre liste, enumerate mai jos:

  În caz contrar, citește în continuare pentru selecția noastră a celor mai bune Fitbit-uri de cumpărat.


  Cele mai bune Fitbit-uri pe care le poți cumpăra în 2023

  Actualizare: Fitbit a anunțat recent lansarea unui număr de noi dispozitive purtabile, inclusiv Sense 2, Inspire 3 și Versa 4. Lucrăm la realizarea de recenzii complete pentru noile trackere de fitness, deci fii atent la site-ul nostru, precum și la lista noastră de recomandări de mai jos.

  1. Fitbit Versa 3: O îmbunătățire binevenită a celui mai bune brățări Fitbit

  ceas smartwatch fitbit versa 3 cu NFC

  Preț la momentul recenziei: De la 1.098 Lei | Verifică prețul la Emag

  Versa este trackerul de stil ceas inteligent cel mai popular de la Fitbit și a făcut o mare impresie când a fost introdus pentru prima dată. Elegant, stilat și ușor, este o alternativă decentă la rivalii mai scumpi de la Apple și Samsung.

  Principalul dezavantaj al versiunii originale a fost lipsa GPS-ului integrat, ceea ce însemna că nu puteai să urmărești viteza, ritmul și poziția fără să iei telefonul în buzunar în timpul exercițiilor.

  Toate acestea se schimbă cu Versa 3, prima ceas inteligent Versa cu GPS integrat. Aici însă, îmbunătățirile nu se opresc. Versa 3 vine și cu un senzor de ritm cardiac „multipath” îmbunătățit, un ecran care ocupă mai mult din partea frontală a corpului ceasului și posibilitatea de a prelua apeluri telefonice. Cu toate că nu este încă disponibil în Marea Britanie, Google Assistant va fi de asemenea adăugat într-o actualizare ulterioară pentru Versa 3.

  Citește articolul complet Recenzie Fitbit Versa 3

  Ceas Smartwatch Fitbit Versa 3, NFC, GPS, Silicon, Thistle/ Soft Gold Aluminum

  Ceas Smartwatch Fitbit Versa 3, NFC, GPS, Silicon, Thistle/ Soft Gold Aluminum

  GPS integrat, ritm cardiac 24/7, zone de Minute Active, monitorizare & Nota Somnului, aplicația și tracker-ul în limba română, + 6 zile de baterie și încărcăre rapidă.

  Specificții cheieTipul ecranului: AMOLED color; Durata de viață a bateriei: 6 zile (48 de ore cu afișajul mereu pornit); Curea înlocuibilă: Da; GPS: Încorporat; Ritm cardiac: Da; Altimetru: Nu

  2. Fitbit Sense: Cel mai bun pentru funcții de sănătate și bunăstare

  Ceas smartwatch Fitbit Sense, Carbon Graphite

  Preț la momentul recenziei: De la 904 Lei | Verifică prețul la Emag

  Ca succesor al modelului Fitbit Ionic, Sense se concentrează în mare parte pe urmărirea sănătății și bunăstării și este dotat cu caracteristici noi. Acestea includ un senzor EDA (activitate electrodermică) pentru măsurarea stresului, capacitatea de a efectua citiri ECG și SpO2, precum și cel mai recent senzor de ritm cardiac „multipath” de la Fitbit.

  În plus față de aceasta, Sense vine cu modurile obișnuite de urmărire sportivă, precum și GPS încorporat, peste șase zile de durată a bateriei și posibilitatea de a prelua apeluri dacă ai telefonul aproape (la fel ca și cu Versa 3, adăugarea lui Google Assistant va veni în curând). Cu toate acestea, la un preț de vânzare cu amănuntul de aproximativ 1000 de lei, este departe de a fi cel mai ieftin Fitbit de pe piață, iar cei care caută un dispozitiv purtabil special pentru statisticile de alergare/activitate ar putea fi mai bine cu un Garmin Forerunner 245 sau un Vivoactive 3.

  Citește recenzia noastră completă a Fitbit Sense

  Fitbit Sense, Carbon Graphite

  Ceas smartwatch Fitbit Sense, Carbon Graphite

  Monitorizarea stresului & un senzor EDA; Electrocardiogramă pe ceas (Fitbit ECG App); Senzor pentru detectarea temperaturii pielii; Apeluri telefonice direct de pe ceas; Notificări privind sănătatea cardiacă; GPS integrat; Setări avansate pentru monitorizarea unui somn de calitate; Design premium; Smartwatch-ul & aplicația în limba română; Autonomia bateriei de +6 zile; 6 luni gratuite de serviciu Fitbit Premium (pentru utilizatorii noi).

  Specificții cheieTipul ecranului: AMOLED color; Durata de viață a bateriei: 6 zile (12 ore cu GPS continuu activat); Curea înlocuibilă: Da; GPS: Încorporat; Ritm cardiac: Da; Altimetru: Da

  3. Fitbit Inspire 2: Cel mai bun Fitbit în raport cu valoarea primește o actualizare

   Bratara fitness Fitbit Inspire 2, Black

  Preț la momentul recenziei: De la 200 Lei | Verifică prețul la Emag

  Ca un tracker de fitness cu un preț accesibil, ne-a plăcut foarte mult Fitbit Inspire HR, iar aceeași atitudine ar trebui să o avem și față de succesorul său, Inspire 2.

  Lansat inițial la prețul aproximativ de 400 de Lei, același preț de vânzare cu amănuntul ca și Inspire HR, Inspire 2 este foarte asemănător cu predecesorul său, ambalat într-un pachet la fel de bine proporționat (deși rotunjit). Ceea ce îl diferențiază, totuși, este durata de viață a bateriei, oferind până la zece zile dintr-o singură încărcare – dublu față de predecesorul său. Inspire 2 vine, de asemenea, cu funcția Active Zone Minutes, introdusă mai devreme în 2020, și monitorizare continuă a ritmului cardiac 24/7. La fel ca și Inspire HR, trebuie să te mulțumești cu GPS conectat. Cu alte cuvinte, va trebui să iei telefonul cu tine dacă vrei date despre viteză și poziție din antrenamentele tale.

  Citește recenzia noastră completă a Fitbit Inspire

  bratara fitness fitbit isnpire 2

  Bratara fitness Fitbit Inspire 2, Black

  Monitorizarea continuă a activității fizice; Monitorizarea ritmului cardiac 24/7; Setări avansate pentru un somn de calitate; Monitorizarea Zonelor de Minute Active; Tracker-ul & aplicația în limba română; Durata de viață a bateriei de până la 10 zile.

  Specificții cheieTipul ecranului: OLED monocrom; Durata de viață a bateriei: 10 zile; Curea înlocuibilă: Da; GPS: Numai conectat; Ritm cardiac: Da; Altimetru: Nu

  4. Fitbit Versa: Cel mai bun Fitbit cu ceas inteligent în raport cu valoarea

  ceas smartwatch bratare fitness fitbit versa

  Preț la momentul recenziei: De la 200 Lei | Verifică prețul la Emag

  Acesta este acum cel mai vechi model Versa de la Fitbit (în special odată cu introducerea modelului Versa 3), dar este totuși unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente Fitbit în raport cu valoarea pe care le poți cumpăra. Deși nu are cele mai multe funcții, Versa este o alegere mai bună în ansamblu decât Ionic din trei motive: greutate, aspect și preț. Este o potrivire mai confortabilă, are ceva din Apple Watch în ceea ce privește designul și este cu mult mai ieftin decât produsul de top.

  Da, lipsește GPS-ul, ceea ce înseamnă că va trebui să iei telefonul cu tine dacă vrei să urmărești cu precizie alergările tale, dar dacă ești mulțumit de asta, atunci nu există nici o competiție.

  Citește recenzia noastră completă a Fitbit Versa

  fitbit versa

  Ceas smartwatch Fitbit Versa

  Autonomie extinsă a bateriei de peste 4 zile; Memorează și redă peste 300 de melodii; Antrenamente video pas cu pas; Monitorizarea ritmului cardiac; Aplicații, cadrane de ceas și notificări.

  Specificații cheieTipul ecranului: LCD color; Durata de viață a bateriei: peste 4 zile; Curea înlocuibilă: Da; GPS: Numai conectat; Ritm cardiac: Da; Altimetru: Nu

  5. Fitbit Charge 5: Cel mai bun Fitbit în raport cu valoarea în general

  cea mai buna bratara fitness Fitbit Charge 5

  Preț la momentul recenziei: De la 680 Lei | Verifică prețul la Emag

  Urmând pașii excelentului Charge 4, Fitbit Charge 5 aduce câteva îmbunătățiri cruciale, nu în ultimul rând o reconfigurare a designului care era absolut necesară. Charge 5 este cu zece la sută mai subțire decât iterația anterioară, cu un ecran AMOLED color ușor curbat care îmbunătățește colțurile și adaugă viață unei fețe de ceas anterior pătrate și monocromă.

  Prin incorporarea GPS-ului încorporat cu senzori suplimentari, cum ar fi posibilitatea de a efectua teste de electrocardiogramă (ECG) și de a măsura activitatea electrodermică (EDA, sau transpirație), Charge 5 înregistrează aproape orice ai dori să fie înregistrat, filtrând informațiile în aplicația excelentă companion Fitbit într-o manieră ușor de înțeles.

  Cu toate că costă mai mult decât Charge 4 la lansare – și elimină capacitatea de a controla Spotify – vine cu șase luni de acces gratuit la Fitbit Premium, care costă în mod normal aproximativ 45 Lei/lună, pentru a te ajuta să-ți diversifici antrenamentele. Cu o durată a bateriei de șapte zile, acesta este un ceas inteligent care îți va asista progresul în fitness atunci și unde poți.

  Citește recenzia noastră completă a Fitbit Charge 5

  cea mai buna bratara fitness

  Bratara fitness Fitbit Charge 5, Stainless Steel

  Scor de pregătire zilnic; Managementul stresului; Monitorizare cardiacă; Metrici de sănătate; GPS încorporat; Include un abonament de 6 luni Fitbit Premium; Autonomie de până la 7 zile și rezistență la apă de până la 50m adâncime; Compatibilitate cu iOS 13 sau mai recent & cu AndroidOS 8.0 sau mai recent.

  Specificții cheieTipul ecranului: AMOLED color; Durata de viață a bateriei: 7 zile (cu GPS și afișaj mereu activ dezactivat); Curea înlocuibilă: Da; GPS: Încorporat; Ritm cardiac: Da; Altimetru: Nu

  6. Fitbit Luxe: Cel mai bun Fitbit pentru cei interesați de modă

  recomandare bratara fitness

  Preț la momentul recenziei: De la 750 Lei | Verifică prețul la Emag

  În ceea ce privește caracteristicile de urmărire a fitnessului, Fitbit Luxe este relativ simplu, chiar dezamăgitor în anumite aspecte: nu are GPS, precizia urmăririi ritmului cardiac lasă mult de dorit, iar ecranul este frustrant de mic.

  Cu toate acestea, probabil, punctul real al lui Luxe nu este performanța sau aplicațiile – este totul despre aspect. Luxe este primul tracker de fitness Fitbit în care estetica este în prim-plan și nu dezamăgește. Acest dispozitiv purtabil elegant și stilat vine într-o gamă de design-uri care arată fantastic, de la oțel inoxidabil auriu moale cu o brățară albă lunară, la o ediție specială cu brățară de legătură aurie (care va costa în plus cu aproximativ 500 de lei).

  Fitbit Luxe face o treabă bună în ceea ce privește urmărirea elementelor de bază pentru fitness și activitate. Urmărirea somnului este impresionantă, are o durată a bateriei bună și vine și cu 6 luni de Fitbit Premium. Dar din cauza dezavantajelor menționate mai sus, este dificil să îl recomandăm doar pe baza performanței. În schimb, Luxe este în primul rând pentru cei care consideră moda o prioritate.

  Citește recenzia noastră completă a Fitbit Luxe

  bratari fitness

  Brățară fitness Fitbit Luxe

  Setări pentru managementul stresului; Monitorizare și scor pentru somn; Monitorizarea ritmului cardiac 24/7; Monitorizarea ciclului menstrual; Monitorizare Minute Active; 6 luni gratuite pentru serviciul Fitbit Premium

  Specificții cheieTipul ecranului: AMOLED color; Durata de viață a bateriei: 5 zile; Curea înlocuibilă: Da; GPS: Numai conectat; Ritm cardiac: Da; Altimetru: Nu

  7. Fitbit Ace 3: Cel mai bun Fitbit pentru copii

  cea mai buna bratara fitness pentru copii

  Preț la momentul recenziei: De la 315 Lei | Verifică prețul la Emag

  Deși a fost introdus oficial de Fitbit pentru copii cu vârste de opt ani și peste, Fitbit Ace 3 nu este cu mult diferit față de predecesorul său Ace 2 și poate fi purtat de oricine are mână.

  Ca și în cazul precedent, Ace 3 urmărește activitatea copiilor în principal prin intermediul pașilor și oferă un cadru pentru șapte zile în care aceștia pot câștiga comenzi virtuale pentru completarea sarcinilor sau a pașilor setați. Este posibil să se simtă destul de rudimentar, dar are un ecran OLED color care afișează icoane și animații încurajatoare, precum și un mod „Do Not Disturb” care dezactivează notificările în timpul somnului, o caracteristică excelentă pentru părinți.

  Citește recenzia noastră completă a Fitbit Ace 3

  bratara fitness fitbit ace 3 copii

  Brățară fitness Fitbit Ace 3 Kids, Black/Racer Red

  Competiții în familie; Monitorizarea somnului; Până la 8 zile autonomia bateriei; Rezistent la apă 50 de metri.

  Specificții cheieTipul ecranului: OLED color; Durata de viață a bateriei: peste 7 zile; Curea înlocuibilă: Da; GPS: Numai conectat; Ritm cardiac: Nu; Altimetru: Nu