Sari la conținut

Top 5 cele mai populare sloturi EGT în vara anului 2023

0
(0)

Acest furnizor de jocuri de noroc este probabil unul dintre cei mai cunoscuți de pe piață. Activitatea sa începe acum aproape 20 de ani, în anul 2002. De atunci, jocurile acestuia au ajuns în topuri aproape în fiecare an.

Așadar, era imposibil să terminăm 2023 fără a pune la punct un top al celor mai bune EGT pacanele pe care le poți juca. Citește în continuare pentru a afla care sunt cinci dintre cele mai bune sloturi din vara anului 2023!

Shining Crown

Acesta este de departe unul dintre cele mai jucate păcănele ale anului. Poate fi găsit oriunde, atât în variantă demonstrativă, cât și în varianta tradițională. Cea mai bună parte a acestuia constă în faptul că menține popularitatea fructelor în sloturile online.

Shining Crown prezintă 5 role de joc a câte 3 simboluri fiecare. Ai la dispoziție 10 linii de plată și un total de 12 simboluri de nimerit. Unul dintre aceste simboluri este variabil, fiind de tip wild sau scatter. Printre cele mai importante simboluri se numără steaua, semnul dolarului și coroana strălucitoare.

Fruits & Gold

Așa după cum îl prezintă și numele, acesta este un alt slot care menține popularitatea fructelor. De altfel, sloturile online nu ar fi la fel fără binecunoscutele cireșe, lâmăi, portocale și prune, printre altele.

Precum Shining Crown, Fruits & Gold păstrează structura clasică – 5 role a câte trei simboluri fiecare. Totuși, numărul de linii de plată este mai mic – 5 linii, mai exact. Simbolurile importante sunt aceleași ca în cazul Shining Crown, dar cu un design diferit. Desigur, simbolul cel mai important este complet diferit. În cazul Fruits & Gold, acesta este un măr auriu.

Cocktail Rush

În slotul Cocktail Rush, jucătorul este responsabil de prepararea celui mai bun cocktail! Simbolurile rămân tot cu fructe, dar prezintă variații – anume sunt înlocuite cu fructele necesare pentru un cocktail. Astfel, rolele vor fi pline de kiwi, portocale, căpșuni, ananas, banane și nu numai.

După cum ne-a obișnuit acest provider, slotul are cinci role a câte trei simboluri fiecare. Cel mai important simbol este masca tiki de petrecere – simbol wild.

Precum orice alt slot de la acest provider, există câteva jocuri speciale pe care le poți declanșa în timpul jocului normal. Încearcă sloturile chiar acum și descoperă-le!

Viking Rising

Pășește chiar acum în lumea războinicilor vikingi! Colecționează rune magice în acest slot cu 5 role a câte trei simboluri fiecare și un total de 10 linii de plată. Acest slot este perfect pentru pasionații de ocult, de magie, sau de istoria vikingilor.

La capitolul simboluri, acest slot este puțin special. Astfel, ai runele care înlocuiesc numerele obișnuite. Apoi, ai broșa vikingă încrustată cu pietre prețioase verzi, perechea de corbi a lui Odin, casca de viking și ciocanul lui Thor ca simboluri speciale. Apoi, cele mai importante simboluri sunt copacul vieții în mitologia nordică (Yggdrasill) și cuvândul wild scris în accente vikinge.

Dacă erai în căutarea unei experiențe inedite de sloturi, acesta este jocul pentru tine!

Secrets of Sherwood

Ultimul joc din această listă mărește miza, după cum s-ar spune. Acesta are un total de linii de plată, împărțite în 5 role a câte 3 simboluri fiecare. La capitolul RTP, jucătorii vor fi mai mult decât mulțumiți – 96.89% rata de plată.

Sherwood, după cum probabil știi, era pădurea în care Robin Hood își făcea veacul. Din acest loc, acesta punea la punct planurile sale. Astfel, pe lângă literele tradiționale sloturilor, ai simboluri precum pălăria lui Robin Hood, punguța cu bani, precum și 3 personaje importante din legendă.

Desigur, cele mai căutate simboluri sunt cetatea Nottingham și Robin Hood însuși, personajul fiind simbolul wild.

Acestea au fost cinci dintre cele mai populare sloturi de la providerul menționat la începutul articolului. Vara anului 2023 nu ar mai fi fost la fel fără ele. Posibilitatea de a juca fiecare slot menționat pe orice dispozitiv a crescut, desigur, popularitatea acestora!

Cât de util a fost acest articol?

Dați clic pe steluțe pentru a evalua articolul!

Calificativ mediu 0 / 5. Voturi 0

Nicio evaluare până acum! Fii primul care evaluează acest articol.