Sfaturi și recomandări pentru alegerea celor mai bune kituri de unghii

Kituri de unghii cu gel sau cu ojă semipermanentă se găsesc astăzi și pentru începători cât și profesionști. Unghiile de gel sau unghiile aranjate cu lac semipermanent au devenit un adevărat trend.

Sari direct la:

Recomandare lampă UV

Astfel, ne-am gândit că s-ar putea să fii și tu atrasă de această idee. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție câteva sfaturi și recomandări pentru alegerea celor mai bune kituri de unghii gel sau ojă semipermanentă de pe piață! Întrucât totul are un început, niciodată nu este prea târziu să te informezi cu privire la pasiunea ta sau la viitoarea ta meserie.

Ce ar trebui să aibă orice kit de unghii complet?

Te întrebi ce ar trebui să aibă orice kit de unghii complet? Ei bine, complexitatea unui kit de unghii poate fi identificată în funcție de ce elemente sau produse conține acesta. Un kit complet, în general, va conține cel puțin 10 produse pe care să le poți folosi pentru a te perfecționa în ceea ce-ți dorești să faci.

1. Lampa UV

Lampa UV ocupă un loc prioritar, întrucât fără aceasta nu poți realiza o manichiură din gel sau cu ojă semipermanentă! Care este, în esență, rolul acesteia?

O lampă UV bună este dispozitivul care ajută la uscarea rapidă și eficientă a gelului sau a ojei semi aplicate! Cât despre timpul de uscare, acesta poate să difere, în funcție de ce lampă UV ai la dispoziție. Reține, totuși, că o lampă UV performantă, eficientă, care îți merită banii în timp, este acea lampă cu ajutorul căreia timpul de uscare a gelului se reduce la 2-3 sau chiar 4 minute.

Eficiența lămpii este dată și de numărul de tuburi pe care aceasta le are. Cu cât lampa este dotată cu mai multe tuburi, cu atât uscarea unghiilor se va face mai repede.

2. Pila electrică

S-ar putea să te gândești că este destul să achiziționezi o pilă clasică, mai ales dacă ești la început de drum. Dimpotrivă, ar trebui să te ghidezi înspre o pilă electrică, pentru că aceasta va facilita foarte mult pasul în care unghia necesită a fi pilită.

De altfel, pila electrică, comparativ cu cea clasică, nu deteriorează și nu subțiază unghia. Întreg procesul este unul extrem de simplu! Totodată, cu ajutorul unei pile electrice poți îndepărta pielea moartă din jurul unghiile, cuticulele (în funcție de freza pe care o ai la dispoziție), dar și gelul care a rămas pe unghie.

Pila electrică este cea care te ajută să dai formă perfectă unghiei. Este produsul de care ai nevoie pentru a realiza manichiura pe care ți-o dorești tu sau clientele tale!

Recomandare pilă electrică

3. Pilele pentru unghii

Dacă anterior am menționat pila electrică, acum a venit momentul să vorbim și despre pilele clasice pentru unghii. În cazul pilei electrice, este suficient să achiziționezi una pentru a te descurca. Însă lucrurile nu stau la fel când vine vorba despre pilele clasice pentru unghii.

În funcție de bugetul pe care îl ai sau de kitul pe care te decizi să-l alegi, vei avea posibilitatea de a lucra cu mai multe feluri de pile pentru unghii. Un kit de unghii complet trebuie neapărat să includă cel puțin două pile de unghii diferite.

Pilele de unghii te vor ajuta foarte mult la finisarea lucrării! Doar în acest fel, cu ajutorul pilelor de unghii potrivite, rezultatul va fi pe măsura așteptărilor!

Recomandare pilă unghii clasică

4. Pensulele

Pensulele se numără și ele printre prioritățile unui kit de unghii perfect! Cu ajutorul lor construiești și dai formă unghiilor tale! Trebuie, însă, să ai grijă de ele, deoarece, dacă nu le cureți și nu le îngrijești corespunzător, firele acestora se pot întării.

Factorii principali care duc la întărirea acestora sunt umezeală, respectiv radiațiile UV ale lămpii!

Recomandare pensulă unghii

5. Degresantul

Gelul pentru unghii nu este recomandat a se folosi pe unghia nepregătită! De ce? Gelul nu va rezista! Tocmai de aceea ai nevoie de un degresant, pentru a degresa unghia înainte de a aplica gelul. De altfel, degresantul are roluri multiple, întrucât se poate folosi chiar și la degresarea și curățarea pensulelor folosite, respectiv a masei de lucru.

Recomandare degresant / cleanser

6. Primerul

Există unele persoane care pot dezvolta reacții adverse la gelul pe care îl folosesc! Tocmai de aceea, pentru a evita orice situație neplăcută, este bine să se folosească înainte de aplicarea stratului de gel propriu-zis primerul!

Cu ajutorul acestuia pregătești unghiile pentru o manichiură rezistentă, poate chiar și până la 4 săptămâni, în funcție de cât de bine te descurci!

Recomandare primer unghii

7. Gelul de unghii

Nu, nu am uitat de gelul de unghii! Acesta este esențial, întrucât despre el și despre pregătirea propice a unghiei am vorbit pe tot parcursul articolului! Un kit de unghii bun, de calitate, trebuie să conțină cel puțin un gel de unghii.

Acest gel ar trebui să fie trifazic, cu multiple utilizări, perfect chiar și pentru camuflarea culorii unghiei naturale. Se disting, totuși, geluri speciale pentru construcție, finisare sau geluri albe, special dedicate manichiurii french.

Recomandare gel de unghii

8. Ojele permanente

kit-pentru-unghii-ieftin

O ojă permanentă poate fi folosită nu doar pe unghia construită, ci și pe unghia naturală! Cu cât calitatea ojelor permanente este mai ridicată, cu atât manichiura va rezista mai mult! Tocmai de aceea, când decizi să achiziționezi un kit de unghii pentru prima dată, asigură-te că acesta are oje permanente de calitate!

9. Degetul pentru practică

Întrucât nimeni nu s-a născut vreodată învățat, ar fi bine să te asiguri de faptul că achiziționezi un kit de unghii care conține și un deget special dedicat practicii! În acest fel, poți exersa modelele de unghii pe care dorești să le realizezi în viitor!

Recomandare deget special pentru practică

10. Nail art

În categoria nail art intră sclipiciul, cristalele, șabloanele pentru construcție. Acestea sunt cele care, în esență, fac diferența între un simplu amator și un profesionist! De aceea, dacă dorești să devii profesionistă pe această parte, nu uita să achiziționezi un kit de unghii care să aibă și elemente de nail art!

Recomandare elemente nail art

Cel mai bun și mai apreciat kit de unghii pentru începători

VIZITEAZA

Descriere

Kit Unghii False cu Gel UV


kit unghii false cu gel

Instructiuni de aplicare a unghiilor false cu gel/tips
Nail-Art - Realizarea diferitelor modele de unghii cu gel
Realizare unghii French cu gel
Tehnici de intretinere a unghiilor false cu gel

Alegerea noastră

Kit Unghii False cu Gel UV SensoPRO 15ml

kit unghii cu gel uv

Minunatul kit pentru unghii false cu Gel UV te va ajuta sa obtii o manichiura la standarde profesionale, la un pret rezonabil.

Promotie

Kit Unghii False cu Gel SensoPRO 15ml si Geanta LUXORISE

kit unghii

Alege cea mai buna solutie pentru manichiura ta cu Kit Unghii False cu Gel SensoPRO, cu un buget redus. La cumpararea acestui set complet vei primi cadou o selectie de 12 geluri UV profesionale si o Geanta Manichiura

Pe lângă tot ceea ce am menționat anterior, vrem să te informăm cu privire la produsele adiționale pe care le are cel mai bun și mai apreciat kit de unghii pentru începători. Printre aceste produse se numără:

  • Cleștele pentru unghii;
  • Lipiciul pentru tipsuri;
  • Pilă buffer;
  • Lichid top-coat;
  • Cleanser spray pentru unghii;
  • Tipsuri pentru unghii;
  • Șervețele pentru unghii;
  • Bețe pentru curățarea unghiilor;

Poți începe chiar acum să-ți urmezi pasiunea! Ia în considerare ceea ce ți-am recomandat și, cu siguranță, nu vei da greș în alegerea celor mai bune kituri de unghii!