Sari la conținut

Roborock S5 Max, un robot de curatenie cu mod de spalare care va va surprinde

0
(0)

Devine din ce in ce mai comun sa avem un robot de curatat podeaua in casele noastre. Pretul acestui tip de dispozitiv a fost redus considerabil, daca il comparam cu primele modele. In plus, aparitia producatorilor chinezi, care prezinta solutii de inalta calitate la un pret redus, a facut ca acest sector sa ofere o concurenta acerba, permitand preturi din ce in ce mai atractive. Si, asa cum veti vedea in analiza noastra despre Roborock S5 Max, este unul dintre cele mai complete modele pe care le veti gasi si mult mai ieftin decat credeti. De asemenea va invit sa cititi si articolul: Cele mai bune aspiratoare robot.

robot de curatat podeaua

In ceea ce priveste designul, vom detalia pe scurt pentru ca deja stiti cum arata. Mai ales, caci acest tip de roboti de curatenie au un aspect foarte asemanator. Desigur, trebuie spus ca finisajele sale alb-negru fac acest Roborock S5 Max destul de atractiv la nivel vizual. Gasim doua butoane, care vor servi la pornirea acestui robot de curatare, pe langa o a doua cheie, astfel incat acest gadget sa mearga direct la baza de incarcare.

Unul dintre cele mai interesante puncte ale Roborock S5 Max este rezervorul sau de apa situat in partea din fata si care va ajuta acest robot de curatenie sa lustruiasca podeaua lasand-o ca si noua. De aceea, unul dintre cele mai interesante puncte ale acestui robot este modul de spalare. In rest, putem spune are doua perii pe laturi pentru a curata praful si ca peria centrala (pregatita pentru parul animalelor de companie) este responsabila pentru a lasa totul la fel de nou.

Caracteristicile acestui Roborock S5 Max

robot de curatenie

La nivel de putere, noul robot de curatare Roborock are un ventilator care atinge 1.500 de rotatii pe minut, mai mult decat suficient pentru a aspira orice murdarie ramasa fara nicio problema. Pe de alta parte, sa spunem ca are un sistem de navigatie cu laser care ne-a surprins definitiv.

Si Roborock S5 Max este capabil sa mapeze perfect orice camera, recunoscand camera in care primeste o curatare generala destul de profunda. Cireasa de pe tort este modul sau de spalare, cu un depozit de 280 mililitri care poate fi ajustat in functie de podea. Ai parchet acasa? Utilizati modul care elimina cea mai mica cantitate de apa, astfel incat sa nu deterioreze lemnul.

Un alt punct forte al acestui robot de curatare este autonomia pe care o ofera. Si, Roborock S5 Max are o baterie de pana la 3 ore, mai mult decat suficienta pentru a curata orice casa fara probleme majore. Nu a avut timp sa termine datorita lipsei de energie? Nu este nici o problema, va reveni la baza sa de incarcare si apoi isi va relua activitatea.

robot de curatenie

Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX

WiFi, Aspirator si mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb

Mod inteligent / sistematic folosind navigare cu laser, in care robotul trece prin fiecare zona o data si se opreste automat atunci cand curatarea este completa. Daca incarcarea bateriei scade la 20% inainte de finalizarea curatarii, robotul va reveni la statia de incarcare, va incarca bateria pana la 80% si va reporni pentru a finaliza curatarea.

Experienta noastra din timpul analizei Roborock S5 Max a fost mai mult decat satisfacatoare, putand programa prin aplicatia sa pentru mobil ce zone doriti sa fie curatate. Aceasta aplicatie este Ideala daca nu doriti ca acesta sa curete si covorul. Tinand cont ca acest produs are acum o reducere de 10% (modelul negru), astfel incat sa il puteti cumpara cu o reducere de aproape 200 de ron, este un robot de curatat podeaua destul de complet care nu va va dezamagi.

Cât de util a fost acest articol?

Dați clic pe steluțe pentru a evalua articolul!

Calificativ mediu 0 / 5. Voturi 0

Nicio evaluare până acum! Fii primul care evaluează acest articol.