Sari la conținut

Roborock S7 – Cel mai bun aspirator robot de cumparat

0
(0)

Suntem cu ochii pe acest nou Roborock S7, robotul aspirator de la „partenerii” Xiaomi care vrea sa revolutioneze piata. Cu un pret de achizitie scazut, va fi ieftin pentru nivelul sau de inovatie. Spalare sonica, mop cu ridicare inteligenta, perie centrala imbunatatita cu reglare a pardoselii, Alexa si toate optiunile de control din cea mai completa APP.

De unde sa cumparati Roborock S7 la cel mai bun pret online?

Roborock S7 este acum de vanzare la Emag . Asadar, s-a confirmat ca noul Roborock S7 este disponibil in Romania la un pret foarte atractiv.

robot aspirator roborock s7

Robot de aspirare Roborock S7

Aspirator si mop
Navigatie LiDar
Senzori cu ultrasunet
Spalare sonica intensa
5200mAh
Putere de aspirare 2500 Pa
Recipient praf 470ml
Recipient apa 300ml

Caracteristici ale Roborock S7

Pana acum, iRobot Roomba 981 era cel mai bun aspirator robot pe care il puteai cumpara in Romania. Cu acest Roborock S7, lucrurile se complica si mai mult pentru aceasta marca. In plus fata de toate virtutile de control si programare ale aspiratoarelor Roborock, exista, de asemenea, imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste curatarea.

Si este mai presus de toate aspiratoarele robot, in general. Pana in prezent, acesti roboti s-au limitat la simpla stergere cu o carpa umeda. Acest lucru a fost eficient, dar insuficient pentru petele mai proeminente.

Cel mai mare progres al Roborock este incorporarea unui sistem Sonic care adauga mopului o vibratie audibila de 3000 de miscari pe minut. Dar acesta nu este singurul progres, deoarece integreaza si un sistem de ridicare automata a carpei umede, precum si alte cateva inovatii.

De ce sa cumparati Roborock S7?
VibraRise, care utilizeaza o tehnologie de vibratii capabila sa frece mopul de pete de pana la 3000 de ori pe minut. Acest sistem este o schimbare de joc.
Detectarea automata a covoarelor. Cu acest sistem, S7 nu numai ca poate detecta covorul pentru a evita sa il ude. Acum, robotul va va oferi posibilitatea de a o evita sau de a continua curatarea ridicand mopul.
Mopul care se ridica singur. Asa cum am mentionat mai sus, mopul se va ridica acum pana la 5 mm pentru a evita contactul cu covoarele si mochetele.
Perie centrala imbunatatita, capabila sa se adapteze la podeaua pe care trece. În acest fel, eficienta curatarii este mai mare decat atunci cand se creeaza un mic spatiu intre podea si perie.
Navigatia LIDAR si sistemul de programare si navigatie al Roborock S7. Una dintre cele mai bune pe care le puteti cumpara de pe piata.
robot aspirator care face curatenie

Roborock S7 Specificatii tehnice

Navigatie, control si programare

Lidar Navigatie cu laser
Detectarea covorului cu ultrasunete
Mop cu ridicare automata
Detectarea automata a camerei
Roborock + Mi Home APP
Compatibilitate cu Alexa si Google Assistant

Aspiratie si depozitare

Putere de aspirare: 2500 Pa HyperForce
Perie centrala imbunatatita
Rezervor de lichid: 300 ml
Rezervor de solide: 470 ml

Baterie si autonomie

Baterie de 5200 mAh
Durata de viata a bateriei de pana la 3 ore
Reincarcare automata

Alte specificatii

Filtru lavabil certificat EP11
Perie de cauciuc

Ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara Roborock S7
Acest nou robot aspirator S7 este compatibil cu baza autovidanta pe care Roborock o lanseaza pe piata in acest an 2021.
In comparatie cu modelele de la alte marci, se poate parea ca puterea de aspirare este putin cam mica (uitati-va la Conga 6090 cu cei 10000 Pa). Dar o capacitate de 2500 Pa este suficienta pentru o buna aspirare in majoritatea locuintelor.
Periuta centrala nu mai este mixta, asa cum era la modelele Roborock anterioare. Acum, peria este complet realizata din cauciuc, ceea ce evita incurcaturile si dezordinea parului. Potrivit in special pentru casele cu animale de companie.

Te poate interesa si:

Cât de util a fost acest articol?

Dați clic pe steluțe pentru a evalua articolul!

Calificativ mediu 0 / 5. Voturi 0

Nicio evaluare până acum! Fii primul care evaluează acest articol.