Sari la conținut

Recenzie Lenovo Legion Y740

  Lenovo Legion Y740 este un laptop de gaming, conceput pentru cei care își doresc o mașină puternică și portabilă pentru jocuri și alte sarcini solicitante. Acesta este echipat cu un procesor Intel Core i7 și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX, care oferă performanțe excelente pentru jocuri și alte activități care necesită multe resurse. De asemenea, laptopul are un design subțire și ușor, ceea ce îl face ușor de transportat.

  Lenovo Legion Y740

  Una dintre caracteristicile care ies în evidență la Lenovo Legion Y740 este ecranul său. Laptopul vine cu un ecran IPS Full HD (1920 x 1080) de 15,6 inci, care oferă culori vibrante și precise, precum și unghiuri largi de vizualizare. De asemenea, afișajul are o rată de reîmprospătare rapidă de până la 144 Hz, care ajută la reducerea screen tearing-ului și oferă o experiență de joc mai lină și mai receptivă.

  În ceea ce privește spațiul de stocare și memoria, Lenovo Legion Y740 oferă o varietate de opțiuni. Acesta vine cu până la 16GB de memorie RAM DDR4 și până la 1TB de stocare solid-state drive (SSD). Acest lucru oferă suficient spațiu pentru instalarea jocurilor și stocarea altor fișiere importante.

  Laptopul are, de asemenea, o selecție bună de porturi și opțiuni de conectivitate, inclusiv porturi USB Type-C, HDMI și Ethernet. De asemenea, suportă WiFi 6 și Bluetooth 5.0 pentru conectivitate wireless.

  În general, Lenovo Legion Y740 este un laptop de gaming puternic și portabil, potrivit pentru cei care își doresc o mașină performantă pentru jocuri și alte sarcini solicitante. Are un design subțire și ușor, un ecran rapid și o mulțime de opțiuni de stocare și memorie.

  În ceea ce privește designul, Lenovo Legion Y740 are un aspect elegant și modern, cu un șasiu negru din aluminiu și accente roșii pe tastatură și touchpad. Laptopul are un profil subțire, cu o grosime de doar 0,7 inci, și cântărește în jur de 1,5 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat.

  recenzie laptop Lenovo Legion Y740

  Tastatura de pe Lenovo Legion Y740 este retroiluminată și are un pad numeric, ceea ce este convenabil pentru jocuri și alte sarcini. Tastele au o cursă bună și sunt confortabile pentru a tasta. Touchpad-ul este, de asemenea, receptiv și suportă driverele Windows Precision.

  În ceea ce privește sunetul, Lenovo Legion Y740 are o pereche de difuzoare cu reglaj Dolby Atmos, care oferă un sunet puternic și clar. Laptopul are, de asemenea, o cameră web și un microfon încorporate, care sunt utile pentru videoconferințe și alte tipuri de comunicare online.

  Un potențial dezavantaj al Lenovo Legion Y740 este durata de viață a bateriei. Deși are o baterie destul de mare, de 72 de wați-oră, este posibil să nu reziste la fel de mult ca alte laptopuri la o singură încărcare. Acest aspect poate fi atenuat prin utilizarea modului de economisire a energiei al laptopului sau prin faptul că aveți un încărcător cu dvs. atunci când sunteți în mișcare.

  În general, Lenovo Legion Y740 este un laptop de gaming bine dotat, care oferă performanțe excelente, un design subțire și ușor și o selecție bună de caracteristici. Este potrivit pentru cei care își doresc o mașină portabilă și puternică pentru jocuri și alte sarcini solicitante.

  Avantajele modelului Lenovo Legion Y740:

  Performanță puternică: Lenovo Legion Y740 este alimentat de un procesor Intel Core i7 și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX, care oferă performanțe excelente pentru jocuri și alte sarcini solicitante.

  Afișaj bun: Laptopul are un ecran IPS Full HD (1920 x 1080) de 15,6 inchi, cu o rată de reîmprospătare rapidă de până la 144 Hz, care oferă culori vibrante și precise, unghiuri largi de vizualizare și o experiență de joc fluentă.

  Design subțire și ușor: Laptopul are un profil subțire, cu o grosime de doar 0,7 inci, și cântărește în jur de 1,2 kg, ceea ce îl face ușor de transportat.

  Stocare și memorie ample: Lenovo Legion Y740 vine cu până la 16GB de memorie RAM DDR4 și până la 1TB de stocare pe unitate solid-state drive (SSD), oferind spațiu suficient pentru jocuri și alte fișiere.

  Selecție bună de porturi și opțiuni de conectivitate: Laptopul are porturi USB Type-C, HDMI și Ethernet și suportă WiFi 6 și Bluetooth 5.0 pentru conectivitate wireless.

  Dezavantajele laptopului Lenovo Legion Y740:

  Durată scurtă de viață a bateriei: Deși are o baterie destul de mare, de 72 de wați-oră, Lenovo Legion Y740 ar putea să nu reziste la fel de mult ca alte laptopuri la o singură încărcare.

  Preț: Lenovo Legion Y740 poate fi destul de scump, în funcție de configurația și caracteristicile specifice alese.

  Fără suport Thunderbolt 3: Unii utilizatori ar putea simți lipsa prezenței unui port Thunderbolt 3, care nu este disponibil pe Lenovo Legion Y740.

  Unghiuri de vizualizare slabe: Unii utilizatori pot considera că ecranul are unghiuri de vizualizare slabe, în special atunci când este privit din lateral.

  Fără unitate optică: Lenovo Legion Y740 nu are o unitate optică, ceea ce poate fi o problemă pentru cei care încă mai folosesc CD-uri sau DVD-uri.

  Lenovo Legion Y740 review

  Iată câteva întrebări și răspunsuri frecvente despre Lenovo Legion Y740:

  Ce procesor folosește Lenovo Legion Y740?

  Lenovo Legion Y740 este alimentat de un procesor Intel Core i7, care oferă performanțe excelente pentru jocuri și alte sarcini solicitante.

  Cât spațiu de stocare și memorie are Lenovo Legion Y740?

  Lenovo Legion Y740 este dotat cu până la 16GB de memorie RAM DDR4 și până la 1TB de spațiu de stocare Solid State Drive (SSD), oferind spațiu suficient pentru jocuri și alte fișiere.

  Ce placă grafică folosește Lenovo Legion Y740?

  Lenovo Legion Y740 este echipat cu o placă grafică NVIDIA GeForce RTX, care oferă performanțe excelente pentru jocuri și alte sarcini care necesită multe resurse.

  Lenovo Legion Y740 are un ecran bun?

  Lenovo Legion Y740 are un ecran IPS Full HD (1920 x 1080) de 15,6 inchi cu o rată de reîmprospătare rapidă de până la 144Hz, care oferă culori vibrante și precise, unghiuri largi de vizualizare și o experiență de joc fluentă.

  Este Lenovo Legion Y740 un laptop bun pentru jocuri?

  Da, Lenovo Legion Y740 este un laptop bun pentru jocuri datorită performanțelor sale puternice, ecranului rapid și designului subțire și ușor. Este potrivit pentru cei care își doresc un sistem portabil și puternic pentru jocuri și alte sarcini solicitante.

  Lenovo Legion Y740 are o tastatură și un touchpad bune?

  Tastatura de pe Lenovo Legion Y740 este retroiluminată și are un pad numeric, ceea ce este convenabil pentru jocuri și alte sarcini. Tastele au o cursă bună și sunt confortabile pentru a tasta. Touchpad-ul este, de asemenea, receptiv și suportă driverele Windows Precision.

  Lenovo Legion Y740 are o selecție bună de porturi și opțiuni de conectivitate?

  Lenovo Legion Y740 are porturi USB Type-C, HDMI și Ethernet și suportă WiFi 6 și Bluetooth 5.0 pentru conectivitate wireless.

  Lenovo Legion Y740 are o autonomie bună a bateriei?

  Lenovo Legion Y740 are o baterie destul de mare, de 72 de wați-oră, dar este posibil ca durata de viață a bateriei să nu fie la fel de lungă ca a altor laptopuri la o singură încărcare.