Sari la conținut

Care sunt problemele pe care le intalnesti cu gelul de unghii?

0
(0)

Intotdeauna exista unele probleme minore dupa ce lacul de unghii cu gel este aplicat pe unghii. Cum sa evitati aceste probleme comune? Astazi, as dori sa va impartasesc cateva sfaturi despre oja de unghii cu gel.

unghie cu gel rupta

De ce se desprinde?

 1. Din cauza curatarii incomplete a unghiilor reale, pelicula de grasime de pe suprafata unghiei nu este curatata, pielea moarta nu este complet taiata sau suprafata unghiei este frecata continuu dupa aplicarea lacului de unghii.
 2. Folositi un adeziv uscat pentru unghiile de cristal. Unele manichiuriste au folosit adezivul uscat folosit pentru a face gelul de diamant pentru un timp mai indelungat pe suprafata unghiei. Rezultatul a fost contraproductiv, iar lacul de unghii s-a desprins mai repede.
 3. Utilizarea mixta a diferitelor marci de lac de unghii, atunci cand faceti oja, Am sugerat sa folositi aceeasi marca de la gelul de baza pana la sigiliu, pentru a evita efectele adverse cauzate de utilizarea mixta a diferitelor marci, cum ar fi ridicarea.
 4. Unghiile in sine sunt subtiri si moi. Metabolismul unghiei produce un nou strat de ulei, ceea ce poate provoca, de asemenea, caderea unghiei.

De ce exista stratificare?

 1. Nu se utilizeaza un strat de etansare detasabil.
 2. Nu se utilizeaza un produs de etansare de aceeasi marca.
 3. Marginea frontala a cuiului nu este la locul ei, lasand un mic spatiu care duce la patrunderea aerului;
 4. Stratul de culoare este prea gros, iar stratul de etansare este prea gros.
 5. Dupa ce lipiciul de culoare este luminat, frecati cu o solutie de curatare, apoi sigilati stratul. Lipiciul colorat nu trebuie frecat dupa iluminare, iar stratul de acoperire directa va evita delaminarea.

De ce se zbarcesc unghiile de nail art?

 1. Ridicarea este cauzata, de obicei, de aplicarea unui lac de unghii prea gros. Ar trebui sa aplicati oja de unghii usor si subtire pentru a evita ridurile si pentru a face culoarea mai uniforma.
 2. De asemenea, acordati atentie functionarii normale a aparatului de terapie cu lumina, anomaliile aparatului de terapie cu lumina vor duce, de asemenea, la faptul ca lacul de unghii nu se usuca sau la o lumina neuniforma, vor aparea si riduri.
 3. Acordati atentie procesului de iluminare nu scoateti mana, nu suficient timp pentru a lumina lumina lumina va provoca, de asemenea, riduri.

De ce se desprinde culoarea?

 1. Timpul de iluminare a stratului de etansare este prea lung, iar timpul de iluminare a stratului de etansare nu este mai mare de 2 minute. Daca timpul de iluminare este prea lung, se va produce ingalbenirea.
 2. Stratul de acoperire este prea gros, iar stratul de etansare este aplicat o singura data. Daca este acoperit de doua sau mai multe ori, culoarea va fi colorata.

De ce exista un fenomen de contractie?

 1. Secretie mare de ulei de unghii.
 2. Gelul de baza nu este uscat.
 3. Lacul de unghii este aplicat prea gros.
 4. Dupa aplicarea lacului de unghii nu a mers imediat la lumina.

Te poate interesa si:

Cât de util a fost acest articol?

Dați clic pe steluțe pentru a evalua articolul!

Calificativ mediu 0 / 5. Voturi 0

Nicio evaluare până acum! Fii primul care evaluează acest articol.