Sari la conținut

Opteaza pentru podele care permit montarea unor sisteme de incalzire de la Adfin

  living cu podea din lemn

  Adfin se pozitioneaza pe piata, de peste 21 de ani, ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori de podele si produse din lemn, la nivel international. Acest lucru se datoreaza calitatii inalte a produselor oferite, diversitatii pe care o propun, cat si profesionalismului de care dau dovada.

  Una dintre cele mai recente categorii de produse care intra in oferta este parchetul pentru incalzire in pardoseala. Acesta este o inventie inovativa, care confera numeroase avantaje beneficiarului, atat din punct de vedere practic si estetic, cat si economic.

  Ai confort termic asigurat la cel mai inalt nivel

  Faptul ca intr-o incapere caldura vine de pe toata suprafata podelei si nu dintr-un singur punct are mai multe avantaje decat ai fi crezut. Camera se incalzeste mai rapid si omogen, nu se mai pierde caldura la contactul cu podeaua rece si se mentine pentru mult mai mult timp o temperatura ridicata. Asta inseamna ca odata cu aceasta alegere nu doar ca te vei simti mai bine in propria casa, dar faci si economii la resursele utilizate pentru incalzire.

  Materialele alese pentru confectionarea parchetului sunt de cea mai buna calitate

  Podelele de la Adfin sunt special concepute pentru a rezista sa fie expuse pentru mult timp la temperaturi inalte. Lemnul ales este de esenta dura, insa cel mai important aspect este sa fie un bun conductor pentru permite circularea eficienta a aerului cald. Se utilizeaza metode si procedee de productie moderne astfel incat esentele folosite sa reziste cat mai mult timp si sa generez cele mai bune rezultate.

  La Adfin gasesti mai multe variante de podea care permit montarea acestor sisteme, fiecare avand particularitati distincte care te vor convinge daca sunt potrivite pentru tine sau nu.

  Podelele laminate sunt cea mai accesibila varianta. Dispun de o stabilitate dimensionala foarte buna, rezista bine in timp in fata conditiilor nefavorabile si nu se deterioreaza prin expunerea indelungata la temperaturi ridicate.

  Parchetul dublustratificat este pe o treapta superioara fata de cel laminat, atat prin lemnul utilizat, rezistenta si metode de productie, cat si prin aspect. Este poate cel mai folosit model pentru montarea de sisteme de incalzire, dat fiind raportul pret-calitate foarte bun. Nu se deterioreaza usor, in timp ce asigura un transfer termic optim, in functie de grosimea straturilor din compozitie.

  parchet triplustratificat

  Parchetul triplustratificat este similar celui dublu, cu mentiunea ca rezistenta in timp ii este sporita datorita celui de-al treilea strat. Coeficientul de transfer termic este la un nivel putin mai ridicat, iar stabilitatea dimensionala este la fel de buna.

  Parchetul din lemn masiv este de asemenea o solutie viabila pentru montarea unor sisteme de termoficatie, chiar daca la o prima vedere pare greu de crezut. Singura conditie este ca duritatea lemnului sa fie medie sau mare pentru ca transferul de caldura sa se poata realiza. Nu are o performanta la fel de ridicata ca a celorlalte variante, insa este bine de stiut ca nu se exclude complet aceasta posibilitate.

  Preturile stabilite de Adfin sunt avantajoase pentru orice categorie de buget

  La Adfin vei gasi variante de parchet adaptate pentru cerintele fiecarui client in parte. Dincolo de specificatiile tehnice si estetice si pretul este ajustat, astfel incat sa propunem oferte cat mai accesibile. In plus, reprezinta o investitie pe termen lung care, odata facuta, te va insoti chiar si zeci de ani de utilizare intensa, fara sa se deterioreze. Va trebui sa il inlocuiesti doar in momentul in care iti vei dori un nou model, pentru ca din punct de vedere practic, trecere timpului nu se va observa pe niciun plan.