Sari la conținut

Omron EVOLV, cea mai recenta tehnologie pentru controlul tensiunii arteriale

  Stiti care este cel mai practic, simplu si eficient sistem de control al tensiunii arteriale pe care il puteti gasi in acest moment pe piata? Tensiometrul OMRON EVOLV este conceput astfel incat sa va puteti monitoriza starea de sanatate fara a va afecta viata de zi cu zi.

  Cum este EVOLV by OMRON

  Prezentat cu un design elegant, EVOLV se integreaza intr-un singur dispozitiv, ecran, monitor si manseta, fara tuburi sau cabluri, care va vor permite sa va masurati tensiunea arteriala oricand si oriunde.

  Prin tehnologia Intellisense, acest dispozitiv va umfla manseta automat, astfel incat sa o puteti adapta la dimensiunea corpului, ceea ce inseamna ca va oferi un confort maxim. Mansetele OMRON IntelliWrap pot efectua masuratori de precizie in orice pozitie din jurul bratului superior.

  tensiometru omron evolv

  Validat clinic si testat riguros, EVOLV este un dispozitiv util pentru femeile insarcinate si/sau preeclampsie.

  Ghidul de reglare a mansetei va informeaza daca este montat corect. Este adevarat ca diferite miscari pot ajunge sa ii afecteze citirea, dar EVOLV detecteaza miscarea corpului si va anunta daca a fost detectat in timpul lecturii un tip de miscare care ar putea deteriora citirea.

  Acest dispozitiv va fi capabil sa identifice ritmul neregulat al inimii, in asa fel incat nu doar ca va puteti masura doar tensiunea, ci si sa intelegeti mai bine functionarea organismului.

  tensiometru omron evolv pret

  Pe de alta parte, puteti sincroniza, de asemenea, citirile acestui dispozitiv cu smartphone-ul dvs., putand controla si monitoriza rezultatele, monitorizand progresul acestuia in timp si intelegand mai detaliat toate datele legate de starea dumneavoastra de sanatate.

  Afisajul OLED al EVOLV afiseaza imediat citiri sistemice, diastolice si ale presiunii pulsului in numar. Prin butonul de conectare puteti asocia perimetrul cu smartphone-ul. Cu o capacitate de a stoca pana la un total de 100 de citiri, acest dispozitiv va va permite sa aflati daca modificarile introduse in stilul dvs. de viata ajuta la mentinerea unor valori adecvate ale tensiunii arteriale.

  tensiometru omron evolv pareri

  Pentru facilitati mai mari, veti avea posibilitatea de a descarca complet gratuit aplicatia OMRON connect pentru iPhone si Android. Aceasta aplicatie, odata asociata cu EVOLV, va sincroniza toate citirile fara fir cu propriul smartphone.

  Veti putea stoca o cantitate nelimitata de citiri, astfel incat sa puteti face o monitorizare detaliata a fiecaruia dintre progresele dvs. În plus fata de toate acestea, veti avea posibilitatea sa partajati rezultatele prin e-mail, WhatsApp sau mesagerie sau chiar sa le sincronizati automat cu orice alta aplicatie compatibila, inclusiv Apple Health.

  Dar tu? Ai folosit EVOLV pentru a-ti controla tensiunea arteriala? Cum a fost experienta ta?