Sari la conținut

Sfaturi și recomandări pentru alegerea celor mai bune mese de manichiură

  Din ce în ce mai multe femei decid să își facă unghiile acasă; în acest fel putem profita la maximum de timpul liber și nu trebuie să pierdem timp din două în două zile la salonul de înfrumusețare. Pe de altă parte, faptul că o facem pe cont propriu poate însemna și o economie foarte interesantă.

  Recomandări masă pentru manichiură

  Masă portabilă de manichiură Timeless Tools cu aspirator încorporat și geantă de transport

  • Proiectată pliabilă
  • Geantă de transport impermeabilă cu fermoar
  • Pernuta de sprijinit mana
  • Roți cu frâne
  • Ventilator încorporat

  Dacă sunteți în căutarea celei mai bune mese de manichiură portabile, astfel încât să o puteți plimba de la un client la altul sau de acasă la salon și invers, atunci nu mai căutați. Avem una excelentă aici de la Timeless Tools și o să vă placă din mai multe motive.

  În ciuda aspectului său simplu, masa este suficient de lată și de lungă pentru a vă putea încadra toate uneltele de manichiură, oferind în același timp suficient spațiu pentru ca atât dvs. cât și clienta dvs. să vă simțiți confortabil. Forma ergonomică o face un atu important în cazul în care aveți programări lungi, în timp ce perna moale pentru încheietura mâinii menține mâinile clientei dvs. într-o poziție ideală, astfel încât amândoi să puteți profita la maximum de această experiență.

  Măsuța de manichiură portabilă este ideală pentru uz profesional dar și personal. Fiind portabilă e deosebit de practică dacă clientela dorește din lipsa de timp să își pună la punct manichiura la domiciliu. Doar din câteva mișcări, îi pliati picioarele, o puneți în geanta de transport și deja puteți pleca la clientelă, plus ocupă un spațiu foarte mic de depozitare.
  Are un ventilator încorporat în masa de manichiură care aspiră praful generat de fila de unghii, iar sacul de praf din partea inferioară colectează acest praf.

  Arată mai mult +

  Masă manichiură, profesională, cu aspirator încorporat și sertare, pentru salon

  • Masă pentru tehnician de manichiura
  • Masă de manichiură practică și profesională pentru cosmeticieni
  • Desktop spațios pentru pozițioanarea tuturor obiectelor dvs.
  • Pernă super-confortabilă pentru încheietura mâinii
  • Picioare metalice puternice
  • Curățare ușoară
  • Design subțire curat pentru spațiu de stocare redus

  Pernuța groasă pentru încheietura mâinii, tapițată cu piele artificială, va păstra mâna intr-o poziție confortabilă în timpul manichiurii.
  Suprafața mesei are un spațiu amplu pentru mâini și toate ustensilele pentru manichiură.
  Sertarele încorporate va permite să stocați mici ustensile de manichiură, cum ar fi unghiere, lac de unghii, pile de unghii, etc.
  Cu un design elegant și practic, masa de manichiură este dotată cu cinci sertare spațioase de depozitare.
  Cu picioare din oțel masiv, masa de unghii este construită pentru a rezista.

  Arată mai mult +

  Masă manichiură,WNR, Bianchi

  • sertare
  • dulap
  • role
  • aspirator încorporat
  • alba
  • 121x46x80 cm

  Masa de manichiură este foarte versatilă și este disponibilă în alb, în funcție de stilul tău și de culoarea care s-ar armoniza mai bine cu restul mobilierului din salonul tău de înfrumusețare. Oferă suficient spațiu de depozitare sub forma a două dulapuri mari plasate strategic de fiecare parte a mesei. Unul dintre ele este împărțit în 4 sertare detașabile pentru a vă păstra culorile de lac de unghii și alte produse în perfectă ordine și ușor de accesat. Celălalt dulap are două niveluri, oferind suficient spațiu pentru obiecte mai mari și mai înalte precum lampa UV.

  Arată mai mult +

  Pentru o manichiură perfectă, tot ce avem nevoie este o masă de unghii, sau o masă de manichiură. Vorbim despre o masă care va avea toate instrumentele de care avem nevoie pentru a obține rezultatul profesional pe care îl așteptăm, inclusiv un kit de unghii.

  Există mese mai mari, realizate din materiale mai mult sau mai puțin rezistente, cu diferite accesorii, cu diverse game de prețuri pentru a crea chiar și cele mai noi modele de unghii cu gel.

  Dacă sunteți un pic pierdută când vine vorba de mesele de unghii, lăsați-ne să vă ajutăm.

  Ce nu ar trebui să lipsească de pe o masă de manichiură?

  • Foarfecele de unghii: Foarfecele de unghii este unul dintre obiectele cheie pe care trebuie să le ai și care te va ajuta să îți tratezi unghiile în mod corespunzător înainte de a începe manichiura. De asemenea, oricât de perfecte ar fi unghiile, este important să le tai din când în când pentru a evita orice fel de ruptură.
  • Lac de unghii: Acesta este un alt element de bază de care am putea avea nevoie. Putem găsi practic orice culoare de lac de unghii, de la cele mai neutre până la altele cu un stil fluorescent. În acest moment trebuie să analizăm dacă ne vom face manichiura singure (în acest caz, vom ști ce culori trebuie să alegem) sau dacă o vom face ocazional pentru o prietenă sau o rudă; în această situație, s-ar putea să ne dorim o varietate mai mare de culori.
  • Foarfecă: La fel ca și foarfecele de unghii, foarfeca ne va permite să tăiem unghiile pentru a putea face manichiura întotdeauna cu maximum de confort. Ca o recomandare, unghiile trebuie tăiate doar dacă sunt umede în prealabil; în acest fel, fiind mai moi, vom obține o tăiere mult mai precisă și nu se vor deschide în diferite straturi.
  • Perie de unghii: Peria de unghii ar trebui să fie, de asemenea, pe masă. Vorbim despre o componentă care este considerată crucială pentru curățarea unghiilor înainte de a începe manichiura. Este, de asemenea, aliatul perfect atunci când vine vorba de a scăpa de praful care poate rămâne după ce unghiile au fost șlefuite.
  • Fișă de carton: Fișa de unghii este un instrument necesar pentru a-ți netezi și modela unghiile. Nu uitați să depuneți întotdeauna în aceeași direcție.
  • Foarfecă de unghii: Acest element este foarte important în masa de unghii, deoarece ne va ajuta să îndepărtăm excesul de piele.
  • Lac de unghii: Cheia pentru a da strălucire unghiei.
  • Dizolvant de lac de unghii: Alegeți un tip de dizolvant de lac de unghii care nu are o bază de acetonă pentru cele mai bune rezultate.
  • Top coat: Și încheiem cu top coat-ul care este o resursă bună pentru a prelungi durata de viață a manichiurii. Se caracterizează prin faptul că are o culoare transparentă, ajutându-ne să ne protejăm unghiile.

  Există multe mese de manichiură, dar ar trebui să o cauți pe cea care se potrivește mai bine scopului tău. Mai jos veți găsi câteva criterii de care să țineți cont în timp ce căutați cea mai bună masă de manichiură care să se potrivească nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

  Calitate: modul în care arătați și lucrați este cartea dumneavoastră de vizită și cu siguranță doriți să fiți considerată ca fiind profesionista care sunteți. În acest caz, chiar dacă vă desfășurați activitatea într-un salon de înfrumusețare sau acasă, țineți cont de faptul că o masă de manichiură trebuie să fie o investiție de lungă durată, deci un bun de bună calitate. Manipulezi substanțe chimice, cum ar fi lacul de unghii sau acetona, care pot fi extrem de dăunătoare pentru mobilier, așa că alege o masă de manichiură care să fie rezistentă la pete, la substanțe chimice și chiar să respingă particulele de praf, dacă preferi să lucrezi mai degrabă decât să faci curățenie. Mesele de manichiură mai scumpe vin chiar și cu accesorii încorporate, cum ar fi lămpi și guri de aerisire.

  Design: masa de manichiură este, în cele din urmă, o piesă de mobilier și ar trebui să se potrivească perfect în designul salonului sau al camerei dvs. de lucru. Alegeți culorile și materialele care merg mână în mână cu celelalte bunuri de mobilier pe care le aveți și care complimentează cel mai bine spațiul dumneavoastră. Masa ta de manichiură trebuie să aibă un aspect primitor și profesional. Este important nu doar din motive estetice, ci și pentru a le arăta clienților tăi că ești acolo pentru a rămâne și că îți faci treaba impecabil, nu ești doar o angajată temporară sau o amatoare care își testează abilitățile.

  Funcționalitate: o masă de manichiură nu trebuie doar să arate frumos, ci și să se simtă bine și confortabil atât pentru tine, cât și pentru clientul tău. Sunteți amândoi acolo pentru câteva ore în poziții oarecum fixe, așa că alegeți una care să se potrivească cu înălțimea scaunelor, în timp ce lățimea și adâncimea vă fac să vă simțiți relaxați și în largul vostru. De asemenea, în funcție de câte obiecte ai nevoie pentru a-ți îndeplini munca, alege unul cu mai multe sertare aranjate într-o poziție confortabilă, astfel încât să poți ajunge ușor la ele. Mai mult, poți opta pentru o masă de manichiură cu roți care să îți ofere o mobilitate sporită în cazul în care simți nevoia de a-ți reamenaja spațiul.

  Stilul de lucru: vei lucra într-un mediu stabil sau ești dispusă să faci vizite la domiciliu atunci când este nevoie? În cel de-al doilea scenariu, ați putea lua în considerare achiziționarea unei mese de manichiură portabile, ușor de pliat pentru a vă putea deplasa rapid.

  Bugetul: așa cum s-a menționat anterior, o masă de manichiură ar putea fi o investiție de lungă durată, așa că luați în considerare dacă merită să cheltuiți mai puțin și să o schimbați după un număr de utilizări din cauza deteriorării chimice sau să cheltuiți mai mult și să o aveți pentru mulți ani de acum încolo.

  Cuvinte finale

  Așadar, profesioniste și iubitoare de lac si gel de unghii din întreaga lume, care dintre aceste mese de manichiură va deveni aliatul tău de încredere în realizarea unei lucrări excelente? Asigură-te doar că o alegi pe cea care îți vorbește cel mai mult și care răspunde cel mai bine nevoilor și cerințelor tale. Folosește-ți creativitatea și lasă masa de manichiură să se ocupe de instrumentele tale. La urma urmei, ești un artist pictor și tehnic, iar un artist are nevoie de totul bine pregătit pentru atunci când apare inspirația.

  Te poate interesa și: