Sari la conținut

Lucrurile esenţiale pe care ar trebui să le ştii înainte să începi să joci la păcănele

  Oferta unui cazino este centrată mai ales pe păcănele dintr-un motiv extrem de simplu, sunt cele mai populare jocuri de noroc. Popularitatea păcănelelor se datorează în primul rând uşurinţei cu care se joacă dar şi câştigurilor generoase pe care le pot genera în numai o secundă.

  imagine

  Toate bune şi frumoase, dar tu ştii cu adevărat cum să joci la păcănele? Sunt câteva lucruri esenţiale despre aceste jocuri pe care ţi le dezvăluim în rândurile următoare aşa că parcurge-le cu maximă atenţie.

  Nu poţi păcăli aparatul

  Inventate în anii 1980 în îndepărtata America, sloturile au suferit până în zilele noastre transformări uluitoare. De la câteva simboluri acţionate printr-o manetă mecanică astăzi jucăm sloturi video cu o grafică de-a dreptul uluitoare pe care încap multiple linii de plată şi diverse simboluri.

  Dar este la fel de adevărat că la începutul industriei jucătorii erau convinşi că puteau manipula rezultatul rotirii în funcţie de cât de tare sau de încet acţionau maneta aparatului. Poate că şi era posibil să faci aşa ceva dar imediat cum sloturile au făcut trecerea de la mecanic la electronic acest lucru a devenit practic imposibil.

  Acum ai în faţă un slot video care este înţesat de aparatură electronică de ultima generaţie şi care este responsabilă de modul în care acesta funcţionează. Nici nu trebuie să te intereseze altceva ca jucător de păcănele, apeşi butonul de start role şi aştepţi dispunerea simbolurilor pe ecran.

  Şi ai de unde alege, în orice cazinouri online ai alege să îţi încerci şansa sloturile sunt prezente în ofertă în sute şi mii de titluri. Ideea de a păcăli maşina persistă însă în continuare dar cu certitudine că până acum nu avem dovada că acest lucru este posibil.

  În fond trebuie ca şi jucător să ştii ce înseamnă o rată de ramburs a aparatului sau cum se dispun simbolurile pe ecran prin intermediul cipului RNG. În cele din urmă nu păcălirea maşinii îţi aduce câştigul dorit ci doar norocul cu care eşti înzestrat aşa că încearcă să îl aduci pe role de cât mai multe ori posibil.

  Simboluri pe care vrei să le vezi pe ecran

  Îţi spuneam mai devreme că păcănelele sunt prezente în oferta cazinourilor online în sute şi mii de titluri şi nu exageram cu nimic. Ai la dispoziţie toate temele la care te-ai putea gândi şi odată ce ai ales una vei vedea pe ecran simboluri în concordanţă cu tema aleasă.

  Acum ai pe ecran o multitudine de simboluri care apar pe multiple linii de plată, lucru imposibil la sloturile de început. În acel timp câştigul era format pe o singură linie de plată iar simbolurile din aparat se puteau număra pe degetele unei singure mâini.

  Astăzi trebuie să faci o scurtă muncă de cercetare şi să vezi ce temă şi implicit ce simboluri vrei să aduci pe ecran. Poate eşti amator sloturi cu fructe şi în acest caz îţi doreşti pe ecran o avalanşă de simboluri care să le reprezinte.

  Poate îţi plac simbolurile norocoase şi atunci vrei pe ecran şeptari, trifoi cu 4 foi, buburuze sau orice altceva care se leagă de noroc. Totul ţine de opţiunea personală şi din fericire pentru tine ai de unde alege.

  Nu uita însă că indiferent de simbolurile preferate un slot trebuie să îţi ofere şi şanse reale de câştig, aşa că selectează întotdeauna sloturi care să aibă wild, scattere şi multiplicatori care să îţi dea cele mai mari premii pe care slotul le poate oferi.

  Strategie

  Pare impropriu să vorbeşti de strategie la un joc unde cipul RNG face toată treaba şi unde aportul norocului este esenţial. Tu nu faci decât să setezi miza şi să apeşi un buton care pune rolele în mişcare, deci ce strategie să aplici?

  Ei bine, selecţia unui slot plătitor este esenţială pentru a putea spera la un câştig financiar. Alegi tema şi simbolurile care îţi plac cel mai mult dar trebuie să fi atent şi la celelalte caracteristici ale jocului.

  Urmăreşti că acesta să aibă un RTP cât mai mare, funcţii suplimentare care să mărească câştigurile şi premii ataşate jocului de bază cum ar fi jackpoturile progresive. După ce eşti convins că ai făcut cea mai bună alegere este loc şi pentru aplicarea unei strategii financiare.

  Ai creat un buget de joc pe care îl rişti în faţa slotului selectat aşa că îţi doreşti să rămâi cât mai mult timp în joc. Şi ca să faci asta îţi trebuie un slot cu o variaţie mică care să cedeze câştiguri decente în intervale de timp scurte.

  Să presupunem că eşti şi norocos şi că observi că bugetul iniţial acordat jocului s-a mărit substanţial. În acest caz pune ceva deoparte şi gândeşte-te la acel plus că la un fond de rezervă la care să apelezi când eşti în dificultate.

  Dar este posibil să ai şi parte de ghinion, caz în care bugetul tău se evaporă cât ai clipi. În acest caz specialiştii recomandă să iei o pauză de la joc şi să aştepţi o nouă zi mai norocoasă. În nici un caz să nu faci greşeala să joci la recuperare pentru că este dovedit că îţi vei mări pierderile şi te vei apropia simţitor de panta periculoasă a dezvoltării de dependenţă faţă de jocurile de noroc.

  Concluzie

  Orice joc de noroc are şi părţi bune dar şi rele şi păcănelele nu fac excepţie de la această regulă.  Sunt distractive, aduc o doză bună de adrenalină dar pot crea foarte uşor şi o dependenţă nocivă faţă de ele. Înţelege în final că nu poţi frauda sloturile şi alege jocurile care îţi plac cel mai mult ca temă şi simboluri. Poate că nu întotdeauna vei avea parte de câştigurile dorite dar în mod cert experienţa ta de jucător de păcănele se va îmbunătăţi simţitor!