Sari la conținut

Top 5 idei de cadouri de Paște pentru copii

0
(0)

Tradițiile de Paște sunt întotdeauna amuzante pentru copii, nu în ultimul rând pentru că au ocazia să împărtășească râsete și distracție cu familia și prietenii, iar unii dintre ei chiar primesc cadouri!

De la ouă de Paște la seturi de chimie, orice va fi pe placul copiilor în orice sărbătoare, mai ales de Paște. Pentru a oferi ceva bun ca un cadou, o comparație vă poate ajuta: prețuri, producători, calități, toate acestea sunt detalii importante pentru a alege.

idei de cadouri pentru copii paste

Dacă sunteți unul dintre cei care obișnuiesc să ofere cadouri de această sărbătoare, am pregătit un articol cu câteva idei de cadouri de Paște pentru copii.

Prin activitățile în aer liber, copiii își dezvoltă abilități fizice mai bune prin sport, duc o viață mai activă și sunt în contact cu natura și cu aerul liber.

De asemenea, joaca în aer liber îi ajută să își îmbunătățească abilitățile sociale prin contactul cu alți copii și învață să relaționeze, să împartă și să negocieze, dezvoltându-și astfel abilitățile de conducere și cooperare. Și nu uitați că toate aceste cadouri și jocuri pe care le-am selectat pot fi comandate online prin decathlon, dând click pe link-ul „Vezi Oferta”, care se afla după descrierea fiecărui produs.

idei cadouri de paste pentru copii

Hoverboard Smart Balance Regular Galaxy Orange roti 6.5”

Ușor de învățat. Puteți alege între mai multe culori. Poate susține până la 90 kg.

Viteza maximă este de pana la 15km/h, și variază în funcție de nivelul de încărcare a bateriei și greutatea “pilotului”.

Deoarece ne-am dorit ca să se poată parcurge orice drum, indiferent de cât de abrupt ar fi, am dotat hoverboardul Regular cu abilitatea de înclinare de 45 grade, astfel se pot urca pante de pana la 15 grade fără decelerare. Panta maximă poate varia în funcție de nivelul de încărcare a bateriei și de greutatea “pilotului”.

Roțile fiecărui hoverboard Smart Balance au o structură de rezistență metalică, spre deosebire de majoritatea hoverboard-urilor care sunt construite pe o structură de rezistență a roților, de plastic dur.


idei cadouri de paste copii bicicleta robot

Bicicletă 16” 500 Robot Copii 4-6 ani

Pentru mulți micuți, Paștele va însemna entuziasmul de a primi prima lor bicicletă. Dacă vă gândiți să cumpărați o bicicletă, acest model popular este perfect pentru copiii mai mici care nu pot manevra o bicicletă mai mare.

Bicicleta este concepută pentru copiii de 4-6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105-120 cm (nivel începător).

Protecție lanț, apărătoare de noroi și cric incluse. Bicicletă compatibilă cu roțile ajutătoare de 16″.


Știm că nu suntem singurii care ne implorăm copiii să iasă din casă – cu atât mai important atunci când este frig, ploaie sau când copiii nu au parte de doza lor obișnuită de fitness din cauza închiderii școlilor și a taberelor.

S-ar putea să fi găsit soluția ideală pentru a-i încuraja să rămână activi și să rămână distractivi: rolele.

idei cadouri pentru copii role

Role Play 3 Albastru-Roşu Copii

Nu este prea devreme pentru copiii cu vârste de peste cinci ani să se inițieze în patinaj (chiar și copiii de trei ani care sunt dornici și care știu să se plimbe cu trotineta pot încerca).

Atât patinajul pe #role, cât și patinajul în linie oferă beneficii aerobice cu impact redus, ajutând la îmbunătățirea condiției fizice la fel ca joggingul, dezvoltând în același timp puterea picioarelor și a trunchiului la copii.

În plus, aceste activități nu necesită ca un părinte să care o bicicletă atunci când un copil decide că s-a săturat.


idei de cadouri copii minge de baschet

Minge de baschet

Fiecare copil poate deveni un jucător de baschet dar are nevoie de cel puțin o minge de baschet bună, iar pentru multe exerciții avansate de dribling, nu strică să ai două! Din păcate, mingile de baschet nu durează o veșnicie. De aceea, a oferi cadou o minge de baschet nouă este întotdeauna o idee excelentă!

Există o mulțime de opțiuni diferite disponibile: Pentru un copil care joacă baschet ocazional, o minge precum Tarmak ar trebui să fie suficientă. O minge precum Wilson NBA este adesea folosită în licee și colegii și este foarte populară în rândul jucătorilor de baschet.


idei de cadouri pentru copii set rachete badminton

Set Rachete Badminton

Aduceți puțină distracție de modă veche în amestecul de jocuri de familie cu acest set de badminton pentru începători.

Înveselește picnicurile și petrecerile din curtea din spate sau pur și simplu distrați-vă cu această colecție care cu siguranță va aduce veselie și va inspira competiția.

Produs conceput pentru badminton (nivel începător).

Ideal pentru inițierea în badminton! Copiii vor putea juca badminton oriunde!

Setul conține două rachete pentru copii și doi fluturași din plastic. Permite descoperirea jocului de badminton, în ritmul propriu.

Cât de util a fost acest articol?

Dați clic pe steluțe pentru a evalua articolul!

Calificativ mediu 0 / 5. Voturi 0

Nicio evaluare până acum! Fii primul care evaluează acest articol.