Sari la conținut

HP OMEN, cel mai bun laptop de gaming de pe piata?

  Producatorul american a devenit un punct de reper atunci cand vine vorba de cumpararea unui laptop de gaming. Si acum, dupa ce am avut ocazia de a efectua o analiza completa a HP OMEN, va aducem impresiile noastre, astfel incat sa aveti toate detaliile necesare daca va indoiati de acest model sau alte laptopuri de jocuri.

  Pentru inceput, vorbim despre un laptop cu adevarat puternic si destul de mare, masoara 40 x 29 x 2,7 cm. Orientat catre un profil de joc clar, ne confruntam cu un produs cu finisaje negre cu dubla textura pentru a oferi un aspect agresiv. Asa cum se obisnuieste la acest tip de dispozitiv, acesta este considerabil mai greu decat alte modele.

  hp omen

  Desi, are sens luand in considerare sistemul de racire pentru a evita problemele de supraincalzire. Datorita tehnologiei sale OMEN Tempest, caldura este disipata in cel mai bun mod posibil. Despre tastatura sa mecanica si iluminata din spate ce putem zice, ca este ceva esential intr-un laptop de top pentru gaming.

  HP OMEN Review: Caracteristici tehnice

  detalii laptop hp omen

  Inainte de a vorbi despre hardware-ul sau, spunem ca, in ceea ce priveste conectivitatea, acest laptop de gaming este mai mult decat dotat. In acest fel, gasim un port Ethernet, 3 porturi USB 3.0, port USB de tip C, iesire pentru casti si, cum nu ar putea fi altfel, conectivitate Bluetooth 5.0 si WiFi.

  In ceea ce priveste performanta, trebuie spus ca acest HP OMEN este o bestie. Pentru inceput, acest laptop de gaming are un procesor de siliciu format dintr-un SoC Intel i7 8750H care ajunge la 2,6 GHz, putand face overclock pana la 4 GHz. Acesta are de asemenea si 16 GB RAM.

  Cel mai bun? Placa sa grafica NVIDIA GeForce GTX 1070, cu 8 GB RAM pentru a oferi performante de top. Evident, cu aceasta configuratie puteti juca cu usurinta orice joc la calitate ultra, fara sa va faceti griji pentru nimic. Un hardware de top pentru un laptop de jocuri care poate face orice.

  Un hardware pentru a reda orice titlu in ultra

  laptop hp

  Nu putem uita OMEN Dynamic Power. O tehnologie care maximizeaza cadrele pentru a obtine o experienta de joc uimitoare. Trecand la ecran, gasim un panou cu tehnologie IPS si diagonala de 17 inci, pe langa faptul ca ofera 144 Hz si 300 de nits de video.

  Da, este adevarat ca ecranul HP OMEN are rezolutie Full HD. Motivul? Pur si simplu pentru a-si maximiza performanta, impiedicand bateria sa interfereze cu experienta utilizatorului. Si, vorbind despre autonomia sa, pot spune ca acest model este minunat. Si atentie, difuzoarele sale integrate suna destul de bine, oferind o experienta audio care va satisface mult.

  Evident, acest laptop pentru jocuri nu este tocmai ieftin, deoarece cel mai simplu model al acestui HP OMEN este de aproximativ 5.000 de ron pentru modelul mai slabut. Desigur, daca sunteti in cautarea unui sistem de gaming, cu care sa va puteti bucura de orice joc sau aplicatie fara probleme, este o optiune excelenta de luat in considerare.

  Oferta zilei: