Sari la conținut

Evoluția jocurilor de noroc online cu jackpot: de la clasic la modern!

  IMG 8585

  Unsplash

  În jurul anului 1995 au apărut faimoasele cazinouri online. Dezvoltatorii acestora au profitat de faptul că internetul avea o rată de pătrundere incredibilă în rândul oamenilor. Astfel, jocurile de noroc au devenit mult mai accesibile și mai plăcute. De altfel, multe cazinouri online ofereau și opțiunea de a juca pe gratis, fără niciun fel de investiție.

  Totuși, jackpot-ul oferit la unele jocuri era un concept din altă lume. Deși sloturile nu erau în selecția de jocuri a primelor cazinouri online, acestea și-au făcut rapid intrarea în scenă.

  Astfel, în ziua de astăzi, sloturile online sunt chiar mai populare decât cele fizice. Acestea oferă pasionaților oportunitatea de a juca zeci, chiar sute de sloturi preferate, dar mai ales însoțite de un jackpot casino pe măsură.

  De altfel, unul dintre motivele pentru care pasionații joacă la cazinou este jackpot-ul!

  Când au apărut jackpot-urile?

  Jackpot-urile în sine au apărut odată cu inventarea sloturile electronice, video și apoi celor online. Primele sloturi electronice, apărute în jurul anului 1960, prezentau funcții bonus. Aceste funcții nu erau un jackpot în sine, ci mai degrabă un bonus normal oferit în cazul unei combinații de simboluri norocoase.

  Apoi, în jurul anilor 1990 au apărut sloturile video. Acestea erau mult mai puternice și prezentau mult mai multe funcții, printre care și binecunoscutul jackpot. Desigur, pe lângă jackpot au început să se exploreze și noi teme și modele de joc. A crescut, de exemplu, numărul liniilor de plată.

  Aceste prime jackpoturi erau fixe și acordate jucătorilor care nimereau combinația norocoasă de simboluri. Diferența față de jackpoturile online consta în principal în faptul că, pentru a juca și avea o șansă la jackpot, trebuia să găsești un cazino online. Doar sălile de jocuri de noroc erau echipate cu sloturi video.

  Jackpot-urile online – cum au schimbat acestea regulile jocului?

  Jackpot-urile online sunt astăzi cele mai populare tipuri de premii. Acestea sunt totodată motivul principal pentru care pasionații de jocuri de noroc iubesc sloturile online. De ce anume?

  Ei bine, pentru că există cel puțin șapte tipuri diferite de jackpoturi pe care le poți câștiga jucând sloturi online. Care este avantajul principal? Faptul că poți juca aceste sloturi din confortul casei tale, de pe PC sau de pe telefonul mobil.

  Care sunt tipurile de jackpot-uri online?

  În cele ce urmează vei afla care sunt tipurile de jackpot online, așezate în ordinea aproximativă a apariției/dezvoltării. După cum vei vedea, avansurile tehnologice au permis operatorilor de cazinouri să-și facă de cap.

  ● Jackpot progresiv – cel mai simplu și mai incitant tip de jackpot. Acesta progresează în timp, valoarea crescându-i în fiecare zi, dar și în funcție de numărul de jucători. Cea mai bună parte este că jackpotul progresiv nu este exclusiv sloturilor. Acesta poate fi întâlnit și la jocuri de masă online, precum pokerul.

  ● Jackpot must-drop – acest tip de jackpot este tot progresiv, dar oferă un câștig garantat înainte de a atinge o anumită sumă. Sloturile cu jackpot must-drop sunt preferate de pasionați pentru sunt declanșate mai frecvent.

  ● Jackpot zilnic – acest tip de jackpot este similar celui must-drop. Totuși, el mai are o regulă în plus. Mai exact, jackpotul zilnic este declanșat cel puțin o dată pe zi, indiferent de sumă sau condiții.

  ● Jackpot misterios – în cazul acestui jackpot, suma câștigată este determinată în mod complet aleatoriu. Aceasta poate fi fixă, dar și progresivă, în funcție de slotul pe care alegi să îl joci.

  IMG 8584

  Unsplash

  Jocuri de noroc online cu jackpot – de la clasic la modern!

  În trecut, jackpotul era un simplu câștig mare oferit la anumite jocuri de noroc. Nu era nimic complicat – acela era standardul clasic.

  Totuși, în ziua de astăzi, conceptul de jackpot poate fi și este aplicat la orice joc de noroc, în special la sloturi online. Poți juca poker, ruletă, blackjack și orice alt joc – sunt șanse mari ca acesta să fie echipat cu un jackpot serios.

  Tot ce trebuie să faci este să verifici caracteristicile jocului sau ale cazinoului înainte de joc. Așa vei afla dacă este vorba despre un jackpot la mijloc!