Sari la conținut

Cum sa

In cele din urma, depresia ne loveste pe toti. Atunci cand ai parcurs toate cele mai bune filme de pe Netflix, cand te trezesti ca te plimbi intre frigider si canapea si cand peretii incep sa se simta mai apropiati decat au fost vreodata, stii ca temutul monstru al plictiselii a venit la tine.

Dar nu-ti face griji – nu esti singur! Plictiseala vine pentru noi toti in cele din urma si poate parea imposibil sa gasesti modalitati creative de a te distra odata ce ai intrat in aceasta rutina.

In loc sa stai pe telefon pierzandu-te in stiri si in social media, arunca o privire spre cateva lucruri distractive pe care le poti face acasa sau in propria curte. Am adunat cele mai bune lucruri de facut atunci cand te plictisesti, multe dintre ele necesitand putini sau deloc bani sau materiale suplimentare.

De la jocuri de societate si autoingrijire pana la a te apuca de gradinarit (sau plante de interior!) si organizarea sau optimizarea spatiului tau, aceste activitati unice iti vor tine creierul stimulat si corpul ocupat.