Sari la conținut

Cum sa obtineti un semnal Wi-Fi mai bun pentru camerele de supraveghere

0
(0)

Camerele de supraveghere wireless va pot scuti de deranjul de a instala cabluri dedicate, dar acestea necesita un semnal Wi-Fi puternic. Iata cum sa obtineti un semnal mai bun pentru un kit de supraveghere.

amplificator wifi

Repozitionati routerul sau camerele

Este dificil sa alegeti un sfat specific pentru a conduce aceasta lista, dar ajustarea pozitiei routerului sau a camerelor este unul bun, pur si simplu pentru ca este foarte usor si putin tehnologic. Cititi intregul articol pentru a vedea care sugestii ar putea fi cele mai bune pentru situatia dvs. particulara, dar daca veti incerca doar o singura solutie, aceasta ar trebui sa fie probabil aceasta.

Daca aveti in mod constant o conexiune intre camerele de securitate Wi-Fi si router sau probleme serioase de performanta, aveti nevoie de o conexiune mai puternica intre router si camere.

Deplasarea routerului intr-o locatie mai centrala din casa este adesea tot ce este nevoie pentru a va asigura ca dispozitivele care aveau anterior o conexiune slaba au una puternica.

Este, de asemenea, un moment bun sa va ganditi la ceea ce se afla intre router si camere, deoarece multe lucruri vazute si nevazute din structura unei case vor bloca semnalele Wi-Fi. Asadar, chiar daca nu este practic sa parcati routerul chiar in mijlocul tuturor lucrurilor, luati in considerare mutarea camerei pentru a evita materialele care blocheaza semnalul.

Verificati daca exista o congestie a canalelor Wi-Fi

Faptul ca daca te agiti sau nu cu atribuirea canalelor Wi-Fi va aduce o experienta mai buna cu camerele depinde foarte mult de tipul de camere pe care le ai si de mediul in care te afli.

Daca aveti camere Wi-Fi mai noi, care utilizeaza banda de 5Ghz, este putin probabil ca problema dvs. sa fie congestia canalelor. Cu toate acestea, merita mentionat faptul ca 5Ghz are o raza de actiune mai scurta decat 2,4GHz, iar daca camerele dvs. accepta atat 5Ghz, cat si 2,4GHz, este posibil ca acestea sa se replieze pe 2,4Ghz daca semnalul 5Ghz este slab.

In plus, daca routerul Wi-Fi si camerele Wi-Fi se afla la sute de metri sau chiar mai mult de orice alt sistem Wi-Fi, de obicei nu exista probleme sau congestii de canal.

Cu toate acestea, daca locuiti intr-un cartier dens populat, cu case apropiate sau intr-o cladire de apartamente, merita sa investigati care canale sunt congestionate si sa faceti ajustarile corespunzatoare pe routerul dvs. pentru a utiliza canale diferite.

Actualizati-va hardware-ul Wi-Fi

Va puteti muta routerul, puteti face ajustari pentru congestionarea canalelor si tot va puteti trezi frustrat de performanta camerei Wi-Fi.

Exista o multime de variabile in joc atunci cand vine vorba de hardware-ul retelei casnice, in special de hardware-ul retelei casnice fara fir, si s-ar putea sa va fie necesara o actualizare a routerului.

Proliferarea dispozitivelor Wi-Fi solicitante, cum ar fi un telefon mobil, televizoarele inteligente, camerele Wi-Fi si altele asemenea, solicita foarte mult routerele, iar un router care a functionat bine pentru gospodaria dvs. in trecut s-ar putea sa nu fie suficient de puternic pentru configuratia dvs. actuala.

Desi puteti face fata situatiei folosind un extender Wi-Fi pentru a obtine ultima arie de acoperire, va recomandam sa nu va setati configuratia Wi-Fi cu extenderi. Pentru ca, in cea mai mare parte, acestea isi merita reputatia proasta.

Avand in vedere ca va doriti cea mai rapida si optimizata conexiune la camerele de securitate de acasa – la ce bun o camera de securitate care functioneaza la intamplare – merita sa luati in considerare trecerea la un router puternic mai traditional sau la o retea mesh.

Frumusetea utilizarii unei retele mesh este ca puteti muta cu usurinta nodurile pentru a imbunatati acoperirea si, daca va confruntati cu o situatie in care aveti nevoie de un extender, platforma este extensibila in mod implicit – doar prin mai multe noduri.

Imbunatatiti antenele camerei

Aceasta optiune particulara este disponibila doar pentru persoanele cu camere care dispun de antene detasabile, dar pentru cei care au astfel de camere, este un truc destul de bun.

Camerele de la companii precum Nest, Arlo si asa mai departe, au antene interne ascunse in interiorul corpului camerei. Dar multe camere de la furnizori precum Reolink, Amcrest, Swann si nenumaratele companii de camere de securitate „white box” dispun de antene reglabile si detasabile.

Aceste antene detasabile folosesc aproape in mod universal un tip de conexiune cunoscut sub numele de RP-SMA (care inseamna Reverse Polarity SubMiniature version A), un tip de coaxial miniatural care este standardul industriei pentru conexiunile de antena.

Daca, de exemplu, aveti un loc perfect pentru o camera Wi-Fi din punct de vedere al unghiului de vizualizare si al accesului la energie, dar semnalul Wi-Fi este slab, puteti inlocui oricand antena detasabila cu o antena mai mare sau chiar sa folositi un cablu de extensie scurt pentru a muta antena pentru a evita interferentele. Puteti gasi chiar si unitati doua in unu care combina cablul de extensie si antena.

res c38b6c3bafbdaa46afd1d402a301019f

Amplificator Semnal Retea Wireless, Vaxiuja® ⭐⭐⭐⭐⭐

Extindeti acoperirea WiFi – Mareste acoperirea semnalului WiFi pana la 1292 ft. Extindeti gama Wi-Fi-ului dvs. cu banda dual AC1200, compatibila cu orice router / gateway / punct de acces (2,4 GHz – 300 Mbps / 5 GHz – 867 Mbps).

De exemplu, daca aveti nevoie de o camera intr-un colt, dar structura casei va afecteaza semnalul, puteti sa introduceti o extensie scurta in jgheab sau in peretele lateral si sa amplasati antena cu o vedere directa in casa, printr-o fereastra.

Sau, in cazul in care camera se afla in interiorul unei structuri (cum ar fi, de exemplu, un garaj detasat sau un sopron), ati putea chiar sa treceti antena prin perete, astfel incat camera sa ramana in interiorul structurii, dar antena sa aiba o vedere neobstructionata asupra casei si a retelei Wi-Fi.

In cele din urma, o nota inainte de a parasi subiectul camerelor de securitate fara fir. Daca aplicati toate sfaturile si trucurile de mai sus, veti imbunatati calitatea semnalului dintre camerele dvs. si routerul Wi-Fi, ceea ce, la randul sau, va imbunatati experienta camerei.

Un lucru pe care nu-l va rezolva faptul ca ati modificat pozitia routerului si a camerelor este viteza de incarcare a conexiunii dvs. la internet. Asadar, daca utilizati camere bazate pe cloud care trebuie sa transmita in cloud pentru a le putea vizualiza sau daca aveti probleme cu transmisia camerelor locale in timp ce sunteti plecat de acasa, luati in considerare daca conexiunea dvs. la internet este suficient de capabila pentru transmisia camerelor de securitate pentru a determina daca viteza de incarcare lenta este de vina si nu un Wi-Fi prost.

Cele mai bune camere de supraveghere WiFi

eufyCam 2 Pro Security wirelles

camera supraveghere

Camera Mini Spion 1080p

camera spion

Camera supraveghere Sricam

camera securitate

Cât de util a fost acest articol?

Dați clic pe steluțe pentru a evalua articolul!

Calificativ mediu 0 / 5. Voturi 0

Nicio evaluare până acum! Fii primul care evaluează acest articol.