Sari la conținut

Cele mai inspirate idei de cadouri sportive pentru femei, bărbați și copii

  idei cadouri sportive

  Perioada sărbătorilor este cea mai potrivită perioadă pentru a face cadouri persoanelor dragi din viața noastră. Cu mici atenții, dar și cu produse pe care apropiații noștri și le doresc foarte mult, putem să înseninăm o zi, să aducem un zâmbet pe chipul persoanei căreia alegem să-i oferim un cadou, dar și să ne exprimăm iubirea față de aceasta. Tocmai din acest motiv, astăzi ți-am pregătit un articol inspirațional, în care îți vom vorbi despre cele mai inspirate idei de cadouri sportive pentru femei, bărbați și copii.

  Ne-am gândit la toate categoriile de vârstă, tocmai pentru a ne asigura că te regăsești complet în acest articol. Putem să spunem că este dedicat în special celor care iubesc sportul, respectiv celor care nu-și imaginează o iarnă fără să meargă în vacanță la schi sau la săniuș. Dacă dorești să le surprinzi pe cele mai importante persoane din viața ta în această perioadă, atunci urmărește-ne, pentru a vedea la ce ne-am gândit!

  Cele mai bune idei de cadouri sportive ți le oferim chiar noi!

  Idei de cadouri sportive pentru femei

  Subiectul Idei de cadouri pentru femei este unul destul de sensibil, cu atât mai mult cu cât femeile sunt destul de pretențioase. Mereu atente la detalii, nu-și vor dori niciodată ceva care să le facă să simtă disconfort. Tocmai de aceea, am fost foarte atenți la selecția de articole sportive și accesorii sportive.

  Iată care este varianta noastră de cadouri:

  Încălțăminte sportivă

  Încălțămintea sportivă este o idee excelentă de cadou, mai ales că o femeie nu are niciodată prea multe perechi de adidași, papuci, teniși, pantofi, ghete etc. Așadar, dacă vrei să îți surprinzi partenera, cea mai bună prietenă sau chiar mama (care poartă o mare parte din timp încălțăminte sportivă), atunci știi ce ai de făcut.

  Întrebarea care apare este Ce poți alege? Există pe piață o mulțime de perechi de încălțăminte sportivă. Printre cele mai apreciate modele de încălțăminte sportivă pentru femei se numără, fără dar și poate, ghetele călduroase de iarnă, perfecte pentru o drumeție prin zăpadă, încălțămintea pentru jogging (cu o pereche de adidași de calitate, frigul nici măcar nu-și va face simțită prezența), dar și cizmele călduroase, o variantă mult mai accesibilă decât ghetele.

  Cizmele, mai ales dacă alegi o pereche de cizme cu arici, sunt o idee potrivită, chiar inspirată de cadou, cu atât mai mult cu cât plănuiești în această iarnă să faci o drumeție alături de prietenele tale sau de partenera ta. De altfel, achiziționează-le mai ales dacă știi că persoana căreia urmează să i le faci cadou are mare nevoie de ele.

  Știi prea bine, când vine vorba despre cadouri, pentru a surprinde persoana în cauză într-un mod cât mai plăcut, trebuie să fii un detectiv – pentru a afla ce-și dorește cu adevărat, fără să bănuiască, totuși, ceva.

  Recomandări încălțăminte sportivă

  Optează pentru încălțăminte sportivă, dar nu uita și de:

  Geci și polare călduroase de iarnă

  Atât gecile, cât și polarele călduroase de iarnă sunt esențiale în garderoba unei femei, mai ales dacă aceasta îndrăgește drumeția și preferă să se avânte într-una nouă, indiferent de condițiile meteo. O astfel de femeie, nu va avea niciodată prea multe polare, la fel cum nu va avea suficiente geci de iarnă. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

  Vrei un cadou cu care să nu dai greș? Aceasta este soluția pe care găsim atractivă. Este o idee de cadou pe care îți recomandăm să o iei în considerare, mai ales dacă nu dorești să dai greș, ci să mergi la sigur! După ce ai achiziționat un polar (sau mai multe, căci s-ar putea să nu te poți opri doar la unul) sau o geacă, tot ceea ce îți rămâne de făcut este să găsești o cutie de cadou pe măsură pentru a le putea împacheta corespunzător!

  Fii atent la culoarea pe care o preferă și surprinde-o cu un polar de calitate și o geacă de iarnă călduroasă, pentru a putea face împreună cât mai multe drumeții și cât mai multe vizite montane.

  Recomandări geci și polare pentru femei

  Pantaloni de drumeție sau colanți pentru fitness

  Cu o pereche de pantaloni de drumeție sau o pereche de colanți fitness poți surprinde persoana care îndrăgește foarte mult sportul. Astfel, dacă știi că persoana de sex feminin din viața ta iubește drumețiile, alege să o surprinzi cu o pereche de pantaloni special dedicați acestei activități.

  Alege pentru ea perechea perfectă, în culoarea ei preferată! Mediul online îți oferă atât de multe posibilități, încât ai de unde alege, chiar și dacă vorbim despre o persoană extrem de pretențioasă.

  Dacă, în schimb, vorbim despre o persoană care adoră sala de fitness și preferă să facă sport în loc să stea, chiar și acum când majoritatea sălilor de fitness sunt închise, atunci alege o pereche de colanți. Există colanți fitness feminini pentru care poți opta.

  Iar pentru a completa setul, îți recomandăm să iei în considerare și bluzele termice, mănușile – perfecte pentru a evita rănile de la nivelul mâinilor și degetelor, sau gențile pliabile pentru fitness, perfecte pentru a pune în ele tot ceea ce este nevoie pentru un atrenament complet ca la carte.

  Recomandări pantaloni drumeție și colanți

  Rucsacuri pentru drumeție

  Rucsacurile pentru drumeție au ajuns să fie din ce în ce mai cotate! Acest lucru se datorează, în principiu, faptului că în această perioadă, departe fiind de locurile de muncă, desfășurându-ne activitatea acasă, simțim nevoia de a ieși. Simțim nevoia de a lua o gură mare de aer curat.

  Nu știi cum să-i spui persoanei din viața ta că aveți nevoie de un moment de respiro de la atâta muncă? Ei bine, cumpărându-i un rucsac, o inviți, indirect, într-o drumeție. Locația? O decideți împreună! Te asigurăm de faptul că se va bucura foarte mult. Nu poți spune nu unei drumeții, atunci când ai echipamentul corespunzător!

  Recomandări rucsac drumeție pentru femei

  Alte alternative interesante de cadouri sportive pentru femei ar putea fi:

  • Căciulile de jogging;
  • Vestele polar – perfecte pentru acele zile cu puțin doare în care vă decideți să faceți o drumeție;
  • Mingile de fotbal – cu siguranță nu doar bărbații iubesc fotbal, ci unele femei sunt adevărați campioni la acest sport;
  • Gulerele – există pe piață atât gulere special dedicate alergării, cât și gulere care pot fi folosite pentru anume sporturi, precum fotbalul;
  • Lanternele frontale – chiar dacă pare ceva nesemnificativ, pentru un iubitor adevărat de drumeții, lanterna este esențială;

  Idei de cadouri sportive pentru bărbați

  Vrem să îți oferim câteva idei de cadouri sportive pentru bărbați, iar pentru asta ne-am gândit la acele piese vestimentare sportive sau accesorii pe care niciun bărbat nu le poate refuza. Chiar dacă mulți dintre aceștia preferă stilul office sau casual, în esență, ce bărbat face o drumeție alături de familie sau parteneră în pantaloni de costum sau blugi?

  Răspunsul? Niciunul! Tocmai de aceea, nu ar strica într-un astfel de caz să-i faci bărbatului din viața ta un cadou potrivit, precum:

  Ghete călduroase impermeabile

  Sunt ghetele călduroase impermeabile o idee de cadou pentru un iubitor de adrenalină? Cu siguranță! Dacă persoanei căreia vrei să-i faci un cadou îi place foarte mult sportul și nu poate percepe nicio iarnă, niciun sezon rece, fără să meargă la schi sau să facă o drumeție pe munte, atunci știi cu ce să o surprinzi.

  Imaginează-ți doar cât de bine primită va fi o pereche de ghete! Știind că te-ai gândit la el și la ce îi place cel mai mult, va rămâne plăcut impresionat! De asta te vei convinge chiar tu! Noi ți-am oferit doar o idee simplă, dar de impact, de cadou!

  Ia-o în considerare și mai adaugă și alte detalii sportive pentru un cadou complet, perfect!

  Recomandări ghete pentru bărbați

  Bluze de trening și polare călduroase

  Polarele călduroase, dar și bluzele de trening sunt esențiale, mai ales când vorbim despre diferite drumeții. Dacă știi faptul că partenerului tăi îi place să facă drumeții dese, atunci optează pentru o bluză de trening sau un polar, dacă tot se apropie iarna.

  Crede-ne pe cuvânt, nu vei da greș! Dimpotrivă, îl vei surprinde, mai ales că ai ales să nu mizezi în acest an pe cadourile clasice, precum ceasuri pentru bărbați, stilouri sau brățări!

  În acest fel, dacă ai și tu echipamentul potrivit, puteți plănui un weekend împreună, undeva departe de oraș, de stresul de zi de zi!

  Recomandări bluze și polare bărbați

  Veste și geci matlasate

  Întrucât, din când în când mai avem parte și de zile însorite, ai putea să te gândești să îi faci cadou partenerului tău o vestă matlasată. Comparativ cu vestele simple care există deja pe piață, vestele pe care le știm cu toții, acestea, fiind matplasate, sunt mult mai călduroase.

  Dacă vrei să-l surprinzi în adevăratul sens al cuvântului, atunci poți opta pentru o vestă matlasată, pentru o bluză de trening sau un polar și bineînțeles, pentru o geacă matplasată! Optează pentru un set complet, deoarece dacă alegi să le achiziționezi pe toate acestea, nu va mai trebui să te gândești și la alte detalii. Cadoul acesta este o idee de cadou complexă!

  Recomandări vestă geacă bărbați

  Mănuși

  Ce-ar fi mersul la schi fără o pereche de mănuși? Cu siguranță, nu cel mai plăcut sport în timpul iernii! Chiar dacă mănușile par un cadou banal, ele, în esență, sunt un cadou potrivit, cu ajutorul căruia îl poți impresiona pe cel de lângă tine. Iar dacă te gândești și la alte elemente, precum un rucsac de schi sau o cască de schi, cu atât mai bine.

  În acest fel, vei oferi un cadou complex, pe care l-ai ales cu mare grijă! Nu este chiar atât de greu să-l impresionezi pe cel de lângă tine atâta timp cât știi ce își dorește și unde se găsește ceea ce îi place lui atât de mult!

  Sperăm că ți-au plăcut și ți-au fost de ajutor ideile noastre de cadouri sportive pentru bărbați! Pe lângă cele deja menționate, de impact ar putea să fie și un cadou precum o minge de fotbal – în cazul în care îi place să joace fotbal cu băieții sau cu familia în weekend-uri, un set de badminton, o căciulă sau chiar o lanternă frontală cu baterii, pentru acele momente când vreți să explorați, împreună, mai mult decât niciodată colțuri ascunse și îndepărtate ale țării!

  Recomandări mănuși bărbați

  Idei de cadouri sportive pentru copii

  Copiii nu sunt chiar atât de greu de mulțumit (unii dintre ei). Ca urmare, după vârsta de 5-6 ani, poate și mai repede, te poți gândi să-i faci cadouri practice copilului tău. Jucăriile sunt o opțiune, însă odată ce va crește, își va dori ceva de care să se folosească o perioadă mai lungă de timp. Ba mai mult, cu cât îi faci un cadou mai consistent, cu atât mai bine.

  Tocmai de aceea, considerăm că articolele sportive sunt un cadou potrivit pentru micuțul tău, un cadou pe care nu trebuie să-l cumperi și să uiți de el. În funcție de cât de repede crește acesta, micuțul tău se va putea bucura de atenția făcută, char și ani buni la rând!

  La ce ne-am gândit? Pentru că tot se apropie iarna, am ales să facem o selecție inspirată, o idee extrem de frumoasă de cadou fiind:

  Sania cu ham

  Sania cu ham este o achiziție bună, dar și o idee de cadou inspirată. Astfel, dacă plănuiești să mergi anul acesta la munte alături de familie, doar gândește-te cât mai bucuroși vor fi micuții tăi, atunci când vor vedea că nu trebuie neapărat să învețe să schieze pentru a se distra. De acum încolo pot folosi sania cu ham pentru distracție maximă.

  Hamul acesteia este cel care îți va proteja copilul sau copiii, oferindu-le siguranță maximă. Așadar, chiar nu ai de ce să-ți faci griji! Și nu uita, sania cu ham se găsește la un preț foarte bun pe piață, mai ales în acest sezon!

  Recomandări cadouri sportive de iarnă copii

  Combinezonul pentru săniuș/schi și mănușile

  Plănuiești alături de familie o iarnă de neuitat? Atunci alege pentru copilul sau copiii tăi combinezonul pentru săniuș și schi și nu uita nici de mănuși! În acest fel, frigul nu își va simți prezența, iar cei mici se vor bucura de o vacanță pe cinste.

  Dacă tot se apropie sărbătorile, de ce să nu le faci acestora un cadou inspirat, specific iernii? Iar dacă te gândești la ceva diferit, un cadou pentru onomastică, atunci poți alege o bicicletă, un set de rachete de tenis, minge de fotbal și chiar încălțăminte de fotbal!

  combinezon iarna copii

  Tu știi cel mai bine ce i-ar plăcea copilului tău, soțului sau celor dragi ție! Noi am venit doar cu o serie de sugestii care, sperăm, să te ajute în alegerea celui mai frumos cadou pe care îl poți oferi!