Sari la conținut

Cele mai bune lămpi UV în 2024 – sfaturi și recomandări

  Articol actualizat în martie, 2024

  Încă nu ai nici o idee în funcție de ce anume să alegi cele mai bune lămpi UV în 2024? De aceea suntem aici, pentru a te ajuta să alegi o lampă UV care să se plieze perfect pe ceea ce îți dorești. Știm că vrei nu doar calitate, ci și prețuri accesibile pentru buzunarul tău. Avem pentru fiecare persoană în parte câte o soluție viabilă!

  VIZITEAZA

  Descriere

  Lampa Led UV - Unghii, Profesional - Moonbasa

  cea mai buna lampa uv

  Lampa led uv unghii ,profesionala de 48w cu temporizator de 10,20,30 secunde,senzor de pronire,baza lampii este detasabila fiind fixata magnetic,pentru a putea fi utilizata atat la manichiura cat si la pedichiura,compatibila la toate tipurile de gel.

  Alegerea noastră

  Lampa unghii UV LED 96w SUN H3 plus premium

  cele mai bune lampi uv

  Lampa profesionala de unghii SUN H3 96W UV cu LED-uri prevazuta cu senzor si timer.
  Recomandata pentru saloane, reduce semnificativ timpul clientelor datorita design-ului, se pot usca doua maini simultan. este prevazuta cu 39 de LED-uri cu o putere maxima de 96 W.

  Lampa UV LED unghii Hybrid 48W LUXORISE

  lampa uv pentru unghii

  Aparatura manichiura de ultima tehnologie, aceasta garanteaza o uscare rapida pentru orice tip de Gel UV si Oja Semipermanenta, cu un consum minim de energie. Nu produce caldura. Este potrivita atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura.

  Promoție

  Efectuarea propriilor manichiuri CU gel nu este atât de dificilă pe cât ar părea, atâta timp cât aveți instrumentele potrivite.

  Obțineți o manichiură cu gel la nivel de salon acasă cu cele mai bune lămpi UV pentru unghii

  Cel mai important, veți avea nevoie de una dintre cele mai bune lămpi UV pentru unghii – care ar trebui să aibă mai multe setări de temporizare, un senzor automat și suficient spațiu pentru a se potrivi cel puțin cu o mână – precum o sticlă de lac de unghii și un gel strat de acoperire. Dar înainte de a vorbi despre cele mai bune lămpi UV pentru unghii, este important să știți câteva sfaturi cheie pentru manichiura cu gel.

  Mai întâi de toate, însă, atunci când vine vorba despre achiziția celor mai bune lămpi UV, trebuie să știi că este necesar să te ghidezi după câteva aspecte. Nu poți cumpăra pur și simplu prima lampă UV care îți iese în cale! Alege să faci o investiție de durată și nu cheltui banii doar pentru a nu-i avea!

  Sfaturi protecție – Lampa UV

  În primul rând, deoarece vindecarea unghiilor sub o lampă UV prezintă riscul de deteriorare a pielii, va trebui să aplicați o cremă cu protecție solară cu spectru larg (cu un SPF de cel puțin 30 sau mai mare) pe mâini înainte de a începe manichiura.

  Alternativ, ați putea purta mănuși fără degete – și veți găsi o pereche excelentă concepută special pentru a proteja mâinile de razele ultraviolete chiar la sfârșitul acestei liste.

  De asemenea, pentru a preveni deteriorarea unghiilor, este crucial să vă îndepărtați corect gelul de unghii. Înmuiați câteva bile de bumbac în acetonă, așezați-le pe unghii, înfășurați-le în folie de tablă și așteptați aproximativ 15 minute. Oja trebuie să se desprindă ușor după aceea. Apoi, urmați cu un ulei de cuticule excelent sau o cremă de unghii. Și orice ai face, nu-ți alege poloneza – asta îți poate încurca unghiile.

  6 aspecte de care trebui să ții cont atunci când vrei să achiziționezi o lampă UV

  Pentru tine, am selectat 6 aspecte de care trebui să ții cont atunci când vrei să achiziționezi o lampă UV. Dacă aști curioasă să vezi despre ce este vorba, rămâi în continuare! Îți dezvăluim acele lucruri de care ar trebui să ții seamă, indiferent dacă vrei să cumperi o lampă ieftină sau una puțin mai costisitoare.

  Tipologia lămpii

  Tipoligia lămpii este foarte importantă, întrucât nu există doar lămpi dedicate îngrijire cosmetice, adică uscării gelului și ojei semipermanente. Lămpile UV dedicate acestei activități sunt, de cele mai multe ori, de dimensiuni mici, putând fi transportate cu ușurință oriunde este nevoie de ele.

  Ele permit doar introducerea degetelor, de la mâini sau de la picioare, în interior și au rolul de a fixa, într-un mod cât mai eficient și mai rapid, gelul sau oja de pe unghii.

  Este bine să știi ce cauți, cu atât mai mult cu cât pe piața din România, piața online sau cea fizică, există nu doar lămpi UV dedicate cosmeticii, ci și lămpi pentru bronzat sau lămpi speciale, medicale!

  Ele funcționează tot pe bază de raze UV, ceea ce poate fi de multe ori un factor care să te inducă în eroare. Alege, așadar, să acorzi atenție tipologiei lămpii, pentru a nu face greșeli majore încă de la început în ceea ce privește viitoarea ta achiziție!

  Sursa de radiație a lămpii

  Ce anume trebuie să știi despre sursa de radiație? Există lămpi UV pentru manichiură/pedichiură care folosesc bulbi sau tuburi, respectiv LED.

  De obicei, lămpile care funcționează pe bază de bulbi sau tuburi au un preț mult mai mic, în comparație cu lămpile UV care funcționează pe bază de becuri LED. Lămpile cu bulbi sau tuburi sunt perfecte în cazul în care dorești să-ți realizezi, doar ție, manichiura/pedichiura.

  În cazul în care planul tău este să achiziționezi o lampă UV pentru salon, te sfătuim să te îndrepți înspre lămpile cu LED, deoarece acestea sunt dispozitive profesionale, care își merită banii și vor funcționa pe o perioadă îndelungată de timp, dacă ai grijă de ele.

  Dacă îți dorești să practici această meserie, atunci știi ce să alegi!

  Puterea lămpii

  Puterea lămpii se măsoară în Watti și este, în esență, puterea tuburilor, bulbilor sau becurilor LED. Reține, însă, un lucru: cu cât puterea lămpii UV este mai mare, cu atât mai mult timpul de uscare a gelului va fi mai mic. Eficiența este caracteristica principală a lămpilor cu tuburi puternice.

  Care sunt variantele pe care le găsești pe piață? Ei bine, de obice, lămpile cu un singur tub au o putere de 9W, lămpile cu două tuburi 18W, iar cele cu patru tuburi 36W.

  Dacă îți dorești să realizezi o manichiură într-un timp relativ scurt, atunci merită să investești chiar și în acele lămpi UV cu mai mult de patru tuburi. Totuși, cu cât puterea tuburilor crește, cu atât crește și consumul de energie. În timp, însă, merită fiecare bănuț investit!

  Cât despre lămpile UV care funcționează pe bază de LED, acestea se pot găsi pe piață sub mai multe modele, cu puteri cuprinse între 6W și 48W.

  Timpul de uscare necesar

  Îți dorești să finalizezi manichiura într-un timp cât mai scurt? Atunci alege să te orientezi înspre lămpile UV care funcționează pe baza becurilor LED. În acest fel, gelul se poate usca în mai puțin de 30 de secunde, comparativ cu timpul de uscare necesar în cazul lămpilor cu tuburi, care este de 90 de secunde. De altfel te invit sa citesti si sfaturi și recomandări pentru alegerea kiturilor de unghii.

  În total, ținând cont de faptul că o manichiură perfectă necesită mai multe straturi de ojă/gel, timpul necesar uscării ajunge până la 4 minute, iar în cazul lămpilor cu tuburi, până la 5 minute.

  Funcțiile suplimentare ale lămpii

  Putem vorbi despre funcții suplimentare, chiar și în cazul lămpilor UV? Ei bine, da! Și dacă încă nu știai, acestea sunt un real ajutor în realizarea unei manichiuri nu doar profesionist, ci și într-un timp cât mai scurt!

  lampa led manichiura

  O astfel de funcție suplimentară după care ar trebui să te ghidezi atunci când dorești să achiziționezi cea mai bună lampă UV este cea oferită de temporizator. Temporizatorul este cel care îți permite să selectezi timpul de funcționare a lămpii. În acest fel, nu este neapărată nevoie să supraveghezi tot timpul finalizarea procesului de uscare a gelului.

  În momentul în care timpul selectat de tine se scurge, lampa UV se va opri automat!

  O altă funcție suplimentară poate fi cea de ventilație. Este un aspect pe care ar trebui să-l urmărești, mai ales dacă îți dorești să lucrezi într-un salon de cosmetică. Un ventilator va ajuta la uscarea gelului într-un mod mult mai eficient, comparativ cu uscarea clasică.

  Ventilatorul încorporat în lampa UV va ajuta, în același timp, dispozitivul să nu se supraîncălzească. Astfel, chiar dacă prețurile pentru astfel de lămpi UV sunt mai ridicate, merită investiția. În timp vei realiza și tu acest lucru!

  Adaptabilitatea și portabilitatea lămpii

  În cazul în care ești o persoană care trebuie să călătorească mult, dar să-și ia și lampa cu ea, asigură-te de un lucru: verifică compatibilitatea dintre ștecherul pe care îl are lampa UV și sistemul de prize pe care îl are țara în care urmează să călătorești. S-ar putea să ai nevoie de un adaptor! Mai bine să-l ai la tine, decât să te trezești într-o situație neplăcută, în care să nu poți utiliza lampa UV, cu toate că ai luat-o cu tine!

  Ba mai mult, tot referitor la călătorii, vrem să-ți spunem că ar trebui să te asiguri că deții o lampă de dimensiuni mai mici. Și să nu uităm nici de tăvița detașabilă, pe care va trebui să o cureți, mai ales dacă vrei să te axezi atât pe manichiură, cât și pe pedichiură.

  În cazul în care nu știai că unele tăvițe sunt detașabile, ne bucurăm că am avut ocazia de a te informa! În funcție de planurile pe care le ai cu privire la activitatea în acest domeniu, alege să te ghidezi după o lampă UV perfectă pentru nevoile tale!

  Și nu, nu am uitat nici de recomandări! Venim în întâmpinarea ta cu recomandări plauzile de lămpi UV pe care să le iei în considerare.

  Top 5 cele mai bune lămpi UV – recomandări

  Lampa LED UV profesională Moonbasa

  uv led lampa
  Zona corporala – Unghii
  Tip produs – Lampa UV
  Tip utilizare – Profesional
  Utilizat pentru – Manichiura Pedichiura
  Caracteristici cheie – Timer LED / Senzor de pornire
  imagine

  În ceea ce privește lampa LED UV profesională Moonbasa, aceasta poate fi definită ca una dintre cele mai bune lămpi UV pentru manichiură și pedichiură. Nu o spunem noi, ci clienții care au intrat deja în posesia ei.

  De altfel, este bine să știi că lampa LED UV profesională Moonbasa are câteva caracteristici, caracteristici pe care le-am menționat anterior în sfaturile pe care ți le-am oferim. Este o lampă care dispune de timer, de o suprafață anti-alunecare, dar și de un senzor de pornire integrat!

  Puterea acesteia este de până la 48W, motiv pentru care este percepută ca fiind și o lampă UV profesională!

  Lampă UV LED 96w SUN H3 plus premium double light, cu 39 de leduri

  lampa led sun 48w
  Zona corporala – Unghii
  Tip produs – Lampa UV
  Tip utilizare – Profesional
  Utilizat pentru – Manichiura Pedichiura
  Tip unghie – Tehnica Naturala
  imagine

  De ce lampa UV LED 96w SUN H3 plus premium double light, cu 39 de leduri? Deoarece este o lampă UV demnă de luat în calcul, prin prisma atribuțiilor pe care le îndeplinește, respectiv prin ceea ce poți realiza cu ea, mai ales dacă plănuiești să faci o investiție de durată.

  Aceasta poate fi folosită nu doar pe unghia tehnică, ci și pe unghia naturală! Ba mai mult, cu ajutorul ei ai posibilitatea de a usca unghiile de la ambele mâini în același timp!

  În altă ordine de idei, are la bază modul Low Heat, indispensabil în cazul gelurilor care provoacă o senzație de arsură la nivelul unghiei în momentul uscării! Garanția duratei de viață a acestei lămpi UV este de până la 50.000 de ore de funcționare!

  De altfel, spre deosebite de lămpile clasice, becurile acestei lămpi UV LED 96w SUN H3 plus premium double light, cu 39 de leduri, nu necesită înlocuire.

  Lampa 36W Hibrid UV/LED

  lampa-unghii-oja-semipermanenta
  50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi)
  senzor activat la miscare
  display digital
  are functia Low Heat Mode 99 secunde
  imagine

  Dacă vrei să-ți ușurezi munca, atunci fără dar și poate, ar trebui să iei în considerare lampa 36W Hibrid UV/LED. Este o lampă UV cu 18 LED-uri, cu o putere double LED de ultimă degeranție de 36W și senzor de prezență care se va aprinde automat în momentul în care mâna va fi introdusă în lampă.

  Este o variantă accesibilă pe care tot mai multe femei o recomandă, cu atât mai mult cu cât ocupă extrem de puțin spațiu!

  Nu știi ce să achiziționezi în materie de lămpi UV? Lampa 36W Hibrid UV/LED se numără printre cele mai bune soluții de pe piață!

  Lampa UV LED Hybrid 48W Luxorise Double Light LED

  lampa unghii cu gel
  21 LED-uri
  Putere maxima:48W
  Tensiune alimentare 220-240V 50 Hz
  Lungime de unda: 365+405nm
  imagine

  Lampa UV LED Hybrid 48W Luxorise Double Light LED, fiind percepută ca fiind un dispozitiv inovativ, este una dintre cele mai bune lămpi UV în materie de uscare rapidă și eficientă a gelului și a ojei semipermanante.

  LED-urile de care aceasta dispune nu sunt dăunătoare organismului, iar acestea pornesc pentru o perioadă de 99 de secunde din momentul în care se introduce mâna în lampă. Totodată, lampa UV LED Hybrid 48W Luxorise este recunoscută pentru:

  • Cele 21 de LED-uri;
  • Puterea maximă de 48W;
  • Durata de viață de 50.000 ore, echivalentul a 11, 4 ani, în cazul în care lampa este folosită 12 ore pe zi;
  • Senzorul de mișcare încorporat;

  Lampă  UV LED SUNone 48w Hybrid Double Light LED

  lampa unghii ieftina
  Lampa UV LED SUNONE SensoPRO are 30 LED-uri
  Putere maxima: 48W
  Model: SP-48SUN
  Tensiune alimentare 220-240V 50 Hz
  Lungime de unda: 365+405nm
  imagine

  La fel ca și toate celelalte modele de lămpi UV, lampa UV LED SUNone 48w, Hybrid, Double Light Led funcționează cu o putere de 48W, fiind potrivită nu doar pentru uscarea gelurilor, ci și a tuturor tipurilor de ojă semipermanentă!

  Clasându-se în topul celor mai apreciate și mai bune lămpi UV de pe piață, această lampă este dotată cu un senzor de mișcare, dar și cu un număr de 34 de LED-uri, ceea ce va face ca uscarea unghiilor cu gel să devină floare la ureche!

  Era să uităm: partea inferioară a lămpii UV LED SUNone 48w, Hybrid, Double Light Led este detașabilă, astfel că poți folosi lampa nu doar la realizarea manichiurii perfecte, ci și la realizarea pedichiurii mult visate. Partea inferoară și cea superioară sunt separate una de alta doar prin patru magneți, ceea ce conduce la ușurință în detașare.

  Confort clienților deja existenți, această lampă se ridică cu mult peste așteptările avute! Ca urmare, raportul calitate-preț este unul demn de luat în considerare! Tot ceea ce mai rămâne de făcut este să te convingi de una singură că lampa UV LED SUNone 48w, Hybrid, Double Light Led merită o șansă!

  Manusi Protectie UV recomandate

  manusi protectie UV
  Manusi protectie UV
  Tip: decoratiune Mix
  Tip: Profesional
  Proprietati: Protectie UV
  imagine

  Folosiți aceste mănuși de protecție UV înainte de a începe manichiura, astfel încât mâinile dvs. să fie protejate de razele ultraviolete ale lămpii în timp ce vă uscați. Se pot spăla la mașină, UPF 50+ și sunt fabricate dintr-un amestec flexibil de nailon / spandex, astfel încât este ușor să vă mișcați degetele în timp ce le purtați.

  Mai multe recomandări lămpi UV

  Alege ceea ce ți se potrivește

  Acestea fiind spuse, indiferent de modelul de lampă UV pe care l-ai alege, cu siguranță vei face o alegere potrivită! Ține, însă, cont de ceea ce ți-am comunicat și chiar orientează-te înspre o lampă recomandată!

  Am căutat și am găsit ceea ce ar fi mai potrivit pentru tine, în funcție de bugetul pe care îl ai! Există câte o lampă UV dedicată fiecărei categorii de buget!

  Îți recomandăm, totuși, ca dacă dorești să realizezi unghii într-un salon de cosmetică, și nu doar la tine acasă, în scop propiu/individual, să te îndrepți înspre acele lămpi UV prefosionale.

  Chiar dacă de foarte multe ori acestea sunt mai costisitoare, în timp, dacă pasiunea ta dă roade, vei recupera fiecare bănuț în parte!