Sari la conținut

Cele mai bune kituri de supraveghere video – Top sisteme recomandate 2024

  Articol actualizat în martie, 2024

  Care sunt cele mai bune kituri de supraveghere video? Astăzi îți prezentăm câteva criterii după care să le alegi, dar venim și cu recomandări de kituri de supraveghere prin internet, pentru a-ți face căutarea cât mai ușoară! Doar de aceea te afli aici, nu? Știm că îți dorești să afli mai multe detalii, pentru a te putea decide asupra unui singur kit de supraveghere – a celui mai bun sistem de supraveghere video!

  VIZITEAZA

  Descriere

  kit supraveghere video wireless

  Kit supraveghere wireless AKU 4 camere IP


  Kit supraveghere wireless AKU 4 camere IP rezoluție CLEAR HD 1 MP infraroșu 25m + NVR 4 canale 720P audio video H264 interior exterior carcase metalice ieșire internet cu vizualizare pe telefon mobil tabletă și desktop. Kitul de supraveghere wifi AKU este configurat complet.

  sistem de supraveghere video cu 5 camere

  Sistem supraveghere complet 5 camere Hikvision Turbo Hd

  Acest produs este format din 5 camere tip bullet (cilindrice) de exterior/interior cu protecție la intemperii respectând standard-ul IP66 cu o rezoluție de 5 MP putând capta imagini pe întuneric complet de la maxim 20 m și un DVR capabil să înregistreze imagini la rezoluția maximă a camerei de 5MP.

  sistem supraveghere video cu 6 camere

  Hikvision Turbo Hd cu 6 camere video

  Dvr compatibil camere 8 megapixeli Hikvision DS-7108HUHI-K1 DVR-ul are tehnologie hibridă. Este compatibil  HD-TVI/AHD/CVI/IP. La acest DVR se pot conecta  camere TURBO HD de până la 8 Mp, cât și camera AHD de până la 2 Mp, Compresia H.265 + / H.265 / H.264 + / H.264 pentru fluxul principal și H.265 / H.264 pentru sub-fluxul de camere analogice.

  Cu cât știi mai multe informații despre kiturile de supraveghere video, cu atât îți va fi mai ușor să achiziționezi acel sistem perfect pentru tine. Atunci când dorești să achiziționezi un kit de supraveghere video wireless eficient, așadar, trebuie să iei în considerare 6 criterii extrem de importante!

  Cum alegi cele mai bune kituri de supraveghere video – sfaturi

  sisteme-supraveghere-video

  Aceste 6 criterii după care să te ghidezi în achiziționarea celor mai bune sisteme de supraveghere video sunt:

  DVR (Digital Video Recorder) sau NVR (Network Video Recorder)

  sistem de supraveghere video cu 4 camere

  Dacă încă nu știai, îți comunicăm faptul că sistemele de supraveghere video se bazează pe DVR sau NVR, DVR-ul fiind construit pentru camerele analogice, iar NVR-ul extrem de ușor de instalat. NVR-ul, pe de altă parte, se bazează pe transmiterea informației într-un mod cât mai clar și mai concret, prin WiFi SAU PoE.

  Tocmai de aceea, dacă îți dorești un sistem de supraveghere solid, este bine ca încă de la început, să arunci o privire peste specificațiile kitului de supraveghere, întrucât aici vei găsi detalii cu privire la DVR sau NVR.

  Fiind extrem de utilizat, DVR-ul este cel care furnizează, în esență, funcțiile pe care le cauți, cu atât mai mult cu cât este cel care contribuie la funcționarea propice a sistemului performant de supraveghere. De reținut este faptul că pentru camere video de 2MP va fi mereu nevoie d un DVR care suportă cel puțin 2MP.

  Tot legate de acest dispozitiv sunt și numărul de canale video, respectiv posibilitatea de a scana informația și de a detecta mișcarea.

  Capacitatea de stocare pe care o are sistemul

  În ceea ce privește capacitatea de stocare pe care o are sistemul, este bine să știi că un sistem de supraveghere video de calitate va dispune, întotdeauna, de o capacitate mare de stocare a informației. Scopul principal al acestei funcții? În acest fel, nu vei fi nevoit să extragi sau să verifici informația stocată prea des.

  Dacă vei opta pentru un sistem de supraveghere video ieftin, s-ar putea să găsești variante care să aibă o capacitate de stocare de doar o oră de înregistrare sau dimpotrivă, o săptămână! Totul depinde de ceea ce îți dorești sau de banii pe care dorești să-i aloci în această direcție!

  Rezoluția, respectiv rezistența camerelor kitului de supraveghere video

  Cei mai decisivi factori când vine vorba despre alegerea kitului perfect de supraveghere sunt rezoluția, calitatea lentilelor camerelor, dar și capacitatea de a înregistra și a capta imaginile în regim nocturn.

  Alegerea rezoluției ar trebui să fie un criteriu extrem de important pentru toată lumea, cu atât mai mult cu cât imaginile captate de camerele de supraveghere pot fi folositoare. Un exemplu destul de relevant sunt, de exemplu, camerele cu rezoluție mai mare de 2MP.

  De ce ar trebui să iei în considerare camerele de supraveghere care depășesc această rezoluție? Ei bine, prin intermediul acestora, poți obține imagini destul de clare, pe distanțe de circa 20 de metri. Calitatea imaginilor captate, însă, depinde și de dimensiunea senzorului de mișcare și calitatea pe care acesta o prezintă.

  La alcătuirea unei imagini clare, de calitate, pe timp de noapte, de exemplu, contribuie atât LED-urile cu infraroșu, cât și calitatea senzorului. Chiar dacă există o lumină IR bună, rezultatele nu vor fi mulțumitoare, dacă senzorul nu este de tipul day/night.

  Tipul camerei de supraveghere video

  Știai că pentru fiecare sistem de supraveghere video în parte, se recomandă folosirea unui anumit tip de camere? Atâta timp cât deții detaliile necesare, te poți ghida după orice tip de kituri camere de supraveghere dorești.

  Tehnologia folosită la crearea camerelor de supraveghere, însă, le departajează pe acestea în camere de securitate IP și camere de securitate HD – prin cablu coaxial.

  Totodată, acestea mai pot fi clasificate după tipul design-ului sau funcționalitate (camere de interior și camere de supraveghere destinate folosirii externe), sau în camere de tipul Dome, Box, Bullet sau chiar PTZ – Pan, Tilt, Zoom.

  De altfel, există sisteme de supraveghere construite în așa fel încât să fie vizibile, dar și sisteme atent gândite, astfel încât să nu fie accesibile persoanelor neavizate. În cazul în care dorești ca nimeni să nu știe că incinta locuinței tale este supravegheată video, vei putea opta pentru un kit de camere ascunse.

  Cablurile

  Chiar dacă par a fi o nimica toată, cablurile, în esență, sunt un aspect extrem de important. Există în acest fel, producători care oferă inclus în kitul de supraveghere cablurile necesare montării și producători care vor lăsa achiziționarea cablurilor pe mâna ta.

  În cazul în care alegi să optezi pentru un kit de supraveghere care vine la pachet împreună cu setul de cabluri necesare, asigură-te că acestea sunt groase. Tensiunea, în cazul sistemelor de supraveghere, trebuie să rămână constantă de la un capăt la altul. Pe o distanță considerabilă, este de la sine înțeles faptul că un cablu subțire nu va face față.

  Pentru a te asigura că totul se va derula conform planului și așteptărilor tale, îți spunem un mic secret: adaugă între 0.5 și 1mm pentru fiecare 10 metri și fiecare amper în plus. În acest fel, decizia finală va fi una corectă, iar rezultatul cu mult peste așteptările inițiale!

  Numărul de camerelor de supraveghere

  Orice sistem de supraveghere video va avea cel puțin 2 camere. Recomandarea noastră? Alege kiturile de supraveghere care dispun de un număr de camere cuprins între 4 și 8. Desigur, în funcție de scopul principal pe care îl va avea achiziția făcută, poți opta pentru kituri de supraveghere cu mai puține sau mai multe camere.

  Și nu în ultimul rând, pentru a-ți mai oferi o mână de ajutor, dorim să te punem în contact cu unele dintre cele mai apreciate kituri de supraveghere de pe piață, în funcție de numărul de camere pe care acestea le au. Vom începe cu acele kituri de supraveghere cu 4 camere disponibile și ne vom opri la kiturile cu 8 camere.

  Considerăm că este bine să le iei în considerare pe toate, cu atât mai mult cu cât îți dorești ca ceea ce urmează să achiziționezi să acopere o arie cât mai largă.

  Cele mai bune kituri de supraveghere din 2024, în funcție de numărul de camere disponibile – recomandări

  Care sunt cele mai bune sisteme de supraveghere video din 2022, în funcție de numărul de camere disponibile? Venim în întâmpinarea ta cu o serie de câteva recomandări, care sperăm să te încânte.

  Iată la ce ne referim, mai exact, și spre ce kituri de supraveghere de îndrumăm!

  Kituri de supraveghere cu 4 camere

  Sistem de supraveghere wireless WIFI AKU

  Kitul de supraveghere video wireless WIFI AKU este un kit configurat complet, pe care dacă alegi să-l achiziționezi o să mai ai nevoie doar de conexiune la internet, pentru a-i permite funcționarea. Ceea ce iese în evidență când vine vorba despre acesta este faptul că transmite prin WiFi imagini în timp real. Conectarea camerelor de supraveghere la sistemul NVR se face foarte simplu, prin conexiunea fără fir.

  În altă ordine de idei, kitul WiFi AKU funcționează pe o distanță de transmisie WiFi de 100 de metri, iar una dintre camerele video poate fi extender pentru o altă cameră, cu mențiunea că fiecare cameră în parte trebuie să fie alimentată electric.

  WiFi AKU este, de altfel, acel kit de supraveghere care permite control prin internet de pe orice device, imaginile captate de kitul de supraveghere permițând conectarea în timp real prin internet. De altfel, oferă acces la:

  • Setări
  • Vizualizări înregistrări
  • Vizualizări imagini
  • Descărcare imagini/înregistrări și multe altele

  Pentru Android și iOS se oferă gratuit aplicația IP PRO.

  Alte aspecte demne de luat în considerare în cazul kitului de supraveghere WiFi AKU sunt:

  kituri supraveghere video

  Înregistrarea pe timp de zi și de noapte – în ceea ce privește camerele de supraveghere AKU, acestea sunt dotate cu leduri IR ARRAY (care oferă filmări de calitate, chiar și pe timp de noapte, pe o arie de acoperire de 25 de metri);

  Înregistrarea multiplă – cu ajutorul NVR-ului, vei avea posibilitatea nu doar de a înregistra, ci și de a capta imagini HD. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi tipul de înregistrare/filmare dorit, care poate fi manual, la detecție mișcare sau programat;

  Detectarea mișcării – când este detectată mișcare în jur, vei primi pe dispozitivul folosit ( de exemplu, telefon), un mesaj de avertizare;

  Sistemul de montare pe 3 axe – după montarea șuruburilor, unghiul camerei se poate regla liber;

  Înregistrările în timp real – unitatea HDD este cea care permite înregistrarea în timp real, însă aceasta trebuie solicitată suplimentar, întrucât nu este inclusă în kitul inițial de supraveghere. Totodată, pentru o mai bună optimizare a spațiului de stocare, se por seta frame per secundă cu ajutorul DVR sau NVR. Chiar dacă nu vei avea nevoie de cabluri video, vizualizarea imaginilor se va face doar prin intermediul unui monitor, care, neapărat, trebuie să fie conectat la NVR sau DVR prin interfața VGA sau HDMI;

  Conectica – unul dintre principalele avantaje ale WifI AKU este faptul că poate fi conectat la mai multe tipuri de monitoare, asta datorită DVR-ului care este dotat cu ieșire VGA și HDMI. Descărcarea locală a înregistrărilor stocate pe HDD se poate face cu un simplu USB, prin interfața USB2.0;

  Instalarea ușoară și conectarea la internet  – accesul se face prin PC cu Internet Explorer sau prin prisma scanării cu telefonul tău a tuturor codurilor QR, după care se va descărca aplicația IPO PLUS și se va vizualiza pe mobil tot ceea ce dorești să vezi;

  Compatibilitatea HDD – ceea ce vrem să știi este că în ceea ce privește captarea imaginilor, aceasta se va face prin atașarea unui HDD intern în DVR sau NVR. Ce recomandăm pentru o funcționare la performanțe maxime? Cel mai bine, în cazul în care așteptările tale sunt mari, ar fi să optezi pentru HDD-urile dedicate CCTV, Toshiba , WD Purple, WD SE sau WD RE. Acestea sunt cele care garantează calitate și rezistență 24/7;

  Sistem de supraveghere video cu 5 camere

  Sistem de supraveghere video cu 5 camere Hikvision Turbo Hd

  Respectând standardul IP66, sistemul de supraveghere video Hikvision Turbo Hd dispune de 5 camere de tip bullet de exterior, care oferă, fără dar și poate, protecție împotriva intemperiilor. În ceea ce privește rezoluția camerelor, aceasta este de 720P, dispunând, de altfel, de 8 canale capabile să înregistreze imagini la rezoluție maximă.

  VIZITEAZA

  Descriere

  sistem supraveghere video

  Hikvision Turbo Hd

  Intrări video compozit 8 (CVBS/HDTVI)
  Compresie H.264
  Rezoluție de redare 720P/CVBS
  Tip camere suportate Analogic/HDTVI
  Rezoluție max. de inregistrare 720P
  Rata inregistrare 25fps/ch la 720P
  Mod de inregistrare continuu, detecție mișcare, alarmă, alarmă/detecție mișcare
  Acces mobil Android, iOS Aplicații mobile iVMS-4500

  Acest kit de supraveghere video include, de altfel:

  • HDD 500 GB;
  • Mufe speciale;
  • 50 de metri de cablu special CCTV;
  • Sursă de alimentare pentru camere și DVR;

  Kituri de supraveghere video cu 6 camere

   Sistemul complet de supraveghere video 5MP Hikvision Turbo HD cu 6 camere

  Acest kit de supraveghere video se numără printre unele dintre cele mai costisitoare sisteme complete cu 6 camere și CCD pentru exterior. Mai mult decât atât, ofer posibilitatea de a înregistra imagini în timpul nopții, datorită sistemului cu infraroșu care acoperă o arie de până la 40 de metri.

  VIZITEAZA

  Descriere

  kit supraveghere video

  Hikvision Turbo HD cu 6 camere

  Sistem supraveghere complet cu 6 camere CCD pentru exterior.

  Vizualizare nocturna in infrarosu pana la 40 m.

  DVR cu interfata LAN (conexiune la Internet)
  DVR 8 canale TurboHD 4.0, UltraHD,
  Compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264

  În ceea ce privește DVR-ul, acesta funcționează pe bază de interfață LAN. Datorită tuturor componentelor sale, Hikvision Turbo HD oferă randament maxim, fiind un sistem de supraveghere de ultimă generație.

  De altfel, Hikvision Turbo HD este sistemul care are la bază:

  • DVR;
  • 6 camere de supraveghere;
  • Alimentatori pentru camere;
  • Alimentator DVR;
  • Mouse;
  • Hard Disk de 1 TB;
  • Cablu CCTV de 60 de metri, care include toate mufele necesare;

  Kituri de supraveghere video cu 7 camere

  Kitul de supraveghere Full HD 1080P cu 7 camere exterior Exir 80m

  Performanța acestui kit de supraveghere nu poate fi contestată, cu atât mai mult cu cât este perceput de către clienții existenți ca fiind unul dintre cele mai performante. Trebuie să știi, însă, faptul că Full HD 1080P cu 7 camere exterior Exir 80m necesită cabluri de conexiune, precum cablurile de alimentare și cablurile de semnal video.

  VIZITEAZA

  Descriere

  sistem supraveghere


  Kit Supraveghere full HD 1080P cu 7 Camere Exterior Exir 80m


  Compresie video H.265+/H.265/H.264+/H.264
  Intrari audio 1 Canal, RCA
  Iesiri audio 1 Canal, RCA
  Iesiri video 1 VGA, 1 HDMI
  Intrari video 8 x BNC
  Conectivitate 1 Port RJ-45 10M/100M/1000M
  Interfata retea 1 RJ45 10M/100M Ethernet
  Numar canale 8 Canale Video
  Rezolutie afisare Maxim: 1920 x 1080

  Acestea trebuie achiziționate separat, alături de alimentarea pentru camere. Pe lista produselor pe care trebuie să le mai achiziționezi se află și HDD-ul intern 3.5″ SATA de supraveghere, cu o capacitate maximă suportată de 6T.

  Pentru a putea vizualiza imaginile sau înregistrările, vei avea nevoie de un monitor de calculator și nu în ultimul rând, de mufe HDMI sau VGA.

  Cât despre sistem, acesta poate fi vizualizat cu ușurință prin internet atât pe tabletă cât și pe calculator, în funcție de preferințele pe care le ai sau de dispozitivele pe care le deții deja.

  Acest kit de supraveghere a fost și va fi în continuare un kit demn de luat în calcul, mai ales dacă aria în care dorești să folosești camerele de filmat este una vastă!

  Kituri de supraveghere video cu 8 camere

  Kitul de supraveghere video Hikvision 1080P cu 8 camere

  În ceea ce privește acest kit, acesta poate fi definit ca fiind un kit extrem de complex. Dacă te întrebi de ce, ei bine, suntem aici pentru a-ți oferi răspunsul la această nedumerire a ta.

  VIZITEAZA

  Descriere

  sistem supraveghere video prin telefon

  Kit supraveghere video Hikvision 8 Camere

  2 Megapixel cameră video FullHD 1080P,
  TurboHD rezolutie 1920x1080 pixeli 25 fps
  iluminator IR EXIR automat 80 metri cu optimizare IRCut Day&Night
  True Day/Night, Smart IR
  obiectiv fix 3.6 mm 84 grade deschidere
  utilizare interior/exterior grad de protecție la intemperii
  IP66 cablare cu cablu coaxial până la 500 metri și conectori BNC
  temperaturi de utilizare -40C pana la +60C;

  Pe lângă faptul că vine la pachet cu soft pentru mobil inclus, kitul de supraveghere video cu 8 camere de la Hikvision, iese în evidență prin:

  • Camera video Full HD de 2 Megapixel
  • Rezoluția TurboHD
  • Iluminatorul de tip IR EXIR de 80 de metri, care se remarcă prin optimizarea IRCut day & night
  • Obiectivul fix de 3.6 mm, cu deschidere de 84 de grade
  • Gradul ridicat de protecție la intemperii
  • Cablarea cu cablu coaxial
  • Posibilitatea utilizării la temperaturi de -40 grade Celsius, respectiv +60 grade Celsius
  • Monitorizarea prin internet atât de pe tabletă, cât și de pe computer
  • Funcția cloud
  • Posibilitatea selectării limbilor multiple
  • Aplicația de monitorizare pentru mobil CMS
  • Accesorii, precum mouse, alimentator 12V-2A, conectori și manual de folosire

  Acestea fiind spuse, îți revine sarcina de a lua decizia cea mai bună în materie de kituri de supraveghere! Ți-am oferit informațiile pe care le-am considerat cele mai relevante, tocmai pentru a-ți face munca mai ușoară!

  Și cu această ocazie, în cazul în care nu ești mulțumit de kiturile de supraveghere menționate mai sus, vrem să-ți oferim și câteva alternative mult mai accesibile, pe care le poți lua în considerare și chiar achiziționa.

  Alte exemple de cele mai bune kituri de pe piață

  Alte exemple de cele mai bune kituri de pe piață, care s-ar putea să te încânte nu doar din punct de vedere financiar, ci și din punct de vedere calitativ sunt:

  Mai multe recomandări sisteme de supraveghere video

  Tutorial cum se montează un sistem de supraveghere

  Alege un kit de supraveghere video potrivit nevoilor tale și spune-mi părerea ta despre el!