Sari la conținut

Cele mai bune culori de lac de unghii pentru modele de vară

  Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta cu culorile la unghiile tale. Culorile strălucitoare, neon sau pastel sunt la mare căutare în această perioadă a anului. Însă, alegerea culorilor potrivite poate fi o adevărată provocare, de aceea, în acest articol vom explora cele mai bune culori de lac de unghii pentru modele de unghii de vară și vom oferi câteva sfaturi despre cum să alegeți culorile potrivite pentru unghiile voastre.

  Instrumente:

  VIZITEAZA

  Descriere

  Kit Unghii False cu Gel UV


  kit unghii false cu gel

  Instructiuni de aplicare a unghiilor false cu gel/tips
  Nail-Art - Realizarea diferitelor modele de unghii cu gel
  Realizare unghii French cu gel
  Tehnici de intretinere a unghiilor false cu gel

  Alegerea noastră

  Kit Unghii False cu Gel UV SensoPRO 15ml

  kit unghii cu gel uv

  Minunatul kit pentru unghii false cu Gel UV te va ajuta sa obtii o manichiura la standarde profesionale, la un pret rezonabil.

  Promotie

  Kit Unghii False cu Gel SensoPRO 15ml si Geanta LUXORISE

  kit unghii

  Alege cea mai buna solutie pentru manichiura ta cu Kit Unghii False cu Gel SensoPRO, cu un buget redus. La cumpararea acestui set complet vei primi cadou o selectie de 12 geluri UV profesionale si o Geanta Manichiura

  Coral

  culoare coral lac de unghii

  Coralul este o alegere populară pentru unghiile de vară, deoarece este o culoare vibranta și arată bine cu bronzul de vară. Această culoare poate fi găsită în diferite nuanțe, de la coral deschis până la unul mai închis, astfel încât să puteți alege nuanța care se potrivește cel mai bine cu tonul pielii voastre.

  Roz neon

  unghii cu lac roz neon

  Culorile neon sunt în tendințe în fiecare vară și rozul neon este o alegere excelentă pentru modelele de unghii. Această culoare va atrage atenția și va adăuga un element jucăuș oricărei ținute.

  Verde mentă

  unghi colorate cu lac de unghii verde menta

  Verdele mentă este o culoare calmă și răcoritoare care aduce aminte de vacanțele de vară și de peisajele pline de verdeață. Această culoare este perfectă pentru modelele de unghii de vară și poate fi combinată cu alte culori pastel pentru un aspect mai sofisticat.

  Albastru cer

  unghii colorate albastru cer si auriu

  Albastrul cerului este o alegere populară pentru modelele de unghii de vară deoarece reprezintă culoarea perfectă pentru cerul senin și pentru ocean. Această culoare poate fi găsită în diferite nuanțe și poate fi combinată cu alte culori pastel sau cu auriu pentru un aspect mai sofisticat.

  Roz prăfuit

  unghii colorate roz prafuit

  Rozul prăfuit este o alegere populară pentru modelele de unghii de vară datorită culorii sale elegante și rafinate. Această culoare poate fi găsită în diferite nuanțe, de la un roz pal până la un roz închis și poate fi combinată cu alte culori pastel sau cu auriu pentru un aspect mai sofisticat.

  Sfaturi pentru alegerea culorilor potrivite pentru modelele de unghii:

  • Alegeți culorile care se potrivesc tonului pielii voastre. Dacă sunteți bronzate, puteți alege culori mai închise, în timp ce culorile mai deschise vor arăta bine pe pielea mai deschisă.
  • Încercați să combinați culorile pentru un aspect mai sofisticat. Puteți să combinați culori pastel cu culori mai strălucitoare sau culori deschise cu culori mai închise pentru a crea un contrast plăcut.
  • Gândiți-vă la activitățile de vară. Dacă sunteți o persoană activă și petreceți mult timp în aer liber, puteți alege culori mai strălucitoare sau neon pentru a vă pune în valoare stilul de viață.
  • Alegeți culorile care se potrivesc cel mai bine cu ținutele voastre. Dacă aveți o ținută predominant albastră, de exemplu, puteți alege un lac de unghii în aceeași nuanță de albastru sau o culoare complementară care să se potrivească bine cu ea.
  • Experimentați cu texturi. Unele lacuri de unghii au texturi interesante, cum ar fi glitter sau chrome. Puteți încerca să adăugați o textură interesantă la modelele de unghii de vară pentru a le face să iasă în evidență.

  În concluzie, vara este momentul perfect pentru a experimenta cu culorile și modelele de unghii. Alegerea culorilor potrivite poate fi o adevărată provocare, dar cu câteva sfaturi simple puteți găsi culorile care se potrivesc cel mai bine cu tonul pielii voastre, activitățile de vară, ținutele voastre și preferințele personale. Fie că alegeți un roz neon strălucitor sau un albastru cer răcoritor, cu siguranță veți atrage atenția și veți adăuga un element jucăuș și distractiv stilului vostru de vară.