Sari la conținut

Cel mai bun software de gestionare a parolelor

  Cât de des v-ați întrebat câte conturi aveți pe diverse resurse? Metodele de păstrare în memorie sau de păstrare într-un caiet secret, sub cheie, într-un sertar de birou, sunt de mult depășite.

  femeie care lucreaza la un calculator

  Și atunci, unde vă păstrați parolele?

  Toți pot fi prăzi ușoare pentru hackeri și hoți de identitate care, pe lângă faptul că afectează bunăstarea personală și financiară, ar putea folosi dispozitivele compromise pentru a obține acces la informații secrete, indiferent că este in joc un matur sau doar un copil.

  Ce este un manager de parole?

  Un password manager este un program care permite stocarea parolelor și a datelor de conectare din conturi și autentificarea lor online în condiții de siguranță. Este un software de gestionare a parolelor ultra-sigur, având multiple caracteristici.

  Pur și simplu, este un fel de seif în care sunt stocate toate combinațiile dvs. dragi (și înseamnă, de asemenea, că nu mai aveți dureri de cap legate de inventarea și memorarea codurilor de acces pentru fiecare site).

  La ce ajută un password manager?

  Un manager de parole include cei mai puternici algoritmi criptografici cunoscuți, astfel încât datele dumneavoastră de autentificare online să fie în siguranță.

  Cu ajutorul lui vă puteți gestiona cu ușurință conectările cu ajutorul unei singure parole principale.

  Ca parte a securității, este recomandabil să folosiți parole diferite pentru fiecare profil pentru a reduce riscul de piraterie. Și dacă respectați aceste reguli, cantitatea de informații reținute va crește odată cu noile înregistrări de servicii.

  5 motive pentru a avea un manager de parole

  Pentru a vedea dacă aveți nevoie de un astfel de manager, aruncați o privire la lista de mai jos și răspundeți sincer dacă vă recunoașteți în vreunul dintre aceste elemente. Dacă recunoașteți cel puțin una dintre ele, ar trebui să profitați de un manager de parole.

  1. Nu știți cum să creați parole complexe și cum să le rețineți. De aceea aveți nevoie de un asistent care să o facă pentru dumneavoastră.
  2. Ați mai fost atacat de câteva ori după o încălcare a securității datelor și nu ați reacționat la timp.
  3. Pierdeți notițe, contacte de afaceri și alte date pe care trebuie să le păstrați în siguranță și ascunse de ochii curioșilor.
  4. Faceți multe cumpărături online și v-ați săturat să trebuiască să introduceți manual datele cardului bancar de fiecare dată.
  5. Aveți o bază de date mare de nume de utilizator de la o mulțime de browsere de-a lungul anilor și doriți să o mutați într-un singur depozit.

  Cum găsiți un password manager de încredere?

  Bitdefender este liderul global în securitate cibernetică. Acesta oferă soluții de securitate cibernetică cu eficiență, performanță și ușurință de utilizare de vârf pentru companiile mici și mijlocii, pentru companiile mid-market și pentru utilizatorii individuali. Astfel, Bitdefender Romania se angajează să protejeze companiile și utilizatorii individuali din întreaga lume de atacurile cibernetice pentru a-și transforma și îmbunătăți experiența digitală.

  Astfel, protejarea datelor personale trebuie să fie o prioritate numărul 1 deoarece activitatea periculoasă din mediul online continuă să amenințe siguranța și confidențialitatea utilizatorilor săi.