Sari la conținut

Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic sub 100 lei de la Decathlon

  Este timpul ca copiii să fie copii. Jocuri sportive active pentru exterior și jucării sportive cool pentru interior.

  idei cadouri copii sun 100 lei 1

  Acest ghid de cadouri le are pe toate. Indiferent de sport sau de vârsta pe care o ai. Idei de cadouri grozave pentru jucătorii de fotbal, baseball, baschet, golf, tenis, fotbal și hochei.

  Răsfățați-vă copilul cu aceste idei uimitoare de cadouri atletice!

  Set rachete Badminton

  Jocul preferat al familiei. Acest set retro, de înaltă calitate, ar fi un cadou minunat pentru familiile active, pentru a scăpa de plictiseală în vacanța de vară sau un cadou sub 100 lei fantastic de elegant.

  Sentimentul tradițional al setului ar trebui să insufle valorile sportive tradiționale, dar punem pariu că nu va trece mult timp până când veți iubi acest set.

  set rachete badminton br discover rosu albastru copii

  Crosa de golf reglabilă pentru copii 2 – 13ani

  Aveți un jucător care are nevoie de o lovitură lină? Această crosă de golf orientată spre inspirarea încrederii în tinerele generații este garantată să le trezească interesul pentru acest joc.

  Are un design frumos, ușoară de utilizat, construită pentru eficiență, care face ca obținerea unui punct în prima parte să pară o joacă de copil.

  crose golf first club copii 2 13 ani reglabile

  Mini set de basket

  Copilul tău va juca la fel ca Lebron în scurt timp, cu ajutorul acestui mini-set făcut special pentru cei mici. Designul cu cârlig deasupra ușii permite să te antrenezi oriunde, de la aruncări libere în bucătărie până la alei pe hol.

  Mingea de cauciuc și panoul robust sunt perfecte pentru a-l iniția pe cel mic în sport și pentru a-i crește coordonarea mână-ochi.

  cos de baschet set mini b deluxe fixare pe perete copiiadulti

  Popice finlandeze

  Exersează-ți pivotul interior cu un joc competitiv de popice finlandeze în curtea din spate. Copiii, prietenii și familia vor înnebuni consolidându-și jocul de la zile de naștere sau petreceri la piscină. Produs conceput pentru a învăța țintirea și dezvoltarea calcului mental.

  Joc compact!Inversați rolurile! Primul care acumulează 50 puncte, câștigă jocul. Joc conceput atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Lemn din fag pentru mai multă rezistență.

  joc de popice finlandenze

  Tenis de masă

  Deveniți un maestru al vâslelor fără să cheltuiți sume mari de bani. Compact și ușor, setul de tenis de masă este portabil și complet cu tot ce ai nevoie: plasă, mingi și două palete din lemn. Începeți un joc improvizat cu familia sau prietenii oricând și oriunde doriți.

  set tenis de masa rollnet mic fileu 2 palete 2 mingi

  Cei mai mulți părinți vă vor spune că copilul lor are prea multe jucării – așa că, atunci când vine vorba de cadouri de ziua de naștere și de Crăciun, cum puteți alege cea potrivită, fără a adăuga la dezordine?

  Pentru un cadou care să iasă cu adevărat în evidență – și care să treacă testul timpului – urmați sfaturile noastre. Luați în considerare vârsta și nivelul de dezvoltare a acestora. În primul rând, verificați eticheta – majoritatea jucăriilor sunt însoțite de sfaturi privind vârsta potrivită. În al doilea rând, folosiți-vă propria judecată.

  Doar pentru că micuțul tău are patru ani nu înseamnă neapărat că este pregătit pentru o bicicletă de echilibru – gândește-te la individ și pornește de acolo. Și în al treilea rând, gândiți-vă la materialele din care sunt făcute jucăriile.

  Gândiți-vă la copil. Ce îi place să facă? Îi place parcul, piscina sau, în general, să meargă în aer liber? Îi place să meargă la muzeu sau la bibliotecă?

  Este obsedat de dinozauri sau de supereroi? Gândiți-vă la un cadou care le-ar putea alimenta interesul. Luați în considerare cadourile pe care copiii le pot împărți. Nu la propriu, ci cadouri pe care copiii le pot folosi pentru a se juca cu alți copii (sau chiar cu familiile lor), cum ar fi jocurile de societate sau puzzle-urile.

  Din nou, acestea vor fi utile ani de zile și pot contribui la stimularea unui simț sănătos și distractiv al competiției sănătoase pentru copiii mai mari.

  Nu uitați că jucăriile îi ajută pe copii să învețe. Și, adesea, jucăriile sunt principalul mod în care copiii învață. Alegeți jucării care stimulează atât creativitatea și jocul liber, cât și cele care predau abilități mai „formale”, cum ar fi calculul și alfabetizarea.

  Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară?

  Eu de fiecare dată când se apropia vacanța de vară îmi doream să primesc un cadou legat de ciclism sau plajă. Mi-aș fi dorit să primesc și o pereche de ochelari de soare cu căști incorporate :).

  Tu ce ți-ai fi dorit?