Sari la conținut

Alege din mase living care echilibrează sufrageria și aduce armonie – Natürlich

  whatsappimage2022 02 17at16.05.51

  Alege o masă de sufragerie care echilibrează livingul și aduce armonie!

  Sufrageria este unul dintre spațiile cel mai dificil de mobilat dintr-o locuință. Fiind, în general, încăperea cea mai spațioasă dintr-o casă, necesită foarte multe elemente și îți cere multă inspirație pentru a găsi echilibrul perfect între utilitate si eleganță.

  În centrul sufrageriei se afla masa de living, în jurul căreia se petrece socializarea și se servește mai mult decât mâncarea: discuțiile, râsetele, apropierea.

  Este camera cea mai deschisă și mai expusă, de aceea toate piesele de mobilier trebuie să fie în armonie, să formeze o simfonie cromatică și stilistică, nici prea puține, nici prea multe, potrivite atât una cu cealaltă, cât și cu energia camerei per ansamblu, vopseaua, lumina, naturală și artificială. Și trebuie să fii sigur că ai tot ce trebuie, loc pentru cărți, televizor, bibelouri, fotografii, pentru fotoliile și canapeaua din colțul de relaxare, ca masa de sufragerie să încapă perfect în spațiul disponibil, dar să fie și suficient de mare.

  Cum alegi masa de sufragerie perfectă

  Înainte de toate, atunci când vrei să achiziționezi mese living, este recomandabil să pornești de la dimensiunea acestora, care trebuie să se potrivească atât cu mărimea sufrageriei, cât și cu locul specific unde vor fi amplasate. Masa este, în general, un corp voluminos, creat să suporte o greutate considerabilă, fie că este fixă sau reglabilă.

  Este, în aceeași măsură, important scopul pe care îl va deservi, dacă anticipezi că va fi utilizată în cadru restrâns sau va servi organizării unor mese îmbelșugate. În funcție de asta, vei alege designul, inclusiv culoarea, luând în considerare faptul că modelele în nuanțe deschise sunt mai dificil de întreținut. Nu ai vrea o masă albă sau gri deschis, pretențioasă, dacă ai copii mici sau la tine în casă e loc obișnuit de întâlnire pentru prieteni și neamuri. În schimb, poți opta pentru superbe mese de living brun închis, elegante și ușor de curățat.

  O masă de living pe măsura camerei

  Dacă ai o sufragerie spațioasă, în care organizezi frecvent ospețe fastuoase, o soluție optimă este un model din plăci groase, care va aduce stabilitate meselor din familiile numeroase. La Naturlich avem și seturi foarte frumoase, formate din masă din lemn masiv și scaune, 4 sau 6, tapițate și confortabile. Vei obține aceleași beneficii cu un foarte versatil model extensibil, ideal pentru a-ți tranforma livingul dintr-un spațiu restrâns de relaxare într-unul perfect compatibil cu momentele de socializare.

  În schimb, într-o cameră minimalistă se potrivește o masă de living mai puțin voluminoasă, care să completeze spațiul fără să epateze. Spre exemplu, o cochetă măsuță de cafea va înfrumuseța camera, îi va adăuga un plus de farmec și va lăsa o impresie plăcută, mai ales dacă optezi pentru un model Smart, modern. Acesta se transformă, printr-un mecanism acționat de balamale ascunse, dintr-o măsuță delicată, într-o masă de sufragerie adaptată servirii a până la 6 persoane.

  Material, formă, eleganță

  Majoritatea meselor de living sunt din lemn, acestea îmbinând perfect eleganța cu stabilitatea. La Naturlich am creat modele extrem de compacte, din lemn masiv, dar și mese de sufragerie mai rafinate, în care am combinat lemnul cu metalul, sau metalul cu sticla securizată, rezistentă la șocuri termice și mecanice, apreciată pentru rafinament și calitate, conferind unei sufragerii personalitate. Ai, de asemenea, opțiuni nenumărate în privința formei, rotunde, dreptunghiulare sau pătrate, a înălțimii și a stilului, atât cele cu aspect modern, cât și modelele vintage fiind extrem de căutate.

  Fie că îți dorești o masă de sufragerie clasică sau una neobișnuită, rotativă, dacă vrei să impresionezi, la Natürlich găsești tot ceea ce visezi.